Svar på spørsmål →

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hey rockstars! Jeg tenkte jeg skulle svare på litt spørsmål som har kommet i innboksen her på bloggen, på Snapchat og ellers. 

→ Har du fått deg mange venner i Sverige?

– Jeg har vært veldig heldig. Jeg har kanskje ikke fått så mange, men jeg har fått noen skikkelig gode. Jeg har vært heldig i den form av at jeg har kommet rett inn i et miljø, og at alle jentene som er sammen med en på laget til C er i samme situasjon som meg. På mange måter har vi blitt en liten familie, og det er jeg SÅ takknemlig for. Det er både dumt og bra at vi har knyttet bånd på den måten vi har gjort. Det er bra fordi det har gjort den tiden vi har vært her fantastisk og det er dumt fordi mange av oss skiller lag om noen måneder når gutta skal spille andre steder.

→ Bruker du sminke hver dag?

– Helst ikke. Jeg bruker stort sett sminke hver dag når jeg er i Oslo for da er jeg som oftest i møter eller på farta. Når jeg er i Norrköping er det vel ganske så mange flere dager uten sminke enn med. Jeg liker å sminke meg, men liker også å kunne gå helt uten:)

→ Paradise Petter og hun Amalie som driver med Youtube holdt jo liksom på for en stund siden. Vet du kjenner de litt, så lurer på om det bare var et PR-stunt, for har hørt rykter om det!

– Haha. Det er vel ganske så lenge siden nå ja. Det er liksom sånne spørsmål jeg egentlig gjerne skulle svart på, men så er det ikke min business, hvis du skjønner? Og jeg vet jo faktisk ikke om alle rykter og sånt er sanne jeg heller. Ofte så er jo bare rykter, rykter… Men, det ble hvert fall ikke noe av 😉 

→ Hva bruker du mest penger på?

– MAAAAT. Uten tvil. 

→ Hvorfor liker ikke du Andrea og Sofie fra PH?

– Det lurer jeg litt på også? Haha. Jeg liker de faktisk veldig godt 🙂 

→ Postet du nakenbildet selv?

– Jeg er ganske lei av dette spørsmålet. Jeg har anmeldt saken, og jeg hadde vel ikke gjort det hvis jeg sto bak det selv eller? Det er fullt mulig at noen har gjort det før meg, men nei. Det har vært vanvittig tøft, og jeg blir egentlig bare lei meg av de spørsmålene der. 

→ Hvem ville du tatt med deg på en øde øy av Grunde og Christian?

– HAHAHA. Jeg tror jeg hadde sendt de jeg. Neida, jeg hadde nok valgt Christian, men det er fordi jeg antakeligvis hadde kvalt Grunde. Samtidig så er Grunde flink til å svømme… Hmmm…

→ Hva syntes du om at SE har operert rumpa?

– Det syntes jeg ca. SÅ lite om. I den form av at det heller ikke er min business. 

→ Hvordan finner du alltid inspirasjon til blogginnlegg?

– Jeg finner ikke alltid inspirasjon til blogginnlegg. Men, jeg har en ganske oppdatert og dagsaktuell blogg, og det skjer stort sett noe i verden som man kan skrive om. Hvis ikke så har jeg en laaaaang liste på telefonen med ting jeg bare venter med å få skrevet ned. Noen dager har man hundrevis av ideer, mens man andre dager ikke har en eneste en.

Jeg ser at du blir omtalt som en toppblogger nå, er det viktig for deg?

– Jeg har tenkt litt på dette spørsmålet faktisk, for svaret er både og. For bloggen min sin del er det selvfølgelig veldig fint, men for MEG, altså, Martineprivat, så er det uviktig. Bloggen min er jo jobben min, og jeg digger det. Derfor er det selvfølgelig gøy at den går best mulig, men det er overhode ikke viktig for meg å være på topp hele tiden. Det tror jeg faktisk ikke er mulig, og jeg tror man må finne seg i det – Hvis ikke blir man gæren. Og, jeg blogger faktisk i hovedsak fordi jeg brenner for det og fordi jeg liker det jeg gjør:) 

Håper dagen deres er kul, inspirerende og fin!! Nå skal jeg snart ta kvelden, drikke PM og se C sin kamp på TV ♥
 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Marty

 
0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *