annonse

To god nyheter: Vi har stilt klokka og går mot lysere tider alle kvinne alle, og Sinful har vårsalg. De har dog ikke vårsalg på den sykt fete kolleksjonen sin, med andre ord: verdens første sexleketøyskolleksjon laget av ocean-bound plast (hvor fett??), men den får du 10 % rabatt på med koden MARTINE10 💙

Noe annet bra? Tja. Jeg har jetlag-fri, C kommer hjem i ettermiddag, i går var jeg hos naboen aka en av mine beste venner og fikk servert nydelig vodkapasta og sola skinner. Noe som er rart? At vi for et år siden i går kom hjem fra en turbulent, lærerik, fin, intens og ensom sesong i Stockholm. Mamma sendte meg et minne på Snapchat med et bilde av meg og C, ganske kaputt rundt spisebordet vårt hjemme i leiligheten vår – Som C forøvrig bare hadde vært i én gang før det. Her er det en hel måned igjen av sesongen, og det er uten sluttspill. Tenk på alt som har skjedd det siste året? Er vi egentlig flinke nok, noen av oss, til å sette oss ned, tenke noen minutter på året som har gått og gi oss sjæl en high five? Jeg er ikke det, men akkurat i dag så kjenner jeg litt på det. Det har gått fint liksom. 

Lite visste vi at vi skulle flytte til USA, at jeg samme dag som vi fikk det bekrefta skulle få slengt noen forbanna celleforandringer i fleisen som jeg enda ikke vet status på, at jeg skulle gi ut nok en bestselger og at sesongen vi hadde i vente skulle bli C sin beste noen gang. At jeg skulle stifte AS, ansette, få mitt første kontor, og herregud det er mye jeg ikke kan si enda og som jeg sikkert glemmer også. Jo! Kjøpe ny leilighet. Herlighet som vi holder på😂 Men det er liksom en ting. En annen ting er hvordan vi har vokst, hver for oss, og sammen. Det er det aller fineste. Vi avsluttet jo sesongen i Stockholm i fjor, med å sitte fire måneder aleine. Og når jeg sier aleine, så mener jeg aleine. Korona herjet, grensene var stengt og jeg måtte velge mellom å bli hos C – Eller å reise hjem. Valget var enkelt, men tøft allikevel. Og vi har lært så mye, av det, av dette og av alt. Jeg føler meg tryggere i meg selv enn noen gang, selv om vi står på mer utrygg grunn enn noen gang. Er ikke det rart? Og nå er det snart april, og på mange måter så lurer jeg litt på hva som skjedde. Hvor tiden ble av, liksom. Men, det er vel et godt tegn. At livet ruller på, til tross for noen humper på veien og at man flytter på seg – Både fysisk og psykisk. 

Men ærlig talt, jeg skulle egentlig bable om sexleketøy. Fra det ene til det andre liksom. Nei, altså. Jeg ville tipse dere om ohhcean, for det syntes jeg er så, så fett. Verdensnyhet, faktisk,. Denne vibratoren for eksempel. Ikke er den bare kraftfull, rå, vanntett og… Ja, den gjør jo jobben, den er laget av resirkulert plast samlet i Sørøst-Asia av lokale fiskere. Så om du syntes det er kult fordi den er et heftig resultat av gjenbruk, eller du bare er på utkikk etter en spinnvill vibrator til en ålreit pris. ohhcean OBP-03 Vibrator it is. Du finner’n HER, og husk at rabattkoden MARTINE10 gjør det enda mer fristende. Og hallo, er du heldig har du den før helgen…

ohhcean OBP-01 Magic Wand er den største rakker’n på bildet, med syv forskjellige vibrasjons, og nytelsesmønstre! Den er også vanntett, og tar deg med på en svømmetur. Nei, fysøren er det lov å si? HAHAHHAA! Du finner den HER.

OBP-02 G-punktsvibrator… Må oppleves. Jeg bare sier det, hehe! Du finner den HER, og bare ved å lese om den så skjønner du hvorfor… 

Så jadda, da veit du det. Om du vil teste noe nytt, teste for første gang (da anbefaler jeg den første vibratoren) eller vil gå miljøvennlig, selv i nattbordsskuffen. Rengjør produktene med enten vann og mild såpe, eller en egen rens (DENNE anbefales). 

Dette ble jo et innlegg med godt og blandet, men det ekke feil det, eller hva? Nå skal jeg hive i meg resten av smoothien min og komme meg på pilates. Tenk at jeg skulle bli hekta på pilates… Jeg vet egentlig ikke om jeg elsker eller hater det, for fyttikatta så tungt det er. Men det gjør susen, både på den ene og andre måten. 

Jeg håper dagen din har vært like digg som ohhcean er. Vi snakkes seinere, stoooor klem fra meg 💙

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *