Er det mulig?!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

La meg fortelle deg en historie fra denne deilige tirsdagen.

… Herregud, er det egentlig mulig? 

Jeg har hatt hjemmekontor i dag, og hvis du lurer på hvordan jeg er antrukket når jeg har hjemmekontor er det sånn som dette:

… Jeg er altså ikke en av de bloggerene som pynter seg når de skal sitte hjemme for seg sjæl en hel dag. Det kommer jeg nok heller aldri til å bli. 

Men, det var jo egentlig ikke en del av historien! Jeg flotta meg til å lage pannekaker til lunsj idag og mens jeg var i gang på kjøkkenet bestemte jeg meg for å lage klart middag til C så han har mat når han kommer hjem i kveld en gang. Jeg har fotballkamp i kveld og er derfor ikke hjemme, og kynisk som jeg er så jeg en gyllen mulighet til å imponere litt. 

Jeg satt derfor på ovnen, ordet kyllingfilet og slang det inn så fort ovnen var klart. Det tar jo ganske lang tid å steke kyllingfilet, så jeg satt meg ned igjen og fortsatte å jobbe. Og jeg fortsatte å jobbe. Og jeg fortsatte. Jeg reiste meg etter hvert opp for å tisse, og jeg registrerte at det luktet ganske brent men slo meg til ro med tanken om at det hang igjen fra jeg hadde svidd den første pannekaken. 

Jeg satt meg derfor ned igjen og fortsette å jobbe og jobbe og jobbe. 

2,5 time senere slo det meg at det var noe jeg hadde glemt og jeg kom på kyllingen i ovnen. La oss si det sånn, makan til grilla kylling har jeg ikke sett på maken til og jeg bare lurer… Er jeg den eneste som klarer sånne ting? Eller som kan glemme rimelig viktige ting i en alder av 20 år? Jeg er jo faktisk håpløs. Det endte hvert fall med at jeg dro og kjøpte mat til han. 

Bra jobba Martine! 

Jeg håper tirsdagen deres ikke er like svidd som min 🙃

// Marty

7 kommentarer

7 thoughts on “Er det mulig?!

  1. Haha, hvem har ikke svidd maten en gang eller to? Men både pannekaka og kyllingen, det må være et eget talent 😀 Selv bruker ikke eg steikeovnen når eg er aleine, nettopp fordi eg glemmer den :p

  2. Det er typisk meg det der. Jeg klarte flere ganger i min forrige hybel å ha ting oppe på platene på komfyren.. også skulle jeg sette på en plate.. også satte jeg på feil plate.. så plastikk begynte å brenne(nesten) på plata.. jeg hadde et dramatisk øyeblikk når jeg hadde gjort dette og gått i dusjen.. jeg synes det lukter verre og verre.. tilslutt så går jeg ut av dusjen og det er røyk overalt😅 jeg løp derfor rundt nesten naken og tok opp vinduet og sto og veiva med håndkler osv.. utrolig nok så gikk ikke brannalarmen.. heldigvis.. en av de skumleste øyeblikkene jeg har hatt.. jeg brukte endel dager på å få bort alt plasten +andre ting som hadde brent seg fast i plata.. det lå for eks et kjøkkenhåndkle der.. plastpose+noe andre plastting. Det så nok komisk ut utenifra når jeg måtte ta opp persiener og ta bort gardiner mens jg sto iblandt naken og noen ganger med håndle. Jeg merka da at jeg har visst noen kjappe reaksjoner og bryr meg mer om brann enn om at noen ser meg naken😂

  3. Ta det med ro, vi har alle gjort det. Jeg er 23 nå, men ifjor glemte jeg at jeg hadde øret i ovnen, da naboen kom over å spurte om jeg ville komme over til henne å spille spill, se film og prate.
    Det ente med at når vi hadde sett to filmer, kom jeg på “å faen fiksen” jeg løp ut i bare undertøyet, kom til døren å kom på nøklene. Jeg løp så å hentet nøklene og stormet inn på kjøkkenet. Der jeg fikk en godt stekt fisk og is klar øl i kjøleskapet.
    Naboen kom selv inn, i bare stingtrusen. Enden på hendelsen var at jeg og naboen la oss i mi seng og “sovnet”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *