Sannheten bak den lykkelige Instagrammen

Categories Blogg

Jeg får ofte spørsmål om hvorfor jeg velger og fremstå så lykkelig på Instagram. Hvorfor jeg kun legger ut lykkelige bilder, fine bilder og hvorfor jeg fremstiller et “perfekt liv”. Jeg lurer litt på hvorfor vi slakter mennesker som legger ut fine bilder, hvorfor det er ikke er akseptert å være lykkelig og hvorfor noen beskylder meg for å fremstille livet mitt feil? Jeg legger aldri ut bilder på Instagram når jeg ikke har det bra, og det er helt sant. Det er nesten litt skummelt å si det, for det da blir enda synligere hvis det går to dager uten ett bilde. Men jeg klarer ikke poste et bilde hvis ikke jeg har selvtillit til det, og hvis jeg ikke har tid eller jeg ikke føler for det, og noen dager går det rett og slett så i ett – at Instagram ikke er prioritert. 

Jeg blottlegger mine tanker og meninger her på bloggen, og jeg forstår at noen velger å stille spørsmål ved at jeg ofte poster kun glade og positive bilder – men er det slik at jeg ikke kan ha det bra og vise så kalte “lykkelige bilder”, fordi jeg prøver å legge fokus på viktige og seriøse temaer? For selvom jeg har dårlige dager, og har valgt å være ærlig på dette – så har jeg også gode. Jeg har som alle andre dager jeg føler meg bra, glad og lykkelig. Livet mitt er ikke perfekt, det tror jeg de fleste har fått med seg. Er ditt liv perfekt kanskje? 

Jeg har så mange flotte mennesker rundt meg, jeg opplever så mye gøy og jeg syntes det er morsomt å ta fine bilder, og man må vel ikke alltid være negativ og revlosjonerende – for å unngå en type dobbeltmoral? 

Følg meg gjerne på Instagram HER: martinehalv

 

– Marty 

3 kommentarer

3 thoughts on “Sannheten bak den lykkelige Instagrammen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *