– Jeg trives, og det er skummelt – 

Solen skinner, formen er bra og akkurat nå kjenner jeg et snev av det å være fornøyd, og det er så deilig. Jeg er perfeksjonist, og jeg tillater meg egentlig aldri å hvile, puste ut og kjenne på resultater av ting. Jeg er konstant sulten og jeg vil alltid gjøre mer, ha mer og prestere mer. Jeg sto opp i dag morges og var uthvilt, jeg våknet faktisk før alarmen, og det er vanvittig deilig å kjenne seg klar. Jeg kjappet meg bort til treningssenteret og var med på en time som var dødskul. Instruktøren var kul, musikken var kul, trinnene var kule og de andre damene som deltok var kule. Jeg gikk hjem etter timen, og det var vel kanskje da følelsen av det å være fornøyd kom. Ikke fornøyd i den stand av at jeg ikke vil mer, men at dette kanskje kan bli bra, og at det vil bli bra. 

Jeg leste en artikkelen på kvinneguiden i går som den ene journalisten sendte meg, og jeg digget den. Jeg trengte liksom å høre hvert eneste ord som sto skrevet! Jeg anbefaler deg å lese den HER.  Jeg ser veldig opp til Marianne som er intervjuet og syntes hun er veldig tøff! Hun sa faktisk til meg tidligere i dag at jeg må fortsette å følge magefølelsen, at jeg var tøff og at jeg må gå min egen vei, så kanskje det var disse ordene som skapte den følelsen av å være fornøyd, følelsen av å være kaptein i eget liv? 

Jeg har nå jobbet en stund og skal ha en liten photoshoot nå før jeg skal på kundekvelden til Fretex sammen med Maria. Jeg trives, og det er skummelt – og samtidig vanvittig godt. 

Marty. 

2 kommentarer

2 thoughts on “08.09.2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *