Hei fininger! 

Dette er den seneste oppdateringen på så lenge jeg kan huske. MEN! Sånn blir det av og til. Akkurat nå sitter jeg i sofaen og jobber, og det skjer svært sjeldent. Pollenallergien har angrepet meg og jeg er sikkelig dårlig form. Det er alltid sånn ett par uker på våren, men jeg skal virkelig ikke klage på at våren begynner å nærme seg. I dag var det jo faktisk ganske mye kjøligere, og det merkes på formen.
Jeg er rørt over engasjementet på gårsdagens innlegg om mobbing, og det viser seg gang på gang hvor viktig det er å snakke om det. Akkurat slike temaer er nødt til å snakkes ihjel, trampes på og skrikes ut. Vi kan nemlig ikke tillate oss å ikke prate om det! 

Nå craver jeg etter tomatsuppe og cookies, hvor rar kombinasjon er ikke det? Vel, jeg tror det får rekke meg tomatsuppe i denne omgang. I går booket jeg tur til Stavanger til helgen, og jeg gleder meg MASSE! C har kamp der på lørdag, så jeg flyr ned lørdag til søndag for å henge med Dorthea og Ingrid som bor der nede. Wii! Det er så lenge siden jeg satt av tid for å gjøre noe slikt, så det blir veldig hyggelig. Jeg hadde egentlig planer om å trene masse denne uken, for jeg har vært i en så fin flyt. Men, når pusten tar knekken på meg av å røre rundt i tomatsuppen tror jeg det er lurest å la være. 

Nå skal jeg spise og jobbe!

Have fun.

// Marty 

2 kommentarer

2 thoughts on “Status

  1. Vil først og fremst si at du gjør en god jobb med bloggen, Marty! Mange gode, innholdsrike/meningsfulle innlegg samt at man får glimt som gjør at man føler man lir litt kjent med deg. Med tanke på dette, så lurer jeg på en litt random ting:
    Hva tenker du om at det er forventet at alle har en hobby? (Virker som det ikke er nok den dag idag å jobbe og “overleve hverdagen”, i tillegg til god karriere/karakterer og venner skal man liksom også ha en lidenskap man brenner for…)
    Klem Lisbeth!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *