Når faren din tar deg på fersken…

Categories Blogg, Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

En av mine favorittpodkaster “Livet på Läktaren” har i de siste episodene annonsert for noe som heter satisfyer pro. Noen av mine aller beste venninner kommer fra Sverige og har også fått med seg dette, og ut ifra dem har produktet blitt en snakkis i Sverige. Og ja, hvis du ikke allerede har googlet hva er satisfyer pro er, så kan jeg meddele at det er en vibrator. Jepp, sånne ting må vi kunne snakke om her på bloggen, selv om jeg blir litt flau. Men, heldigvis ikke så flau som jeg ble tidligere idag.

Jeg og mine svenske venninner bestemte oss nemlig for å bestille denne satisfyeren, men ettersom jeg nettsiden det ble annonsert for ikke sendte til Norge, var jeg nødt til å google meg frem og bestille den fra en annen nettside. Jeg gikk inn og bestilte, betalte og tenkte ikke noe mer på det.

All post som er til meg blir sendt hjem til mamma og pappa, og jeg pleier å be dem om å bare åpne pakkene ettersom det i 99 % av tilfellene er jobbrelatert. Så da pappa ringte meg for to uker siden og sa at han ikke helt kunne skjønne hva jeg hadde fått i posten, så spilte jeg dum og latet som at jeg ikke kunne fatte og begripe hva det var. Jeg spilte faktisk så dum at jeg “glemte” å ta den med neste gang jeg var på besøk. Jepp, jeg overvant nysgjerrigheten.

Tidligere i dag ringte pappa meg, for han hjelper meg med å levere regnskap, skrive av ditten og datten og holde meg i øra. Det var noen transaksjoner fra firmakontoen min han ikke skjønte hva var, og spurte om jeg kjente til det. Vi gikk gjennom transaksjonene det gjaldt, og ved den siste så klarte ikke jeg å skjønne hva det var. Vel, helt til pappa googlet firmaet og ble sendt rett inn på siden som garanterer orgasmer og en herlig opplevelse, med den nye, spennende og unike satisfyer pro.

Jeg forsto hva som hadde skjedd og skrek bare: “NEI!” inn i telefonen og pappa skrek “NEI!” tilbake.

Vi ble enige om at dette ikke skulle snakkes om igjen, og jeg la på, rød som en tomat i fleisen. Faktisk er jeg litt spent på hvem av oss som kommer til å ringe den andre først.

God helg a dere, hilsen meg og statisfyer pro!

// Marty

 

6 kommentarer

6 thoughts on “Når faren din tar deg på fersken…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *