Velkommen hjem til oss!

Categories Interiør 🏡

HEI OG VELKOMMEN HJEM TIL OSS 💛

Sakte, men sikkert, begynner det å bli årnings her hjemme. Ting tar tid, og litt ekstra tid nå som det aller meste er stengt. Jeg koser meg så med å pusle rundt, flytte på ting og tang, prøve meg frem og drømme meg bort. Jeg lover å servere en ordentlig housetour når alt er på plass, men jeg synes det er altfor gøy å ikke dele litt underveis også jeg!

Stua begynner å nærme seg komplett, men vi leter oss ihjel etter det perfekte bildet å ha på veggen over sofaen. Vi venter også spent på TV-bordet vi har bestilt, som er i samme serie som sjenken som får stå der foreløpig. Den kommer ikke før i juni, og selv om sjenken er tenkt et annet sted får den bo der foreløpig.

Jeg ELSKER stuebordene våre! Vi var supernervøse for at sofaen ikke skulle passe inn i det hele tatt, men det den passet kanonbra! Lista bak TV-en skal males, det skal en plante i dingsen (haha) ved siden av sjenken og veggen er veldig tom… Men, det kommer seg!

Soverommet tenker jeg også mye på om dagen. Det er et eller annet som mangler, og jeg vil liksom ha det enda litt lunere enn hva det er nå. Jeg har fundert på vegg-til-vegg-teppe, men han jeg eier leiligheten med som plutselig skal mene noe (HAHA!) er uenig. Jeg kjøper argumentet om at det er vanskelig å få reint og at det fort kan bli mer kjas enn digg etter hvert, men ja… Det er jo fint da, hehe!

Jeg tror ikke jeg har vist dette bildet enda? Altså… Det er så vågalt, fett og det gjør HELE soverommet! Det er fra by KABANO, og jeg elsker det. Søk opp @by_kabano på Instagram! Jeg har alltid drømt om å ha hotellfølelsen på soverommet, og dette bildet er liksom prikken over i-en for at det føles sånn…

Boden oppe har offisielt blitt mitt klesskap, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd, hehe! Jeg har ikke helt knekt koden her inne enda, men jeg jobber med saken. Støvsuger, tørkestativ og den slags må liksom få bo der inne det også, og det er jeg ikke så fornøyd med, men har ikke så mye annet valg 😂

Dette er det største og første badet…

… Og dette er det andre! 

Jeg MÅ forresten tipse dere om disse glassene (igjen). De er så innmari fine og HER får du seks stykker for 300,-. Det er vel typ prisen av hva ét orginalglass koster, heh! 

Jobber med saken 💪🏻 Den gigantiske pappesken bak der inneholder et stort bilde som skal på veggen bak der. Det skal opp på lørdag, og det blir så bra! Lampene vi mangler skal også opp på lørdag, og jeg håper at det også blir bra… 

Takk for at du ville titte 🤍 Og! Veit du om noe skikkelig fint som jeg absolutt burde ha: Hola at me! Jeg burde sikkert skrevet vi, men jeg er vi, hvert fall her inne, hahaha. 

 

18 kommentarer

18 thoughts on “Velkommen hjem til oss!

  1. Hei, Martine!

    Så utrolig fin leilighet!!! Dere har virkelig god smak. Jeg lurte på hvor sofabordet er fra?

  2. Hvilken farge har dere på soverommet? Driver og bygger hus, der vi også skal ha hotellfølelsen på soverommet. Vi tenker å male taket også for en lun atmosfære, bare et tips 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *