DAGEN I DAG & NOEN LENKER

Categories Outfit

Reklame

(Skjorten & toppen er spåånsa)

“Den klassiske skjorten”

Bukse: BIKBOKAD// Skjorte HER Øredobber H&M 

Jeg gikk for et behagelig antrekk idag. Øredobbene utgjør prikken over i-en, og til tross for at jeg har flyttet, bært og vasket de siste dagene har denne skjorten vært på hver dag siden vi kom ned hit. Jeg tror faktisk at både denne jeansen og skjorten er brukt nesten hver eneste dag siden lørdag, hehehe…. Jaja, skittau. Er det behagelig, så er det behagelig. Jeg elsker jo store skjorter og har en tendens til å stjele både pappa og C sine, men jeg tror faktisk at jeg begynner å få sansen for litt mer feminine, ettersittende skjorter også. Det fine med slike skjorter er jo faktisk at det passer til ALT (både den slitte jeansen…. Kontoret eller fest)

Jeg har også fått denne skatten i posten…. Både skjorten og toppen er fra ROMWE! 

AD// Topp: HER – Bukse: C sin gamle dressbukse

Pssst! Beltet i livet kan knytes på SÅ mange forskjellige måter. Her har jeg omtrent latt det henge, men det kan også snurres flere ganger rundt livet.

 

MEN DERE! Nok spååns for idag, hehe. For en fin dag. Jeg smiler fra topp til tå akkurat nå, og jeg føler meg veldig lettet. Dagen startet med en litt jobb, etterfulgt av en treningsøkt. Etter det var neste punkt på planen å spise lunsj med to andre hockeytjejer. Jeg tok trikken (for første gang her nede) og møtte de på Wayne´s Coffee. Vi satt i flere timer og skravla, og for hvert minutt som gikk ble jeg litt lettere. Hun ene er faktisk herfra, mens hun andre er i akkurat samme situasjon som meg, utenom at hun snakker svensk. Akkurat nå tror jeg kanskje at det ikke skal bli så ille å bo her nede. Tenk om dette faktisk blir HELT fantastisk, og at jeg aldri kommer til å ville dra hjem? 

For C sin del har det egentlig vært opplegg siden vi kom ned hit, så jeg skjønner at jeg ikke under noen omstendigheter kan lene meg på han. Jeg har allerede fått kjenne på hvordan det er å være alene her nede, og det føles overraskende greit! Leiligheten begynner også å komme på plass, så jeg tenkte jeg kanskje skulle vise dere litt i morgen 🙂 

Nå skal jeg fortsette å drikke Pepsi Max før vi snart skal spise litt middag! Også muligens slenge skjorten i vaskemaskinen, hehe. 

// Marty

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *