Samtalen fra gutterommet

Categories Podkast 🎧

Bak den andre mikrofonen sitter Marius. Marius er den typen jeg med stor sannsynlighet hadde blitt kompis med om vi hadde gått i samme klasse. Han er morsom, kul, interessant, klok, sjarmerende og oppgående. Hjelpsom. Sa jeg kul? Jeg veit ikke om Marius ville beskrevet seg selv sånn, men det kan hende. Det ser jo ut som at han er full av selvtillit. Han har kul klesstil og han ser bra ut, så kanskje. Kanskje på en god dag.

På en dårlig dag så tror jeg neppe det. Og det har vært en del av de dagene. De dagene der Marius vil forsvinne. Han har tidvis tenkt på det hver eneste dag. Hvert fall ukentlig. Jeg veit det er stereotypisk å si det jeg skal si nå, men jeg hadde med stor sannsynlighet aldri gjetta det om Marius hadde gått forbi meg på gata. At han har det han kaller en borgerkrig med seg selv og at han aldri har følt at han har passet inn.

Jeg er veldig glad for at Marius er med i dagens episode, for at han åpner hjertet sitt og for at han er sykt ærlig.

Jeg vil også veldig gjerne si at om du trenger noen å snakke med, så kan du alltid ringe til Mental Helse på 116 123. Du er aldri til bry, jeg bryr meg og du er ikke alene.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *