I FEEL PRETTY

  •   
Reklame | Norsk filmdistrubisjon

Vi trenger alle å føle oss fine, og det finnes jo egentlig ingen grunn til at vi ikke skal gjøre det! Og tenk om du en dag hadde våknet opp med VERDENS beste selvtillit som gjorde at du kunne få til alt du ville og at du turte alt du ellers ikke hadde turt…? Se klippet under og føl litt på følelsen du også: 

 

 

Jeg er den jenta som av og til trenger tid til å bare kunne være jente. Eller til å bare være meg! Til å kunne danse til de teiteste sangene, synge av full hals og gjøre ting som jeg syntes er skikkelig ålreit! Alt for å bare sette pris på meg selv og føle meg sykt bra. 

I forrige uke hadde jeg en date med Marie og Nora, der vi var så heldige å få en sniktitt på filmen I FEEL PRETTY, som hadde premiere på fredag.  Filmen var en real feel good-film og bød på en god porsjon humor, flere latterkuler, flauser og ikke minst – Et fint budskap 💓 Og om du burde se den du også? OH YES! Den var fin, herlig og budskapet (som jeg gjerne skulle delt) kan ikke gjentas ofte nok! 

Jeg er så heldig å dele ut tre billetter til to stykker som har lyst til å ta med seg jentegjengen, noen gamle venner eller en som trenger en real selvtillitsboost på kino! Skriv en fin ting om deg selv i kommentarfeltet, så er du med i trekningen av tre kinobilletter. Husk å legge igjen mailen din i kommentarfeltet – Den er bare synlig for meg! 

Du finner billetter og trailer til filmen HER!  

Kos deg på kino – Jeg gikk ut av kinosalen med et glis og en tanke om at jeg kanskje ikke er så aller verst. 

// Marty 

Siste innlegg