Akkurat sånn det skal være

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

FOR en digg, kul og spesiell dag. Nå sitter jeg med så mange inntrykk, og jeg vet egentlig ikke om jeg skal danse, ta en iskald dusj, sove, døgne, løpe en mil eller stirre i veggen. Jeg er lettet, takknemlig og fornøyd. Litt stressa, men den dagen jeg ikke er litt stressa – Da er det noe galt, hehe. Jeg våknet opp i min nye hjemby Norrköping idag og møtte en jente som er sammen med en på laget til C for å spise frokost. Det var første gangen vi møttes, og det var super hyggelig! Hun gjorde at jeg gruer meg litt mindre, og at jeg faktisk ikke er redd for det sosiale der nede i det hele tatt. Vi spiste frokost på en kul kafé, tuslet rundt, tittet litt i butikker, drakk en smoothie og snakket om alt mulig rart. Jeg DIGGER å henge med mennesker som det føles ut som man kjenner, selvom det er første gangen man er sammen! 


 

Etter daten dro C og jeg for å se på en leilighet, og jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli fornøyd med den første leiligheten! Den ligger i et veldig fint, rolig og sentral område i øverste etasje, den er stor, har gjesterom og balkong… Hva mer kan jeg egentlig be om? Den er litt gammel, men det gjør ingen verdens ting. Jeg tror jeg kommer til å stortrives i den! Jeg krysser hvert fall fingrene for det.
Etter visningen satt vi oss i bilen for å kjøre hjem. Jeg tror kanskje jeg kommer til å kalle hjemmet til mamma og pappa hjem for alltid, hvert fall til den dagen jeg får noe helt eget… Det tok haugevis av timer å kjøre hjem, men det gikk samtidig helt greit fordi magefølelsen var så god!

Her hjemme grilla vi, skravla og surra. C har lagt seg og sover for lengst, så jeg tenkte kanskje å prøve på det samme. Akkurat nå føles det som en umulig oppgave, men hey – Det er verdt et forsøk. 

I dag er jeg fornøyd, blid og glad, og det føles godt. Jeg gleder meg til i morgen og det føles sikkelig bra ut. 

Jeg håper dere har hatt en trygg, god og nyttig dag! 

// Marty 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *