Noe jeg aldri før har turt…

Categories TIPS!

Reklame | GoMentor

Hei gjengen! Ser du skinnjakka jeg har på meg på bildet over? Jepp. Det er den nye favorittjakka. Jeg har lett etter en drøm av en skinnjakke i snart tre år, og endelig har jeg funnet den. Sukk. 

Akkurat nå stikker jeg egentlig innom for å dele noe med dere. Jeg har nemlig bestemt meg for å gjøre noe jeg aldri før har turt… Og, jeg er faktisk ganske stolt av meg sjæl💪🏼

Jeg har alltid vært fast bestemt på at jeg har skulle klare meg selv. Jeg har sjeldent ville prate med noen, jeg har ønsket å holde ting for meg selv og jeg har holdt mange av følelsene mine på en armlengdes avstand for å slippe og håndtere de.

Jeg vet at det er skikkelig teit, men jeg lagde meg på et tidspunkt i livet en regel om at det var sånn det måtte være. Jeg skulle være den sterke og tøffe Martine, og hun skulle ikke under noen omstendigheter strekke armen i været og spørre om hjelp. Aldri.

Heldigvis har det blitt litt bedre. Ikke bra, men bedre. Jeg skjønte da jeg fikk meg kjæreste at jeg måtte åpne meg opp litt mer, hvis ikke kom det til å bli vanskelig. Jada, selv om det tok ganske lang tid før jeg åpnet meg og slapp han inn. Det tok faktisk ganske mange krangler og diskusjoner også, haha!

I fjor på denne tiden kom jeg over en nettside som heter GoMentor. En side der man kunne prate med en psykolog, en coach eller terapeut om det man måtte ønske. 24/7. Jeg ble nysgjerrig på hva det var, leste mye og vurderte å lage meg et abonnement, men jeg gjorde det aldri. Selv om jeg vet at jeg burde ha gjort det.

Men vet dere hva? Jeg har faktisk bestemt meg for å gi det et forsøk nå. For jeg tror at vi alle har godt av å prate med noen i blant. Ja, selv “tøffe-Martine”. Og for meg er GoMentor midt i blinken. Det er enkelt og de har gjort det enkelt å finne den riktige hjelpen. Enten det er en time med personlig fremmøte, en online videosamtale eller skriftlig terapi og coaching 24/7. Selv tror jeg foreløpig at jeg foretrekker å “tekste” med henne jeg snakker med (som forøvrig sier akkurat det jeg egentlig trenger å få høre. Eller, bli påmint om), men jeg er veldig spent på om jeg kommer til å endre mening de neste ukene.

Det er en ting jeg er helt sikker på hvert fall, og det er at det er bra meg for meg å prate med noen og faktisk er jeg litt stolt av meg selv for at jeg endelig gjør det! Forhåpentligvis kan litt bedre bli til bra, og selv om jeg er spent så gleder jeg meg veldig.

Du kan lese mer om GoMentor HER. De har også en app, som jeg forøvrig bruker. Søk bare på GoMentor, så dukker den opp.

Jeg håper du har det fint og at dagen er grei mot deg. Vi snakkes💖

// Marty

2 kommentarer

2 thoughts on “Noe jeg aldri før har turt…

    1. Hei <3 TAKK! Jeg tenkte faktisk å spille inn en video om håret mitt på søndag som jeg publiserer til uka, så følg med på den, for da skal jeg prøve å svare på det meste!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *