Svar på det dere lurer på!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Hvordan har du det?

Jeg har det bra! Jeg har hatt en veldig fin uke og jeg har for første gang på mange uker vært trøtt og fornøyd når jeg har lagt meg om kvelden – Og det føles BRA! Jeg har jobba masse, trent, gjort andre fine ting og følt meg både nyttig og bra, endelig.

Hvor høy er du?

Jeg er 1.80 og stortrives med det!

Er det noe du absolutt ikke vil dele?

Hmm… Jeg vet ikke helt. Svaret er jo ja, men allikevel så ja… Hmm! Dette skal jeg tenke litt på til neste gang👏🏻

Føler du deg finere med eller uten vipper?

Det var egentlig et godt spørsmål, for om jeg skal være helt ærlig så har jeg vel egentlig skjønt at det ikke er vippene (eller noe annet) som definerer om jeg føler meg fin eller ikke. Jeg liker å ha vipper, jeg føler meg fresh og det er fullt mulig jeg setter på igjen, men jeg er faktisk både ganske glad og stolt over at det ikke føles som et must og at jeg stortrives uten også. Så for å svare på spørsmålet ditt: Jeg føler meg fin både med og uten, og det føles innmari fint!

Hvor mye penger har du tapt på koronakrisa?

Hmm… Det vet jeg egentlig ikke, men en del ting har blitt avlyst og utsatt så det blir jo fort en del. Alle foredragene jeg skulle holde er blant annet utsatt og jeg hååååper det blir noe av senere for jeg syntes det er skikkelig ålreit å holde foredrag. Eller, det er griseskummelt rett før, men veldig stas underveis og etterpå! Tenk at noen vil høre på meg skravle liksom, hehe.

Hvor kommer du fra?

Jeg kommer fra Nesodden, men jeg bor i Asker. ❤️

Har du et frikort?

Jajajajajajajajajajaja.

Hva er det beste med å møte alle de ulike du møter i podkasten?

Det er at jeg er så heldig å få bli kjent med så mange forskjellige, unike, spesielle og bra mennesker. Mennesker jeg aldri ellers hadde blitt kjent med, mennesker med som er vidt forskjellige fra meg og mennesker jeg både lar meg fascinere av og som jeg lærer av. Det at så mange velger å stole på meg, at de åpner seg til meg og lar meg bli kjent med de er jeg enormt takknemlig over! Og det kommer mer, så mye mer❤️

Hvor mye penger har du på brukskonto?

HAHA! Dette måtte jeg ta med fordi jeg her om dagen ble cirkabirka så rød i fleisen her om dagen:🍅

Jeg skulle kjøpe meg en yoghurt også ble kortet mitt avist. Det sto flere bak meg i køen og jeg skjønte først etterpå at den ene store regningen på bilen min hadde blitt trukket fra feil konto, og at brukskontoen min derfor plutselig så sånn ut:

Men! Jeg har vanligvis aldri mye penger på brukskonto, fordi jeg heller liker å ha det andre steder og overføre om det er nødvendig. Jeg har til det jeg trenger på den kontoen, og syntes det er DIGG å heller se pengene på en konto som heter spaaaaaaaring!

Hva er det mest utfordrende med å være sammen med en ishockeyspiller?

Hvor skal jeg begynne?😂 Neida. Svaret varierer sikkert veldig utfifra hvem du spør, og det å være sammen med en ishockeyspiller kan jo bety mye forskjellig. Noen er heldige å kan bo der de omtrent kommer fra med familien og venner rundt seg, mens andre bor på andre siden av jordkloden. For min del så er kanskje det mest utfordrende all uvissheten, at vi i sesong (og ofte utenfor sesong) sjeldent kan planlegge noe. Jeg føler meg ofte alene og mesteparten av livet vårt er lagt opp rundt C og det kan driver med. Men, det er desidert mest moro! Om du vil høre mer, så har jeg spilt inn en podkastepisode sammen med C som du kan høre. Den heter “derfor gjorde vi det slutt”!

Hvor er du gode sausene uten sukker som du har tipset om før fra?

De finner du HER. De er SÅ gode! Min favoritt er karamell👋🏻

Har du utført noen skjønnhetsinngrep? 

Ja, en haug. NEEEIDA! Jeg prøvde å fylle leppene, det er det mest mislykka jeg har gjort noen gang. Jeg brukte månedsvis på å bli kvitt det, det var veldig vondt og ikke minst svindyrt. Nå er all good og jeg skal aldri gjør det igjen😂 Hjertet mitt gråter for de pengene jeg heller kunne hatt på sparekontoen.

Kan du tipse om noen fine og digge BH-er?

Of couuuurse! Klikk HER så finner du en haug💕

Når skal du dele nyheten vi venter på?

I morgen!!!!!!!!

Jeg håper du får en fiiiiiin søndag og at sola varmer deg i fleisen. Stor klem fra meg!

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Svar på det dere lurer på!

  1. Hei! Så på story på snap at du bruker vaselin i ansiktet. Ville bare tipse om at det burde du ikke. Vaselin er laget på bla. saueull (lanolin) og tetter igjen porene og kan gi endel kviser. Samt når du har det på i sola kan det gi deg pigmentflekker 🙂 bare et tips! Hilsen makeupartisten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *