Sånn får du en perfekt bikinikropp:

Categories Blogg

Er du en som klikker deg inn på artikler som… ‘Sånn får du perfekt bikinikropp’, er du en som googler ‘hvordan gå kjapt ned i vekt’ eller for eksempel ‘hvordan får sommerkroppen’, så har du kommet helt rett.

Jeg tenkte nemlig at jeg skulle gi deg den ultimate oppskriften! For hvem vil vel ikke ha den perfekte sommerkroppen?

Vel, her har du hvert fall oppskriften jeg følger:

Sånn får du en perfekt bikinikropp:

 

1. Ta på deg et smil, alle blir finest da!

2. La være å klikke deg inn på artikler som forteller deg hvordan du kan gå ned noen kilo på et par uker – Sånn at du kan passe inn i sommerkjolen fra ungdomsskolen.

3. Gi bort sommerkjolen fra ungdomsskolen.

4. Husk at det er kjipt å angre på hvor mye tid man brukte på å være misfornøyd den dagen man blir gammel!

5. Du er bra nok, akkurat som du er. Og vi kan ikke bruke sommeren på å ikke ha det bra med oss selv. Det er rimelig kjipt.

6. Husk på at det ikke finnes noen som ser ut akkurat som deg – Det betyr at du heller ikke kan se ut som noen andre.

7. Gå rett i ryggen og vær stolt av det du har.

8. Og viktigste av alt?

Ta på deg en bikini og kos deg – Det fortjener du.

Klem fra meg! 💛

18 kommentarer

18 thoughts on “Sånn får du en perfekt bikinikropp:

 1. Hei kjære deg. Brun og blid som alltid😀. I det siste har jeg sett at bildene dine viser en slankere utgave av deg enn tidligere. Enten så har du rett og slett mistet noen kg, noe som er naturlig for de fleste. Men du har ikke begynt med bilderedigering? Da skuffer du. Ha en god sommer videre. Hilsen en trofast følger.

  1. Hei! Ikke alltid like brun dessverre – Men blid, den tar jeg, hehe 😀 Jeg redigerer aldri kroppen min, men jeg er i fysisk aktivitet, spiser mat som gir meg energi og gjør at jeg føler meg bra. Jeg har ikke veid meg i det siste, men jeg går litt opp og ned som mange andre. Men, jeg kan hvert fall garantere at jeg ikke redigerer kroppen min – Heller ikke her <3 Takk for at du følger meg.

 2. Jeg blåser i hele bikinien nå og har hel badedrakt med “skjørt”. Holder valkene på plass 👍🏻😁. Fretex har for lengst fått alt tøyet i str åleslank.

 3. Jeg la ikke merke til deg før nå, sånn på sosiale medier! Og WOW! Du får meg til å føle at jeg ikke må la meg påvirke av alt presset, og at jeg er fin akkurat som jeg er. Så lenge man lever sunt og har det bra med seg selv så burde man ikke bry seg om hva andre sier. Er så SYKT lei av dette idealet av hvordan en kropp skal se ut. Alle burde føle seg vakre i sin egen kropp og folk burde slutte å sammenligne seg selv med alle andre på insta som har redigert seg selv både tynnere og brunere. Alle sammen er fine utenpå

 4. Har man en bikini og en fasong har man bikinifasongen.
  Har man en kropp og det er sommer så har man jammen sommerkroppen også. Putt bikinien på og smil og vær glad 😊 eller badedrakt for de som foretrekker det😉

 5. Egentlig trenger dere jenter/kvinner bare en kropp for for å få en bikinikropp/sommerkropp. Og som tilbehør har man et smil.

 6. Hei😊 du er så kul Martine😊😊😊 så fin bikini du har på deg på bildet😊. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den?
  Ønsker deg god sommer☀️☀️☀️☀️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *