Svar på spørsmålene deres:

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

God morgen, gjengen! Vi har sovet hjemme hos mamma og pappa i natt. C har allerede dratt for han skal spille kamp idag, og jeg ligger trøtt i trynet og svarer på ukens spørsmål og svar.

Så: Same presidier every sunday, James. Det er klart for ukens spørsmål & svar:

Hvordan har du det?

Takk som spør💗 Jeg har det veldig fint. Det har vært noen heftige hendelser de siste månedene og selv om jeg er ganske tom og sliten etter det, så har jeg det veldig fint! Jeg håper at du også har det bra.

Kommer det flere bøker fra deg?

Jeg har veldig lyst til å skrive flere i fremtiden, ja🥰

Hvem tjener mest av deg og C? 

Haha, spurte han om hva han syntes om dette spørsmålet også lo vi litt, før han sa: Lurer på når folk skal skjønne at det er jeg som er en golddigger i vårt forhold og ikke du😂

Har du et tips til å bli mer lykkelig i livet?

Oh boy. Først og fremst så er jeg alt annet en ekspert på området, men jeg kan dele noen av tingene jeg forsøker å gjøre. Ikke for å nødvendigvis være kronisk lykkelig, for jeg tror lykke er en følelse og jeg tror ikke vi alltid kan gå rundt og være lykkelige – Men, vi kan gå rundt og ha det bra! Jeg forsøker å gjøre ting som er bra for meg, kutte ut bullshit og følge magefølelsen min. Jeg vet hva som gjør meg glad og hva som gjør at jeg føler meg bra, og da gjør jeg det. Det er ikke alltid tiden strekker til eller at jeg har mulighet, men jeg prøver så langt det lar seg gjøre. Jeg tror det er viktig å bli kompis med seg selv, å være trygg i seg selv og lage rammer som gjør at man trives. Det betyr ikke at du må elske deg selv for å ha det bra, men at du i bunn og grunn skal være trygg i hvem du er. Dette ble skikkelig kronglete og rart, men sånn ble det, haha!

Er du forlovet?

Hehe, nei det er jeg ikke!

Hvor tok du silikonpupper og hvor mye kostet det?

Hvilke sillisær? I dette øyeblikket dingler den ene til høyre og den andre til venstre.

Hva sier du til deg selv når noen for eksempel skriver noe stygt til/om deg?

Da minner jeg meg sjæl på at det finnes noen som ikke liker Beyoncé heller, og da går det liksom litt bedre🖤

Hva er det fineste komplimentet du har fått? 

Oi! Jeg vet faktisk ikke. Hmm…
Det mest overfladiske er kanskje da Finn Schøll kom bort til meg på Kjendisgallaen for to år siden og sa at jeg var kveldens best kledde. Jeg følte meg så liten og utilpass og det gjorde at jeg hevde hodet og holdt ut. (i 1,5 time😂). Det andre må ha vært da Erna Solberg klappet meg på skulderen og sa at hun var takknemlig for at jeg brukte stemmen min.

Investerer du pengene dine i noe, som for eksempel fond eller aksjer?

Ja, det gjør jeg! Jeg prøver å lære meg litt mer om investering stadig vekk. Visste du at 80 % av aksjeutbytte i Norge i fjor gikk til menn eller at norske menn har 1216 milliarder mer i bruttoformue enn kvinner? DET fikk meg til å lese meg opp og begynne.

Scorer du ofte mål og hvor spiller du på banen?

Jeg er midtstopper, men jeg er døpt til en potet og kan brukes til alt, bortsett fra i mål. Jeg er SÅ dårlig i mål, haha! Det er katastrofe, og da mener jeg katastrofe. Jeg har faktisk scort seks mål på seks kamper nå (tror jeg det er), og ikke spør meg hva som har skjedd. Alle har vært på corner eller frispark, og jeg er egentlig mest misfornøyd med at jeg ikke begynte med det da jeg var 14 år😂 Nå har jeg sikkert jinxet det appåtil, haha.

Kan du synge?

Jeg liker å tro det selv, men nei, det er antakeligvis en grunn til at alle som hører meg synge begynner å le😅

Fikk du svar på hva som var mest miljøvennlig av fyrstikker og lighter? 

Jeg spurte om dette på Instastory her om dagen, til dere som lurer på hvor dette tilfeldige spørsmålet kommer fra, haha! Men ja, eller nei. Det var skikkelig todelt. Noen mente lighter og andre fyrstikker. Jeg har forsøkt å google, men det kommer ikke opp noe særlig. Det er vel kanskje logisk at fyrstikker er mer miljøvennlig med tanke på at lightere er laget av plast og inneholder bensin eller butan. Men fyrstikker inneholder vel svovel og andre ugunstige greier, men jeg vet ikke hva som er best. HELP ME!

Kan vi få se statistikken din på Instagram, siden det er så mange som kjøper følgere?😉

Takk til alle som følger meg!Jeg setter STOR pris på hver og en, og alle som engasjerer seg😍

Jeg skal snart komme meg opp av senga, for jeg skal se kampen til C før jeg skal spille kamp selv i kveld. Jeg håper du får en fin søndag og at du gjør noe bra for deg selv 💗

Klem fra meg!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *