Trenger du julegavetips?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Annonse

Hei folkens! I dag tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om en av de perfekte gavene du kan gi til hele familien i julegave! Decrusto er en hudpleieserie alle blir glad i, og den passer utmerket til både kvinner og til menn. 

Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om fire forskjellige produkter som gjør godt for huden din eller til en du er glad i! 

Kort om Decrusto: Decrusto er en selvstendig, norsk nettbutikk. Teamet til Decrusto består av mennesker som har god erfaring innen helse og velværeprodukter. De har valgt å spesialisere seg på noen unike produkter, og jeg er så heldig å få presentere de for dere og ikke minst tipse dere om noen produkter jeg selv liker veldig godt!

Alle produktene til Decrusto er veganske og inneholder ikke parabener. De er heller ikke testet på dyr, verken ingrediensene eller produktene! Noe som er ekstra fint. 

Jeg har oppsummert produktene i rekkefølge i forhold til hvordan man kan velge å bruke de, men du kan også bruke de om hverandre og alt ettersom hva du behøver og liker selv: 

Tips 1: Første steg er Clear Spot Micellar Cleansing Foam! Dette er et skånsomt og delikat renseskum som løser opp forurensing, urenheter og overflødige oljer i ansiktet, samtidig som det løser opp sminken din! Noe av det som er fint med dette produktet er at det er et dyptrengjørende renseskum og toner i ett! Når man har brukt produktet etterlater det huden ren og klar og det er også bra for porene i fjeset da det har en sammentrekkende effekt på disse. Jeg har fått C til å bruke det flere ganger, og han er like fornøyd hver eneste gang, så dette renseskummet fungerer like godt for menn som det gjør for kvinner:) 

Slik påfører du produktet: Clear Spot Micellar Cleansing Foam masseres inn i ansiktet og området rundt, blant annet halsen. Rens huden nøye og skyll deretter godt av med lunket vann. 

Micellar kan forklares som skummets evne til å feste til seg skitt og smuss, akkurat som en magnet! Noen av de viktige ingrediensene i produktet er blant annet kokosnøtt olje, Allantion og Phantenol. Kokosnøttoljen har mykgjørende og pleiende egenskaper, mens de to andre er kraftige og aktive ingredienser som renser og mykgjør huden din. Produktet er mildt og fungerer for alle hudtyper! 

Et hot tips: Det funker veldig godt som sminkefjerner! Du kan få tak i produktet til deg selv, skrive den opp på ønske lista eller kjøpe til noen du er glad i HER. Jeg har denne stående i dusjen, for da blir det en fast del av dusjrutinene mine! 

Tips 2: Steg nummer to er Beauty Ghost! Denne masken inneholder blant annet Stabilisert Oxygen og Beta Glukaner (som jeg selv måtte google, hehe). Disse ingrediensene holder cellefornyelsen og immunforsvaret til huden optimalt, noe som bidrar til å gi huden et ungt og fresht resultat. Masken har en rekke kraftige, og ikke minst aktive ingredienser som virker oppstrammende og fuktighetsgivende. Denne er genial å bruke når huden er sliten og trøtt, eller før man skal noe spesielt! Den gir nemlig resultater med en gang, i form av at den strammer opp huden og gir deg mer glød. 

Slik påfører du produktet: Rist godt før du bruker den i ca. 30 sekunder. Klem ut en sjenerøs menge av produktet og maser et jevnt lag av masken i hele ansiktet! Grunnen til at du skal massere er at det bidrar til at masken trekker dypere inn i porene. Forsøk å unngå og få masken i håret og på øyenbrynene og la masken virke i 25-30 minutter til den er helt tørr. Når den er helt tørr drar du masken forsiktig av, og hvis det skulle være igjen noe rester skyller du disse av med litt lunket vann. 

Et hot tips: Husk at masken skal være hvit, og ikke gjennomsiktig! Bruk denne en gang i uken for et optimalt resultat. Du kan få tak i produktet HER

Tips 3: Tips nummer tre er The Original Black Peel Off Mask! Er jeg den eneste som kan irritere meg over de sorte prikkene som kan komme på nesa? Denne gjør hvert fall underverker mot det. Denne masken fjerner hudormer og urenheter. Den binder seg effektivt til tette porer, døde hudceller og andre urenheter som forsiktig trekkes opp fra hudens overflate. Masken forebygger kviser og urenheter og den fjerner overflødige oljer i fjeset. Det viktigste er vel at masken er med på å forebygge kviser og urenheter i tillegg til at den fjerner overflødige oljer. 

Slik påfører du produktet: Dette produktet skal også ristes ca. 30 sekunder før bruk. Påfør et jevnt lag i t-sonen (sånn som meg på bildet). Unngå også her å få produktet i hårfestet og øyenbryn, men også øynene. La masken virke i 25-30 minutter til den er helt tørr. Deretter drar du den forsiktig av, og skylder av eventuelle rester i fjeset med lunket vann. 

Et hot tips: Det anbefales å bruke masken 1-2 ganger i uken for å oppnå et optimalt og varig resultat! Få tak i masken HER

Tips 4: Det siste produktet er Liposome Facial Cream som er en fuktighetsgivende ansiktskrem med dypt virkende ingredienser. Denne ansiktskremen bevarer en glatt og frisk hud, samtidig som den beskytter fine linjer, og til de som vil vente bittelitt til med å få rynker. Masken virker nærende og gjenoppbyggende, mye på grunn av betaglukaner og stabilisert oxygen som forsterker effekten av maskene. Disse to ingrediensene bidrar til å styrke hudens immunforsvar og gir en optimal og langtidsvirkende effekt på hudens fuktighet, spenst og elastisitet.

Flott, hæ?

Når du bruker denne vil huden både se og føles friskere og glattere ut!

Slik påfører du produktet: Kremen påføres som en vanlig krem, og påføres et rent ansikt morgen og kveld, men også når det er et behov for litt ekstra velvære. 

Et hot tips: Husk å bruke denne hver dag for et optimalt resultat, og husk at denne heller ikke inneholder parabener eller at den er testet på dyr! Kjøp den til deg selv eller noen du er glad i HER.

Jeg håper du dro nytte av noen av disse produktene, og at det hjalp deg litt på vei i julestria.

Du kan kjøpe den ultimate pakken der 4 produkter nå er på tilbud med over 35 % avslag HER.

Du får også 30 % avslag på alle ordinære priser med rabattkoden MARTINE30, ved å klikke deg inn på Decrusto HER!

Lykke til og GOOOD jul(ehandling) fra meg ♥

// Marty

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Trenger du julegavetips?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *