Innspilling med VG

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️


 

Akkurat nå sitter jeg med en lett panikk. Eller nei, panikken er konstant og vond. Jeg har nemlig takket ja til å stille opp i Trendguiden til MinMote, som er motesiden til VG. Ikke bare det, men dette skal foregå i badetøy. BADETØY!!! Jeg elsker å gjøre jobber som dette, men jeg akkurat nå kjenner jeg at jeg begynner å få kalde føtter. Jeg har den siste uken tatt selvbruning, nappet her og der og smørt inn huden i de rarste dufter og ting. Det er akkurat som om jeg tror de som sitter på andre siden av skjermen lukter meg. Jeg har så prestasjonsangst at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg er livredd, og hvor ironisk er ikke det? Det er jo bare badetøy, men tanken på å blottlegge meg på den måten skremmer meg. Akkurat badetøy er jo et av mine aller såreste punkter. Vondeste. En av de tingene jeg misliker mest. 

Tross alt, så finnes det vel ingen vei tilbake nå. Annet enn omgangssyken, men så flaks kan jeg umulig ha. Jeg er fast bestemt på å gjennomføre med stil, og har avlyst tannblekingstimen som jeg fikk et innfall om at måtte gjøres. Hvis jeg skal gjøre noe som dette skal jeg være med selv fullt ut, og stå opp for meg selv. Jeg vet hvor tåpelig det kanskje høres ut, og hvor tåpelig det er å ha panikk for noe som dette . Men det er kanskje på tide å gjøre noe med det…?

Jeg skulle bare ønske at jeg kunne vente bittebittelitt til. Så omgangssyken hadde rukket å komme.

Neida.

Joda. 

 

// Marty

2 kommentarer

2 thoughts on “Innspilling med VG

  1. Dette kommer til å gå så bra Martine 🙂
    Jeg heier på deg, dette klarer du 🙂
    Det kommer til å bli kjempefine bilder av deg, du er nydelig <3

  2. Åh! Digger at du gjør dette! 😃
    Står så mye respekt av deg som står imot det iherdige presset vi alle står ovenfor Idag, men særlig du sol blogger. Kjente at JEG fikk et boost av å lese at du avlyste tannblekingstimen. Det fins håp! Vi skal stå i mot presset! Også ber jeg til guud om at trenden å være helt naturlig snart vil komme !
    Heia deg Martine! FOR en dame du er! TAKK for at du gang på gang minner meg på at jeg ikke trenger verken Restylane , silikon, bryn fra browrehab osv. Takk for din stemme, takk for at du er ekte <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *