Er det greit å mobbe Sylvi Listhaug?

Categories Tanker 💭

De siste dagene har det politiske Norge stått på hodet og nylig ble det klart at Sylvi Listhaug trekker seg som justisminister. Samtidig som dette har skjedd har landets kommentarfelt, Instagramprofiler og andre kontoer, inneholdt alt fra regelrett mobbing til trakassering og trusler. 

Jeg ønsker ikke å ta noe politisk ståsted, men jeg lurer oppriktig på om det er tillat å mobbe Sylvi Listhaug, om det er tillat å si at hun er en “helvetes fittekjerring” og om det er tillat å si at hun burde bli steinet – Fordi man er uenig det hun sier og gjør. Er det greit fordi hun er politiker? Er det greit fordi hun burde tåle såpass? Er det greit fordi hun er så fæl? 

Jeg vet ærlig talt ikke, men noe i meg sier at det er rivruskende galt. Ikke fordi jeg er enig i det hun sier og gjør, men fordi signalene det sender er så bak mål at jeg blir flau. Jeg blir flau fordi vi lager frikort som det er greit å kaste dritt på. Og fordi Listhaug er så håpløs, så er det greit. 

Hvilke signaler sender det til guttungen på 9 år rundt middagsbordet, når pappa høyt og tydelig forteller hva han syntes om Listhaug? Hvor ubrukelig, stygg og patatisk den dama er. 

Hvilke signaler sender det når mamma deler en Facebook-status som viser at hun er helt enig i at Listhaug burde bli sendt til Syria og bli behandlet som en slave, som dukker rett opp i 15 åringen sin feed? 

Hvilke signaler sender det når politikere gang, på gang snakker nedlatende og tidvis stygt til hverandre på TV, mens barnebarnet på 12 år sitter og ser på sammen med bestemor? 

Hvilke signaler sender det når storebror kommenterer at Listhaug hadde hatt godt av en runde juling av kompisgjengen hans, under noen av landets aller største kommentarfelt? 

Hvilke signaler sender det når vi voksne tillater oss å trakassere, mobbe og true andre – Fordi vi er uenige. Hvordan kan man da si at det er feil at sønnen sin kaller en i klassen stygg? Hvordan kan man da si at det er feil at datteren sin deler en status om at en av de andre klassevenninnene burde slanke seg, fordi hun er så feit? Hvordan kan man da si at det er feil å kalle læreren sin ubrukelig og dum? Hvordan kan man da si til sønnen sin at det var feil å banke opp han i klassen under? 

Si meg hvordan! 

Politikk engasjerer nesten mer enn noe annet. Det er ikke så rart, fordi det er viktigere enn mye annet! Det har noe å si for hvordan vi har det og for hvordan vi ønsker å ha det. De aller fleste av oss ønsker nestekjærlighet, respekt og aksept. De fleste av oss ønsker at det skal være lov å være den man vil og at alle skal være velkomne. Uansett hvor uenig man er, hvor tåpelig man syntes noe er eller hvor feil man syntes noe er – Så får man faktisk være voksen nok til å oppføre seg og være et godt forbilde. 

For gode forbilder klapper ikke i hendene, ønsker at noen skal råtne i helvete og spyttes på. Og de skriver det hvert fall ikke på Facebook. 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty 

 

53 kommentarer

53 thoughts on “Er det greit å mobbe Sylvi Listhaug?

 1. Mobbing er ikke greitt av noen – men jeg kan ikke si at jeg har sett særlig til mobbing av henne på sosiale medier. Snarere tvert om – hennes tilhengere er særdeles flinke til å vise sin støtte til henne.

 2. Det er morsomt at så mange river kjeft og slenger dritt om henne på grunn av den facebookposten. Ser de ikke at de gjør akkurat det samme? Å slenge dritt om et menneske (Listhaug) som kanskje har gjort noe dumt gjør deg til et like dårlig, om ikke verre, menneske som Listhaug.
  Jeg er ikke fan av Listhaugs politikk, men den dama får alt for mye tyn! Hva skjedde med ytringsfriheten?

 3. Er det greit å mobbe Sylvi Listhaug ? Nei det er det ikke
  Er det greit at Sylvi Listhaug sprer løgner? nei det er det ikke.
  Driver alle politikere med mobbing og svarmaling av andre partier ? Ja det gjør de.

 4. Det ufordragelig med mobbing !! Sier alt om hva slags person en egentlig er:Ondskapsfull! Spiller vel ingen rolle om en har familie eller god inntekt. Ingen forstår hvilken situasjon den enkelte er i eller potensielt kan komme i! Jeg blir skamfull på andres vegne i alle tilfeller. FYYY!!

 5. Svar til Ketil, 42
  Det du sier er at hvis en tjener 1 mill. i året og har familie og barn så kan de mobbes?? Hva da med Støre som tjener mest sannsynlig enda mer og er god for mange titalls millioner, store barn og familie. Kan han da mobbes enda mer??
  Sånne som deg bør vel helst holde munnen igjen når det er så lite mellom ørene.
  Sylvi Listhaug er vel noe av det bedre som har hendt innen Norsk politikk de siste årene, så jeg håper hun kommer sterkt tilbake.
  Ha en god påske.

 6. For å være helt ærlig så gjør mobbingen fra ytre venstre at FrP stiger til himmels på meningsmålingene, så selv om jeg syntes synd på Sylvi så tenker jeg at det er til det beste for landet vårt. Det var jo samme type usakelig “shaming” og drittkasting fra venstre som gjorde at Trump ble president, så tenker at det er til det beste for Sylvi sin karriere også.

 7. nei det er ikke greit at mobbe noen eller griseprat i kommentarfeltet. Debatten går bedre med en sober tone.

 8. What goes around comes around er vel noe som heter – videre er ikke det som linkes og postes rundt på facebook mobbing. Hun er en offentlig person, er kontroversiell en med rimelig forskurret virkelighetsforståelse og narsasistiske trekk. Det å tydeliggjøre og poengtere disse tingene er ikke å mobbe – og husker ikke helt sist noen skrev om dette om f.eks. Giske (helt uten å mene at han ikke fortjente det han fikk).

 9. Ketil 42…
  Så hvis du hadde tjent 1 mill så kunne jeg mobbet deg som du ville da eller?
  tenk hva hennes barn tenker hvis de leser disse kommentarene.
  Og det er ALDRI ok å mobbe noen selv om man er uenig.

 10. Er det greit at Sylvi mobber de fleste som ikke er enige med henne ? Da i fra en ministerpost ? Burde ikke hun være opptatt av og tjene Norges folk, og fokusere på det ?

 11. Det er vel Silvi som er en mobber. og det faktum at Støre får drapstrussel virker du bry deg lite om.

 12. Ja de for de som kaller seg politisk korrekte og følger EU`s tyraniseringspolitikk er det helt greit å mobbe hetse og true til og med drepe for å opprettholde flyten av velferdstiggere og få destabilisert Norge raskere.men hovedproblemet er å skille mellom hatt og uenighete/menningsforskjeller.Det har ettehvert blitt mange kort de bruker som rassisme me too,Nazi,kommunist OL.Selv med en ytringfrihet med en strafferamme på inntil 3 års fengsel,så hjelper det svært lite.

 13. Det er jo åpenbart dobbeltmoral fra Listhaugs meningsmotstandere. Denne “aksepterte” mobbingen er et fenomen i seg selv. Som når Eivind Trædal eksloderer på dax18 og hyler mot resett-redaktør, Helge Lurås og beskylder ham for rasisme, mobbekampanjer og det som verre er.
  Hvis man holder seg innafor det politiske korrekte så er man safe. Ikke si noe negativt om islam, at det finnes forskjell mellom kjønn, kritisere feminisme, snakke stygt om sosialisme etc. Folk går med på PK-kulturen nettopp fordi de får med seg hvordan f.eks Listhaug blir “legitimt” uthengt og mobbet. Det er egentlig ordentlig skumle saker dette her. Hvis man studerer hvordan det gikk så utrolig galt med Stalin og Mao f.eks så var det akkurat dette meningstyranniet som sto i sentrum. Identitetspolitikk og marxistisk tankegang tendenserer til å fullstendig demonisere hele grupperinger som “onde”. Jeg mener, når man kaller folk nazister(som helt åpenbart ikke er det) så er det liksom ikke så mye slingringsmonn rundt hvordan man ser på sine medmennesker.

 14. Det er ganske enkelt. Venstresiden er i sin fulle rett til å hate høyresiden generelt, og spesielt Listhaug og FrP. Høyresiden har ikke lov til å mislike venstresiden, for det er den journalister og media tilhører. Feks ble det overskrifter nylig av at Støre måtte ha livvakt. At Listhaug har hatt livvakter i to år blir aldri nevnt. Mange politikere kan nok få kjørt seg til tider, men det har blitt helt legitimt og stuereint å hetse Listhaug. Da viser man at man er på den «riktige» siden og er et «godt» menneske. Forstå det den som kan 😇😇😂😳

 15. Veldig bra skrevet Martine! Eg synes ikke det er riktig i det hele tatt å mobbe noen, enten det er Sylvi, Jonas eller Ola Normann. Eg blir forbannet når eg ser rundt om i kommentarfelt og lignende, folk bruker ytringfriheten vi har komet for, til å mobbe og drapstrue hverandre. Det er helt greit å være rykende uenig, men man kan vel for f… bruke ordentlige motargumenter. Ikke bare slenge ut en masse eder å galle.
  Til slutt en liten kommentar til “Kjell”. Hvis du er så lei Martine, hvorfor bruker du da tid her inne til å komme med den kommentaren?

 16. Paradokset er at de som kritiserer henne bruker akkurat samme retorikken som de kritiserer henne for. Med andre ord er de ikke bedre. Mobbing er ikke greit uansett

 17. Forundrer meg ikke hvis Politiet i Norge prioriterer drapstrusler mot arbeiderpartier fremfor Fremskritspartiet etter 2011.
  Politiet var også på feil side under 2. verdenskrig…

 18. Mobbing er ALDRI greit, hverken mot Sylvi eller noen annen. Og det å hevde at det er legitimt å mobbe noen fordi de har million i innntekt vitner om en total mangel på innsikt og viten. Det er det mest patetiske som noensinne har streifet mine ører-og de har hørt mye rart. Det som skjedde i norsk politikk denne uka var skammelig og flaut. Når voksne mennesker ter seg som en gjeng med snørrunger er det søren ikke rart det blir krig i verden. Og til Ketil, 42, du får si fra da, hvis du blir millionær, så skal vi komme og mobbe deg… Du synes jo tydeligvis at det er helt på sin plass å gjøre det når en er rik….Si meg, hvilket århundre lever du i ??? La meg få ønske riktig god bedring.

 19. Nei, det er like lite greit å mobbe Sylvi som alle andre i samfunnet. Hun har trukket seg som statsråd på grunn av mobbing i Stortinget. Stortinget av alle steder, der man lager lover og regler om hvordan vi skal kunne forhindre mobbing i samfunnet. Man går ikke akkurat foran med et godt eksempel der på løvebakken, typisk nok…

 20. Ant og Kjetil42, hvis det kom en buss å kjørte over dere ville de færreste snudd seg.

 21. Hvor har du vært den siste uka…? Har du lest facebookinlegget hennes og har du lest hva SL sine tilhengere poster om AP og Støre? Jeg har sett lite av mobbing av Listhaug. Men jeg har sett at MANGE er uenige med henne. Det er ikke mobbing…

 22. Hvem f*** er det som sier at vi nødvendig vis skal gå rundt å være gode forbilder. Du må forstå at de som sender sjikanøse meldinger kanskje bærer på en berettiget harme. Sannsynligvis et uforløst problem som virker undertrykkende på dem. Slike meldinger er et rop om å bli hørt enten du er kommunist eller nazist eller what ever. Tviler på at det stikker så dypt. Be om en forklaring, kanskje lærer du noe. jeg har kommentert masse i det siste og jeg har ikke sett noe som har vært spesielt støtende. Hvor har dere det fra?

 23. Å mobbe Sylvi Listhaug eller andre vitner om lav IQ og mangel på verbal intelligens.Å ytre seg saklig har større tyngdekraft på sikt.

 24. Hvis man ikke evner å se problemet så er man en del av det.
  Så enkelt er det med den saken.

 25. Grunnen til at Listhaug får meldinger som du kaller mobbing, er at Listhaug selv i lang tid har brukt et språk og en retorikk mot politiske motstandere som er midt i definisjonen av mobbing. Listhaug er minister og en av de mektigste i Norges politiske elite, – og sparker derfor nedover i alle sammenhenger. Også det midt i definisjonen av mobbing. Listhaug blir ikke mobbet, – hun er selve erkemobberen!

 26. Sylvi Listhaug har blitt mobbet siden hun kom inn i rikspolitiken. Hun er kvinne med klare meninger. Hun snakker lettfattelig. Mange er enig med henne i saker hun fremmer. Hun tar velgere fra flere partier. Det er mange kristne velgere som foretrekker henne fremfor Hareide. Hennes retorik er meget skarp. Mange mannlige journalister liker ikke denn type kvinner. Jonas Gard støre er en lurig som er god til å promotere seg selv. Hans konstante angrep på henne overlang tid har vært en grov tabbe. Dette var hans største politiske tabbe og vil antagelig føre til at han snart forlater politikken. Intelligente personer overvurderer ofte sine taleevner og blir så fasinert over egen retorikk at det blir kvalmende. Han har løftet opp Listhaug til å bli sin hovedmotstander. Den kampen har han tapt. Støre har mistet sin troverdighet slik jeg ser det.

 27. Helene over her,
  Hvordan du definerer mobbing er i grunnen din sak men jeg mener at Sylvi Listhaug ble mobbet ut av jobben som statsråd av et hylekor av en opposisjon. Sånn er det i vårt demokrati, hvis hylekor får tilstrekkelig oppslutning kan de endre verden, i alle fall regjeringskabalen….

 28. Ant
  23.03.2018 kl.21:12
  Det er vel Silvi som er en mobber. og det faktum at Støre får drapstrussel virker du bry deg lite om.
  Så du vet ikke at Sylvi har hatt livvakter i mange år allerede pga drapstrusler.Er du så blind at du ikke har fått med deg det???
  Mobbing er IKKE greit

 29. Av respekt for de som faktisk opplever mobbing og som får varige skader av det skulle jeg ønske at ordet mobbing ikke brukes i slike sammenhenger.

 30. Sitat fra deg: “Og fordi Listhaug er så håpløs, så er det greit.” (å mobbe henne).
  Jeg synes du skal skrive hvorfor “Listhaug er så håpløs”. Er det noe du har tenkt ut selv, eller synes du det er det som er det riktige å si?
  Fortell oss nå hva du tenker – om du tenker..

 31. Ekstremt….eller over kokt dritt lei av denne dama…..må forsvinne fra kom. feltet….eller slutter jeg å lese denne avisen..!

 32. Jeg har ingenting mot henne som person, fordi jeg ikke kjenner henne. Jeg har meget mot henne som representant for en politikk jeg avskyr. Likevel respekterer jeg henne, og å “mobbe” noen er utenfor uansett. Jeg får nesten lyst til å legge armen rundt henne, og si at “nå er det nok”.
  Personifiseringen i politikk har gått for langt.

 33. Jeg ønsker å takke deg fordi du skriver og deler tankene din med oss. Det er absolutt ikke greit å mobbe Sylvi Listhaug. Det er ikke greit å vise våre barn og unge at det er greit å mobbe andre fordi de har andre meninger enn oss selv, prater annerledes eller ser annerledes ut. Jeg er så glad fordi du bryter opp i ” Det er greit å mobbe Sylvi fordi hun har en annen retorikk enn det de politiske motstanderne mener er en ok retorikk!” “Hun har ordnet dette for seg selv”, “Dette må hun tåle!” er heller ikke greit å si!
  Hun har barn som skal møte andre barn på skolen. Hvordan blir de møtt når de møter de andre barna?
  Det er viktig å tenke videre enn vårt eget hode og våre egne følelser!
  Det handler om å gjøre Norge til et bedre samfunn! For å greie det må vi gjøre hverandre gode og sette pris på hverandres ulikhet! Hvordan kan vi ellers bli et inkluderende samfunn? YOU MADE MY DAY!!! Tusen takk <3
  klem Bjørg
  https://menneske-ogliv.blogspot.no/

 34. Kjell.
  Bare slutt å les denne nettavisen. At du ikke liker SL er helt greit. Men skal ingen andre få like SL heller da?
  Kina hadde hvert et godt land for deg.hvis du har samme meninger som styret i landet der.
  Ta deg en bolle og gå en tur du……

 35. Når man hører på retorikken, ord og utrykk til Frp,Ap,Sv og Rødt er det akkurat like gale hele driten. Di sitter på sine høye hester med millionlønn og gjør ikke annet enn å prate drit om hverandre alle sammen.
  Og ABB nyter ordkrigen som han startet….
  Nå heier han på alle partiene for han klarer ikke se forskjell på dem lenger….samme politikk, samme ord, samme lønn
  De bare konkurerer om oppmerksomhet og driter i konsekvensene.
  Han typen i Rødt tror han er Che Guevara. Helvete for en morzom gjeng det er som Disneyland.

 36. Ja, det er greit siden hun tilhører feil side. Mobbing av den riktige siden derimot er helt forkastelig og fører til hat.
  Dette vet jeg godt for det har jeg lest, sett og hørt i media. De er som kjent frie, balanserte og uavhengige.

 37. Så fikk «barna» i barnehagen det slik de ville. Det litt annerledes barnet ble mobbet og trakassert ut av sandkassa til taktfast klapping og heiarop fra den samlede norske presse. Det har ikke vært pent å se på og noen burde absolutt gå i seg selv. For det er lenge siden jeg har vært vitne til noe styggere enn dette.

 38. Jeg lurte på hvordan FRP skulle komme opp på 20 prosent.Sølvi viste det.Da måtte hun sette ting på spissen.Om 3år er FRP på 25 prosent.Sylvi er dronninga.Man sparker ikke ei dronning gjør man vel?

 39. Er det greit at Listhaug har mobbet og fortsatt mobber sine egne meningsmotstandere? Dette har hun gjort i flere år godt beskyttet av både statsminister og partiledelsen. Så fort noen har motsagt henne, har hun og partiet påropt seg at de er de eneste som eier fakta, og følgelig kan vri fakta slik at de selv fremstår som ofre.
  Godt at hun er ute av regjeringen.

  1. Listhaug har tatt imot dritt i mange år. Fra folk som ikke når henne opp til anklene engang. Å påpeke fakta er ikke det samme som å mobbe noen. For eksempel, når jeg sier at afrikanere er ekstremt mye mer voldelige og kriminelle enn nordmenn, så mobber jeg ikke. Jeg påpeker enkle fakta. Det blir som å si at man blir våt når det regner, det finnes ikke noe oppsiktsvekkende med det, det er noe alle kan se med egne øyne.

   Du som er så imot Listhaug, hva har du gjort for landet ditt? Har du noensinne gjort noe som helst, annet enn å tenke på deg selv? Det er dere bortskjemte drittunger som kommer til ødelegge Norge fullstendig, ikke Listhaug.

 40. Ingen skal mobbes. Men nå ser jeg at det er flere enn meg som sammenlingner Sylvi Listhaug med Trump. Hun driver på samme måte, skriver på fb og skylder på media når hun får kritikk, hun har aldri skyld selv, men synes synd på seg selv. Dakar

 41. Mobbing er ikke greit uansett hvem personen skulle være. Det er helt greit å mislike personer, det er et par ganger jeg må slå av tv når Erna er på skjermen, har null toleranse for dem damen. Men det gir meg da ikke rett til å mobbe og miste alt av selvrespekt! også gjemme meg bak da den fantastiske ytringsfriheten og ikke minst konstruktive kritikken.
  Blir helt matt hva voksne mennesker kan lire av seg. Og mye av dem mobbingen over nett jeg ser, sÃ¥ lurer jeg litt pÃ¥ om dem i det hele tatt har gÃ¥tt pÃ¥ skole? Dem eier jo ikke ordforrÃ¥d! Og som regel sÃ¥ har ikke den “kritikken” dem kommer med sÃ¥ veldig mye sammenheng!

 42. JIMMY: Det har ikke streifet deg en tanke om at du blir manipulert til å “sammenlikne Listhaug med Trump”?
  NRK hadde en gjennomgang av Trumps hundre første dager, og listen over hvilke tiltak han hadde fått gjennomført, var svært lang. Samtidig er vel listen over hets/latterliggjøring historisk omfattende! Bak dette står politiske motstandere med mediene (de såkalt MSM som betyr Main Stream Media), og som driver akkurat den samme kampanjen mot Listhaug.
  Du er et offer for dette, fordi du ikke tenker selv, men lar deg manipulere.
  Her hjemme glemte faktisk VG å kjøre Trump-latterliggjøring som oppslag i nettutgaven da de fikk herje med Listhaug. De var med å presse på for at Listhaug skulle vise fram alle blomstene hun hadde fått fra mennesker rund i hele landet. Historisk for en statsråd! Men MSM gravde i blomserhaugen til de fant blomster fra ytterliggående grupper, og fokuserte på at det var SLIKE grupperinger som stod bak blomsterhavet.
  På samme måte laget de et stort nummer ut av at en tulling viste en nazihilsen i Oslo den dagen det var støttedemo for Listhaug utf Stortinge, og poenget var igjen at det skulle framstå som det var slike som demonstrerte.
  Dette er fullstendig gjennomskuelig, og jeg synes det er trist at du, flere andre og bloggeren her, ikke ser det, og tenker sjøl.
  Listhaug står for en streng og rettferdig innvandringspolitikk. Man skal selvsagt bidra til egen integrering, ellers lykkes det ikke.
  AP og Støre kom med sitt utspill om “strengere innvandringspolitikk” få dager før Listhaug-bråket. Da de likevel gikk imot å gjøre det vanskeligere for myndighetene å sette bremser for ekstremister (frata pass/den norske delen av dobbelt stasborgerskap, slik at de selv må gå til retten og bevise at de ikke er livsfarlige terrorister for å få det tilbake), støttet AP faktisk “menneskerettigheter for terrorister i Norge”.
  Hadia Tajik, Norges mektigste, kvinnelige muslim, og en av APs mektigste, sa i et intervju med Aftenposten for få år siden at hun mener det skal være lov å hylle terror. APs handling nå er i tråd med dette.
  Hun (og andre krefter i AP) mener da at det man i Norge skal kunne hylle IS og deres grusomheter mot menneskeheten.
  Vil Tajik da synes det er like greit at man “hyller” Breivik? Nei. Hun representerer et parti som ved enhver anledning (og i forbindelse med Listhaug nå selv SKAPER en anledning) er bestyrtet over enhver kopling til Anders Behring Breivik.
  Ser du poenget?

 43. Det har alltid vært greit å mobbe, skjelle ut, beskylde den høyre siden av norsk politikk. Sånn er det. Gjør man det mot venstresiden så er det straks rasisme, nazisme osv. Da er man det store stygge ulven.
  Hvorfor er det slik? Ikke vet jeg, men antar vi vet mer om 10-15 år. Kanskje vi våkner innen den tid. hvem vet.
  Jeg er uansett så dritlei norske holdninger og politikk at jeg heller går inn i min egen lille boble å feirer påske langt inne i skogen uten tegn til media, internett osv. vel vitende om at verden hadde blitt 1000 ganger bedre uten tilgang til dette medium som kommer til å bli vår undergang.
  God påske

 44. Her er mye uforstand og uvitenhet.
  Det omstridte bildet med tekst,ble lagt ut etter at AP ikke ville stemme for å frata terrorister passet (som ville vært effektivt for å hindre mer terrorisme)..
  Da er det riktig å få det frem for oss velgere slik hun gjorde.
  Å bruke 22.7 er bare skammelig søkt..De unge menneskene derfra tror jeg har grunn til å bli gald for det FrP ville oppnå,nemlig hindre mer terrorisme..Skuffelsen deres (om det var noen) burde isåfall rettes mot deres egen APledelse som beskytter terroristene mer enn vår sikkerhet..akkuarat som Listhaug skrev..

 45. Er det greit å mobbe folk spør du. Hva tror du? Jeg kan gi deg et eksempel; for meg så er alt du skriver infantilt tøys. Du fremstår som en 12 år gammel jente som sitter fast i kroppen til en 20-åring. En 12-åring som ennå ikke har lært noenting om noenting. Det er umulig for meg å ta deg seriøst, jeg synes du er ei skikkelig motbydelig drittkjerring.

  Synes du dette er greit? Jeg tipper du ikke synes det, fordi du er enig med deg selv og du synes du er flott. Men jeg synes ikke det. For meg så er Listhaug en helt, en av Norges største helter faktisk. Og du er ingenting, bare nok en storkjefta `blogger` som tror hun er noe. Så det er jo ironiskt, folk som ikke når Listhaug opp til anklene engang prater dritt om Listhaug. Hvis Listhaug er en drittkjerring, hva er du da? Noe som er mye verre enn en drittkjerring. Hva har du noensinne gjort for landet ditt? Har du noensinne gjort noe som helst som er verdt å nevne. Nei, det har du ikke. Tenk litt over, tenk over hvor utrolig ubetydelig du er før du prater dritt om folk som har gjort uendelig mye mer enn deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *