Hva syntes jeg?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Blazer: Zara
Bukse: Selected Femme
Sko: Din sko
Makeup: @Charlotte_sb1

I går var det duket for finalefest for Paradise Hotel. Jeg dro på meg denne sinnsykt kule dressen og kost meg masse. Jeg vet ikke hvilket ord som kan beskrive gårsdagen totalt sett. Den varte lenger enn jeg egentlig holdt ut, var stressende og hektisk. Hvis det er mulig å ha makspuls uten å trene, så hadde jeg det i går, HAHA. 

Jeg har fått mange spørsmål om hva jeg syntes om årets deltakere og selve sesongen. Skal jeg være helt ærlig så har jeg ikke satt meg mer inn i det enn nødvendig. Jeg har sett det meste og mener jo mitt om både det ene og det andre. Samtidig så vet jeg jo selv hvordan det er å være med på noe sånt, ta valg og hvor sinnsykt intenst det er. Jeg har til en stor grad sluttet å dømme folk jeg ser på TV, for jeg vet at det man får se er en brøkdel av hvordan de er som menneske. Flere har spurt meg om hva jeg syntes om valget til Grunde og ikke minst til Sofie. Jeg har latt være å mene noe gjennom hele sesongen, og det har jeg tenkt til å fortsette med. Nå er det kapittelet over og de er snart ferdige med å være Paradise-deltakere. Det blir spennende å se hvor veien går for de videre, og ikke minst for Grunde! Maser litt på at han skal få seg youtubekanal….. 

Akkurat nå jobber jeg, og hører på den nye sangen til Michelle Aavitsland. Den heter Replay og er SÅÅÅ fin. Det er ganske morsomt, for Michelle og jeg kommer fra samme sted, og jeg digger at noen jobber knallhardt for å få til noe. For ikke snakke om å følge drømmen sin! Den har gått på replay, hehehe, de siste dagene. Jeg anbefaler dere å høre den HER. Jeg tror det er en sang de fleste kan kjenne seg igjen i, hvert fall jeg:):) 

Xoxo

// Marty

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *