LØRDAG! 

Jeg skal ærlig innrømme at selv om jeg egentlig ikke har ferie nå, så er jeg i feriemodus. Jeg håper det kan vare lenge, for det er veldig komfortabelt og deilig. Jeg sover litt lenger om morgenen, legger med litt senere om kvelden. Jeg bader i lunsjen og spiser is til dessert. Livet. Uansett, jeg klager ikke på lørdager – Uansett hva. 

I dag er planen å jobbe litt (lørdagen sin, haha) og så skal jeg gjøre et siste tappert forsøk på storsenteret. Jeg har fått noen tips til hvor jeg kan få tak i undertøy jeg kommer til å like, så jeg skal dra innom og se om det faktisk stemmer. Jeg håper det. Etter det går turen til Benedicte der jeg skal være med og feire bursdagen hennes. Jeg var hos henne i går også, og det er alltid en fest sammen med henne. Latter og ufiltrert prat, men også kloke ord. 

Og sånn så det ut når vi tok bildet… Inspo, hæ? 😂

I kveld en gang drar vi til Skien. Vi skal hjem en tur til familien til C. Det var visst siste mulighet på en stund ettersom sesongen hans drar i gang igjen, så da ble det sånn. Egentlig hadde vi ønsket oss en tur på familiehytta hans, men vi fant ut at det ble litt knapt med tid der. Er det ikke festlig? Nå har vi vært sammen i nesten 3,5 år og vi har enda ikke fått vært der. Vi får aldri tid under sesongen hans og i sommer har vi jo hatt planer nesten hele tiden. Men men, den ser fin ut på bilder da. HAHA! 

Jeg håper du får en fin dag. Klem fra meg 💕

// Marty 

2 kommentarer

2 thoughts on “Dette skjer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *