Når datteren din får penisbilder

Categories Tanker 💭

Kjære du som sender bilder av penisen din til datteren min. 

Jeg som far har noen spørsmål til deg. Jeg har selvfølgelig noe annet å si også, og er vel som far pliktig til å fortelle deg korteste veien til helvete. Men jeg skal være seriøs. Jeg skjønner at du ikke er en av de betatte gutta, og jeg antar at hun da ikke hadde fortalt meg hvor ekkelt hun syntes det er. Jeg skjønner faktisk ikke verken lysten eller behovet ditt, men det er en helt annen sak. Det som betyr noe for meg er at det er datteren min som får disse bildene, og at du ikke gir deg. For hva kan jeg som far egentlig gjøre?

Jeg er, og håper egentlig at jeg er en generasjon eldre enn deg. Jeg forstår at mulighet for å blottlegge deg på måten du gjør er enklere i dag, enn det det var før. Til tross for at jeg syntes det er synd at sosiale medier har blitt et marked for sex. Men! Jeg har lyst til å gi deg noen råd – Oss menn i mellom. 

Det er ingen kvinner som tiltrekkes av en penis i første melding, heller ikke tredje, eller fjerde. Kvinner fortjener respekt, og de skal ha respekt. 

Du vinner ingen dame med å ikke oppføre deg. Du kommer desidert lengst med å være snill, høflig og veloppdratt. 

Vær en gentleman! Ingen gentleman kaster buksa etter første møte, og HVERT FALL ikke på Snapchat. Hold opp døra, gi hun jakka di, hent henne. 

Ikke la hun føle seg i veien. Sett pris på henne, ta vare på henne og følg henne til bussen. Aldri gi utrykk for at det er slitsomt eller plagsomt. Det som er plagsomt er å åpne meldinger på bussen og at din penis uanmeldt dukker opp. 

Se henne! La hun føle seg spesiell, unik og ivaretatt. 

For kjære du som sender disse bildene, jeg liker det ikke – Jeg liker det faktisk svært dårlig. Spørsmålet er jo hva jeg kan gjøre, annet enn å sette ned foten. Det å begå overgrep, trakassering og misbruk er lettere i dag enn det det var når jeg vokste opp, men det betyr ikke at det er noe mer greit. Det er nemlig å seksuelt trakassere noen når du presser ditt underliv uønsket på noen, og det er ikke greit. Vi trenger flere gentlemans, som setter pris på, ser og tar vare på damene på den måten de fortjener, det er hvert fall ingen som vil hilse på penisen din før de har hilst på deg. Kortene våre skal ikke blandes til tross for at vi ønsker å være likestilt. Vi må fortsette å være menn til tross for at kvinner burde stilles likt som oss i arbeid. Det kan hvert fall ikke gå på bekostning av gentlemanskulturen. 

Jeg vet ikke om det er oppmerksomhet du søker, aksept eller om du kun er pervers og i utgangspunktet så spiller det egentlig ingen rolle, for det er faktisk den lille jenta mi det er snakk om. 

– Pappa
 

 

Følg meg gjerne her:

Facebook HER

Instagram HER

Snapchat: Martinehalvs 

 

// Marty.

29 kommentarer

29 thoughts on “Når datteren din får penisbilder

 1. Kära pappa
  Så knakande gott inlägg du skriver här!!
  Vi föräldrar måste bli flinkare till att våga ta plats i cyberrummet & tala om vart skåpet ska stå. Jag blev faktiskt stolt av dig
  Jag är själv mamma till en 25 årig gutt, farmor till hans son & mamma till en 11 årig jente, jag kommer aldrig hålla tyst om all sexism mot jenter & aldrig glömma poängtera att gentlemannen inte är en utdöende ras bara för att vi eftersträvar jämlikhet mellan könen.
  Stå på vidare & anmäl trakasserierna om dom inte upphör
  Susanne

 2. Helt utrolig at folk kan ha så mye rart for seg. Jeg hadde selv begynt å lure om noen sendte meg bilde av sine intime deler og tenkt hu der er faen meg ikke helt god i nøtta.

 3. Bra skrevet, det er nok av tullinger der ute som trenger å irettesettes.
  Jeg tar meg frihet til å dele denne videre med min datter.

 4. Tja, blottere har vel alltid eksistert. Før rotet de rundt i buskene og var mest en lokal tulling man fortalte historier om, nå har de tilgang til hele verden. Å be de oppføre seg som gentlemen hjelper neppe så mye, det er nok andre lyster enn trangen til kjerring, unger og stasjonvogn som driver dem.

 5. Fyren som sender bilder er nok ikke helt god. Men du, det rådet om å være gentleman er kanskje ikke det beste. Tro det eller ei, jenta di faller for litt badass, bare det er den rette badass. Kan vel være gentleman i tillegg?

 6. Til denne ” penisen “, søk hjelp! Hadde det vært mine unger som fikk din stygge/ekle penis i ” posten “, huff,ja, vet ikke jeg. . Det er ikke alle man skal trakke på! Søk hjelp!

 7. Hva med litt dektektivarbeid, for å finne ut hvem det er. Også si at ved neste bildet han sender, blir det videresendt rett til hans mor, far, bror, søster, bestemor, kjæreste, arbeidsgiver, venner, facebook veggen hans, osv. Eventuelt teipa på inngangsdøra til jobben hans.
  Tenker det blir slutt på det kjapt da 😉

 8. Kjære det som er igjen av skikkelige mannfolk, ta styringen. Stå opp for urett og vær en mann, beskytt familien! De som innbiller seg at de kan voldta og trakassere både kvinner og barn uten at det får konsekvenser, lever i selvfornektelse. Feminisme er en farlig ideologi, mannsjåvinister likeså. Kom på banen det som er igjen av modige menn i dette landet. La menn være menn og kvinner være kvinner!

 9. Penisbilder er og blir ekle og frastøtende, menn som sender penisbilder er ikke sosialt intelligente og mangler en og annen kunnskap om hvordan man opptrer sosialt. Hadde jeg tatt en fyr i å sende penisbilder til si min søster eller en kjæreste/bestevenninne hadde han fått et besøk med dertil moralsk oppstramming. Disse gutta – hører dere perverse nogsagter! – kan ryke og reise. Å sende penisbilder er bare dumt og patetisk. Ekte GENTLEmenn behandler kvinner med respekt og sender bilder av røde roser og et ryddig kjøkken til damen kommer hjem! Ha en riktig fin dag Martine med familie, og skulle du få lyst til å stifte et nytt bekjentskap, sjekk bloggen min og ta gjerne kontakt om du føler for det! Klem Mittlivmedasperger! <3 😀

 10. Dette var veldig bra skrevet, – PAPPA.
  Jeg skrev denne lille saken i en singelgruppe på Facebook. Jeg er 47 år og har sett min andel av penisbilder. Når man har prøvd seg på nettdating en stund, har dette ikke vært til å unngå:
  Du som sender avgårde stasen din uten å ha bli bedt om det er ikke noe annet enn en simpel blotter. Der du før ville stått naken i portrommet iført frakk og med stasen i giv akt og bare VENTET på et intetanende kvinnemenneske du kunne skremme litt. Har du nå fått bortimot fri tilgang på kvinner. Du trenger ikke å bli kald på beina engang. Hurra for Facebook!
  Og så kan mange av jentene si at “Jeg har IKKE fått!”, og det er jo flott. Men det er Dr. HobbyPsyk. Friberg har tenkt litt…
  Det er de jentene som skriver litt om det, eller forteller om det som FÅR. Da veit gutta at snabelen kan få litt publisitet.
  Akkurat som en pyroman liker å lese om brannene han har startet, så sitter blotteren og napper i løken når han får lese om stoltheten sin.
  Og dere gutta som tror at disse nissene med dårlig impulskontroll ødelegger for dere? Tvert i mot!
  Vi veit at karen som er raus med stasen sin ikke er klar for evig kjærlighet, og han er ikke i nærheten av å bli vurdert engang!
  Men flaue har dere lov til å bli! Og LITT indignerte…
  Men det er dere som er MENN!
  De andre er bare blottere…
  HeG

 11. Er så sjukt enig med det faren din skriver her Martine. Bra skreve.
  Syns at me gutta ska ta vare på jentene å ikkje trakasere dei med bilder dei ikkje har lyst på. Fins mykje anna man kan ta seg til enn å sende dickpics,
  Syns ein del som holder på å sende rundt dickpics burde skjerpe seg.

 12. Jeg minnes en biskop i Nord som hadde en herlig beskrivelse av typen som fremelsker seg selv: Å DU HELLIGE ENFOLD…!
  Med stor gremmelse
  Steinar, far, bestefar (også til flotte jenter)

 13. Bra skrevet!
  Har du prøvd å gi klar beskjed til vedkommende at du kommer til å ta kontakt med mammen hans, og vise henne bildene, hvis han ikke slutter å sende ekle bilder.. Veldig mange “tøffe” gutter er fryktelig redd for at mamma skal finne ut hvor “tøff” de egentlig er, å bli skuffet over sønnen sin!.. (kaller de gutter ja.. Ekte mannfolk oppfører seg ikke sånn!).

 14. Hvis man først skal bekjempe penis bilder så kan det vell være greit å vite hva man kan gjøre selv for å slippe å motta. Det var intensjon fra min kommentar..

 15. Hadde jeg eller mine barn blitt sendt slike bilder til ville jeg lagt ut bildene av vedkommende og skrevet noe sånt som at hvis du vil vite hvem dette er send meg en pm..tror fristelsen til å sende en ny vil bli temmelig nedsatt, gjerne også med en tekst om hva man som jente synes om å få slike meldinger, eventuelt utdrag fra teksten til far som var særdeles bra formulert og som er sannheten.. Ingen jente med litt respekt for seg selv vil si at “nei så pen du er” “vi må jo bli kjent”.. Jeg ville i hvert fall ikke synes at en slik dust som kunne sitte å sende bilder av utstyret sitt til fremmede damer virket helt riktig skrudd sammen og hadde sagt takk , men nei takk og lurt på hva som er seriøst galt med fyren.. Pornoindustrien gir dessverre det inntrykket at vi kvinner bare trenger å se en penis så faller vi helt i staver, en penis er ikke spesielt vakker å se på og om han kunne noe om damer så ville han visst at damer trenger helt andre ting for å tenne til.. f.eks en mann som tør å vise hvem han er, ikke hvor stort/lite utstyr han har.. Det er jo uvesentlig hvor stor den er fordi det sier nada om han kan utrette noe med den eller om det bare er en “snabel” han har hengene der..

 16. Bra skrevet “pappa”. Har dere fortalt denne personen via snapchat at du har sett eller hørt om dette ? Trur han hadde gitt seg veldig kjapt om gutten visste dette ..
  Jeg har vært i samme situasjon selv med slike bilder på snapchat…og så bra vi har noen gode “pappaer” som kan lytte og støtte oss!!

 17. Jeg hadde ett sånn problem med gutten min faktisk.
  Han sendte bilde av utstyret sitt på snap.
  Jeg anmeldte tilfelle å da tok politiet kontakt
  med snap og fikk tak i brukerens navn.
  Jeg vet ikke om han ble tatt men en har en bedre
  følelse når en har sagt ifra til politiet.
  Kjempebra skrevet av far. Det er ikke noe
  positivt når man opplever noe sånn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *