De har alt, og da mener jeg ALT:

Categories TIPS!

Reklame | CoolStuff

Da jeg var liten elsket jeg å kle meg ut (som dere kanskje ser). Faktisk fortjener egentlig ‘elsker’ å stå i STORE BOKSTAVER. Jeg lette frem det jeg kunne i skapene til mamma, pappa og besteforeldrene mine. Hatter, for store sko, knallrød leppestift, gamle kjoler og store smykker.

Jeg kunne leke i timesvis, både alene og sammen med vennene mine, dagdrømme og leve meg inn i en helt annen verden.

Da jeg ble eldre benyttet jeg hver mulighet jeg hadde til å kle meg ut, og derfor ble Halloween fort en favoritt. Ikke nødvendigvis festene eller det å subbe rundt i gata for å spørre naboene etter godteri, men alt før det.

Jeg kunne nemlig stå i timevis på badet og kle meg ut, sminke meg og apropos knallrød leppestift: Jeg aner ikke hvor mange jeg har knekt og ødelagt fordi jeg har brukt det til å tegne liksom-blod.

Okei, nok mimring! Poenget er at jeg vil tipse alle kostymeentusiaster, alle som er invitert til noe på Halloween om som ikke ANER hva de skal ha på seg og alle foreldre som har noen mini-Martiner i hus om www.coolstuff.no.

De har nemlig alt, og da mener jeg alt man behøver. Kostymer, linser, pynt, tilbehør, masker, sminke og parykker👇🏼

HAHA!

Denne parykken har jo helårsgaranti, og duger jo alltid og ikke bare på Halloween 😂

Coolstuff byr på digge priser, kostymer til alle og enhver, og ja igjen – Alt man måtte behøve til Halloween. Til og med det lille ekstra!

Klikk deg inn på Coolstuff HER, klikk hjem dine favoritter og KOS DEG🎃

Hilsen hun som skal på fotballtrening og som lurer på om det egentlig er innafor å dukke opp med rosa parykk.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *