GOD MORGEN HELSINKI! … Og god morgen til deg💛

Jeg har visst at jeg skulle en svipptur hit en god stund, men det har vært så hektisk de siste dagene og jeg har flydd rundt som en strikkball helt til jeg landet her i går kveld. Det var nesten som at ti kilo forsvant fra skuldrene mine og til tross for at jeg vet at det er på’n igjen så fort jeg lander på torsdag igjen, så er det helt nydelig med en bitteliten minipause.

Vi landet i går kveld og tok en taxi til hotellet vi ligger på. Eller, leilighetshotellet. Vi har ikke helt bestemt oss for hva vi skal kalle det, men vi har konstatert med at dette er et sånt type sted man ser på film der man treffer folk kun for å ligge – Eller for å være utro. Med andre ord så glir vi ikke rett inn, men det duger og det er så fresht et sånt type sted kan være. Vi skal jo uansett bare sove her, og det duger det til i massevis.

I går kveld sto det en gigantisk pizza på menyen og når jeg kjenner etter så er jeg faktisk fortsatt mett. Vi var skrubbsultne begge to, og pizza, Pepsi Max og skravling var midt i blinken.

Nå er planen å få på oss fillene og bli kjent med Helsinki. Vi har heldigvis en hel del timer på oss før vi må sette oss på toget for å rekke kampen til C i kveld. Jeg har gledet meg til å dra i en butikk de har her siden vi bestilte turen, og jeg er livredd for å bli skuffa. Er ikke det typisk at man blir det når man bygd opp så store forventinger? Jaja, lommeboka blir hvert fall glad om jeg blir skuffa – For å se det positive 😂

Nå skal jeg få fart på meg, så snakkes vi senere.

Jeg håper dagen din blir liiiiike fin som det du er 😘

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *