Svar på det dere lurer på:

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

GOD SØNDAG. ❤️

Hvordan har du det?

Jeg har det bra! Etter ganske mange uker med henge geip og en selvfølelse på bånn, så føles det veldig godt å føle meg mer som meg selv igjen! Jeg er alltid litt mer følsom når jeg er i Stockholm enn hjemme, og det tror jeg kommer av at da er det bare «oss». Alt annet er veldig lang unna pga drittkorona og det er nok litt ekstra følsomt siden det er jul. ❤️

Noe sier meg at du er gravid om dagen, stemmer det?

Nei, og jeg er innmari glad for at jeg ikke akkurat har mista eller at vi forsøker uten å treffe blink om dagen. Da hadde antakeligvis dette spørsmålet velta hele dagen min. Jeg veit ikke om jeg kan bli gravid, selv om det kanskje er min største drøm. Jeg håper jeg kan få dele det selv om jeg noen gang er så heldig.

Har dere flytta igjen?

Ja, eller nei. Vi har kjøpt leilighet i Asker, og det skal være hjemme vårt når vi ikke bor et eller annet, annet sted i verden.

Hvordan skal du og C bo fremover? Asker, Stockholm, begge, avstand, pendle?

Ja, akkurat sånn, hehe! C er veldig låst der hvor han er under sesong, så for han del betyr det Stockholm fast. For min del betyr det pendling (så langt det lar seg gjøre akkurat nå…). Det betyr at det blir begge på meg og en del avstand, og spesielt nå som situasjonen er som den er – Og har vært.

Hvordan går det egentlig med nesa nå?

Det går mye bedre! Det kommer til å ta tid før det blir helt bra, men nå kan jeg hvert fall fungere normalt igjen. Den er fortsatt hoven, fortsatt sår og jeg er fortsatt avhengig av å skylle den, smøre den og sånt som jeg gleder meg til å slippe. Om et år er den nok 100 %, men så lenge jeg kan fungere som jeg vil og gjøre det jeg vil, så er jeg superhappy!

Tjener du over 600 000 i året?

Ja, det gjør jeg!

Skal C tilbake til Asker?

Asker har på mange måter blitt hjemmet vårt, og det er det selv om C ikke spiller der. Han skal nok ikke det på noen år, men jeg håper og tror at det blir hjem den dagen han skal «hjem» igjen. Om det er fem, ti eller femten år til aner jeg ikke!

Hva er status på leiligheten nå?

Å, den er så fin! Den er at vi venter på solskjerming, skyvedørsgarderober, spisebord, sofa og litt til. Leveringstid er ikke min beste venn, men jeg trøster meg med at den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Det går helt fint an å bo der nå, til tross for litt mangel på taklamper og annet stæsj, hehe! Om du har tips til en skikkelig fin lampe til å ha over spisebordet så tas det i mot med et stort takk❤️

Har dere samboerkontrakt eller hvordan løser dere det?

Vi har ikke hatt det, men nå som vi eier sammen så skal den på plass og oppdateres så ofte som den burde. Den er allerede skrevet ut, og klar til og skrives under på. Anbefaler ALLE å ha det, uansett hvor lykkelig og forelska man er. Det er kult å være selvstendig selv om man er to om det, og det er lurt å tenke lenger enn sommerfugler i magen og datenights ❤️

Skal dere vise alt i leiligheten?

JA! Det skal vi, eller jeg 😀 Akkurat nå er det litt venting (igjen) som står på planen, men det blir så gøy å vise dere når ting begynner å komme på plass!

Hvor kan jeg stemme på deg i Ellos Awards?

ÅÅÅ! Så hyggelig. Det kan du gjøre HER, i kategorien The Hanna W. Det er siste mulighet idag ❤️

Hvorfor er du ikke ærlig på at det har skjedd noe mellom deg og C?

Om du veit noe om forholdet mitt som ikke jeg veit, så veit ikke jeg. Om det har skjedd noe, så er det at vi har det bedre enn noen gang og at jeg blir mer om mer sikker på at det er han jeg skal leve resten av mitt liv sammen med, for hver dag som går.

Hvordan blir julen deres?

Litt annerledes og kort, men forhåpentligvis veldig fin for det. Vi får fire dager hjemme, og de skal nytes til det fulle – Og C skal få se hjemmet vårt for første gang😅

Hvor kjøpte du det fine kortet du delte bilde av i går på Instastory?

HER!

Hva tenker du om stormen rundt NA-KD?

Det er en grunn til at jeg takket nei til å samarbeide med de senest i november. Jeg håper virkelig at de tar seg en bolle, et jækla langt styremøte og at de ordner opp, beklager og snur skuta. Jeg er lite tilhenger av rasistisk, sexistisk, homofobisk eller annen behandling som er bak mål, som misbruk av tillit eller å få andre til og føle seg drit. Heia alle som tør å bruke stemmen sin mot urett, også håper jeg at influensene, også de med bare et par tusen følgere som jeg ser fortsatt annonserer for de, slutter til NA-KD har sagt sorry og viser til positiv endring.

Hva skal dere på nyttårsaften?

Helt ærlig så har jeg ikke peiling. Vi må antakeligvis være i Stockholm, eller han, og jeg etterlater jo ikke han her aleine. Så ja, akkurat nå så ser det ut til at det blir oss to.❤️

Jeg håper du lager deg en fin søndag! Klem fra meg.

5 kommentarer

5 thoughts on “Svar på det dere lurer på:

  1. Hei! Jeg er jo enig i at det med NA-KD er skikkelig dritt og at det ikke er sånn det skal være! Men samtidig må vi tenke på at alle klærne våre er laget i fattige land som for eksempel Malaysia og Bangladesh, og at det er en grunn til at klærne er laget der. Det er billigere arbeidskraft som man ikke kan skjule at ikke har gode arbeidsforhold. Jeg ser nok for meg at dette gjelder veldig mange flere merker, egentlig de aller fleste, bare at det ikke har kommet fram enda!

  2. Dere må feire jul aleine i Norge om dere ikke drar dit i dag! Skal ikke omgås familie/andre i karantene tiden og man kan ikke teste seg fra fritak 👍👍 dette skal følges opp!

  3. Du har jo ikke vært i karantene de andre gangene du har pendlet, så spent på hva du mener med full kontroll på dette med karanteneregler..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *