Åtte grunner til at du må følge med på OL!

OL er nå i gang og jeg må ærlig innrømme at jeg er en sann OL-entustiast. Det er liksom en egen spenning og glede knyttet til OL!

For hvor gøy er det ikke med OL, gull og gull? For ja, her er bare gull godt nok. Tar utøverne våre en 4.plass er det jo bare å sende de hjem igjen. Eller å gi de litt astmaspray! Det duger også, kanskje. 

Her er noen grunner til at du må se på OL: 

1. Når de vanlige samtalene med kollegaene dine og de bekjente du treffer på butikken kanskje vanligvis handler om været, kommer nå samtalene til å handle om OL. Og da er det lurt å være oppdatert!

2. De fleste quizer på radioene fremover kommer til å dreie seg om OL. Det meste i media generelt kommer egentlig til å dreie seg om OL.

3. En god grunn er at du samtidig som alle de andre Facebookvennene dine kan skrive statuser med “JAAAAAAA, NORGE ER BEST!!!! Heia Sundby 🇳🇴”

4. Vi slipper å trene for da gjør noen det for oss. Og det er viktigere å få med seg OL enn å løpe sjæl si! 

5. Du har en unnskyldning for å sitte oppe natta lang. Og slippe å legge deg samtidig som kona! Eller mannen for den saks skyld. 

6. Det er en sannsynlighet for at det kommer til å bli noen store øyeblikk, og du vil ikke være en av de som ikke får med deg det. Jeg som ikke var tenkt på engang når Oddvar Brå brakk staven får jo til og med spørsmål om det (Ja, jeg vet det ikke var under OL).

7. Har du planer om å få influensa, så er det jo for så vidt riktig tidspunkt nå! Da kan du jo få med deg alt fra smørebua og til vloggen til Klæbo. (Under vinterlekene i 2014 gikk sykefraværet opp)  

8. Det kommer til å snakkes om OL på TV, radio, i alle landets aviser (selv når Norge taper) – Så hvis du ikke er keen på å se det norske ishockeylandslaget spille kamp 04.10, så kommer du antakeligvis til å få det med deg uansett. Hvis ikke de er for opptatt av å skrive om noen svenske langrennsløpere da 🙂 

Heia Norge! 🏆

Facebook HER – Instagram Martinehalv – Snapchat Martinehalvs

// Marty 

2 kommentarer

Siste innlegg