13 grunner til å bruke kondom

Licensed from: Bru-nO pixabay.com

I morgen skal jeg på festival og som jeg gleder meg! Kule folk, bra musikk og god stemning. Jeg kan kjenne at kribler i hele kroppen bare av å tenke på det!

Faktisk er det min første festival noensinne, og jeg kom nettopp over en film på Facebook der andre unge som allerede har rukket en, eller flere festivaler i år ble spurt om de brukte kondom både når de var på festival, men også ellers. Nesten alle som ble spurt svarte at de nesten aldri brukte det, og noen hadde til og med aldri prøvd det. 

Det fikk meg til å begynne og tenke, og ikke minst google grunner til at man faktisk skal bruke kondom. For hallo, jeg kan faktisk ikke skjønne at noen tør å ligge med en fremmed som de ikke en gang vet navnet på – Uten å bruke kondom. Snakk om risikosport a! 

10 grunner til å bruke kondom: 

1. Fordi det er kjipt å søle på laken, klær og diverse. (Fun fact: Et gjennomsnittlig kondom kan holde over fire liter med væske, så det er ingen grunn til å holde igjen)

2. For å ikke få kjønnssykdommer. Ja, det kan skje den beste. Selv deg. Og meg. 

3. Fordi selv den diggeste dama og fineste fyren kan ha noen hemmeligheter du ikke veit om etter en fuktig kveld på byen. 

4. Nei, du er ikke for stor. Bruker han det som unnskyldning syntes jeg du skal dra den oppover armen og spørre om hvilken størrelse han har i bokseren sin. 

5. Det er kanskje ikke like digg, men er det ikke verdt at det er litt mindre digg når det er snakk om en gang – Kun for å være på den sikre siden? 

6. Det er kjipt å betale barnebidrag resten av livet fordi du skulle ha det moro én kveld. Det er liksom ingen angrerett. 

7. Fordi du ikke vil bytte ut sportsbildrømmen med en familiebil helt enda. 

8. Fordi du ikke har planer om å bli mamma helt enda og fordi fyren du ligger med ikke er drømmefyren eller drømmepappaen. 

9. Det handler om å ta ansvar. 

10. Det finnes ingen ulemper med å bruke kondom. Jo, det kan være kleint i starten og ja, du kjenner kanskje litt mindre. Men utover det er det ingen ulemper!

11. Alle har plass til en kondom i lomma – Både gutter og jenter.

12. Fordi vodka ikke kan ta kloke beslutninger for deg. Utrolig nok.

13. Hvis du ikke stoler på at noen kan passe hunden din, passe på lommeboka di eller likende, er det dumt å stole på dem med kroppen din også. 

Kommer du på noen flere grunner? 

Kos deg ☀️💦

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Marty 

6 kommentarer
  1. Fordi at dropper du kondom en gang- må du kanskje bruke kondom resten av livet
   Fordi at det er ikke gøy å få brev i posten om at en av dine tidligere partnere har påvist kjønnssykdom, og bli drittredd
   Fordi at det koster ikke så mye
   ?? you name it!
   Bra tema Martine, sku ønske flere var like fornuftige.

  2. Haha kleint og betale barnebidrag ??? Å Få barn er den beste gave i livet me å uten barne bidrag 🙂 men forstår jo at en 16 åring kanskje ikke syns d 😉

  3. Sett du prate om dette før, du har fortsatt ikke lært noe som helst så sier det igjen.
   Jeg har noe over gjennomsnittet, og du demonstrerte med en kondom over armen. Armen din var veldig rød, noe som vil få en penis til å slutte å prestere som følge av blod tap.
   Jeg sliter med kondom fordi de er trange, når du har den på strammer strikken rundt penisen og bremser opp blodet som ødelegger seansen. Selv de største som du kan tre over hodet er lite relevant fordi strikken, og fordi de strammer ganske hardt rundt penis. Hvis de ikke gjør det sprekker de, så da er vi like langt.
   Så igjen, spør jeg deg.. Hvordan vi løse dette og på hvilken måte har du noe som helst peiling eller gyldig grunn til å argumentere for noe du vet ingenting om? Mvh en som FAKTISK sliter med dette problemet.

  4. Enig med “Petter”, kondomer sol kan tres fra her til Kina er likegyldig, de klemmer fortsatt helt forferdelig rundt penis!

  5. er så forfriskende å se at du forsatt ikke vet hva du prater om. hvorfor kan jenter kommentere på kroppsdeler di ikke har og snakke om dem som om di vet best, mens når gutter gjør dette er det en av di største feministsakene som blir tatt opp. snakk om å kaste stein i glasshus. all kritikk av jenter er “hets” mens kritikk av gutter er bare ” empowering” for jenter.

  6. Men for all del ikke bruk en kondom du har hatt liggende i den varme bukselomma di over lengre tid, den kan nemlig få små hull og rifter når selv om den er innpakka. Varmen fra kroppen og friksjon fra bevegelse bidrar til at en kondom kanskje holder mye kortere enn til siste forbruksdag! Husk også å sjekke datoen….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg