Jeg kan ikke huske sist

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Vet dere hva vi gjorde i går? Vi tok like så greit med oss våre kjære, hunden til Elin, pølser og fyrstikker ut i skogen og grilla. Vi var der i timesvis, lo og skravla. Hvor fantastisk? Hvis ikke vi hadde gjort det hadde vi antakeligvis ligget inne hele dagen og runda Netflix, og det skjer ofte nok. Eller, kanskje ikke for min del. Jeg ser jo tross alt aldri på TV alene, men dere tar poenget! Det er så deilig at man av og til kan gjøre sånt, og ikke minst finne andre som også digger å gjøre sånt. Jeg er jo oppvokst med grilling og tur i skogen, og hvis man først får smaken på det, er det noe man aldri slutter å like. Det var nesten sånn at vi dro og kjøpte et telt, så vi kunne sove i skogen, haha! For min del var det veldig deilig å koble av, puste ut og få et sikkelig avbrekk fra hverdagen. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg koste meg sånn som jeg gjorde i går. 

RO I SJELA

I dag har jeg jobbet hele dagen, og jeg har så vidt husket å spise lunsj. Det var jaggu godt jeg fikk ladet batteriene litt i går! Høstforkjølelsen har tatt meg, så jeg syntes litt synd på meg selv. Men, det hjelper ikke å sutre. Akkurat nå venter jeg på at C skal lage middag, samtidig som jeg oppdaterer dere. Vi kom akkurat inn etter en kjapp tur til kjøpesenteret, jeg skulle ta noen bilder og kom også over noen nye joggesko som ble med hjem. Jeg har så store føtter, så det er jo julaften hver gang jeg finner rosa joggesko i min størrelse! Nå skal jeg snart klappe sammen macen og ta kvelden. Jeg har klart å booke to treningsøkter i morgen, så jeg satser på at det kompenserer for at jeg har gjemt joggeskoa lengst inne i skapet i dag. Jeg merker hvor godt kroppen har av å få litt frist luft og mosjon! Hodet sier liksom ifra om at det trenger det. 

Forresten! Jeg har jo æren av å være ambassadør for Right To Play, og i dag startet Jimmy (en av de som jobber i Right To Play) sammen med RTP en sikkelig god greie. Jimmy skal løpe 20 maraton 20 dager på rad, 20 forskjellige steder. HVOR sinnsykt er ikke det? Alle inntektene i forbindelse med prosjektet går til utdannelsesprosjekter for flyktninger i Midtøsten, og jeg ELSKER det. Det er så bra og så viktig. De kommer blant annet til å besøke Trondheim 2.september, Ålesund 3.september, Bergen 5.september, Stavanger 6.september og Oslo Maraton 16.september. Jeg satser på å få med meg en av etappene selv, og jeg håper du også har lyst til å bidra! 

Du kan gjerne donere HER og lese mer om prosjektet HER. Når barn leker, vinner verden! 

NYYYYT.

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *