Jenny Huse om alt det ekstra

Categories Podkast 🎧

Hvis jeg skal bekrive dagens gjest med et ord, så tror jeg at det vil være ekstra.

Ekstra vipper, ekstra lepper, ekstra sminke. Ekstra. Når denne episoden slippes har hun også ny rumpe. For i vinterferien sto det Tyrkia og rumpeoperasjon for tur. Jenny Huse liker at jeg kaller henne ekstra, og bak tusenvis av følgere og alt det ekstra, så sitter det en jente på 19 år som jeg nesten vil tørre å påstå at har skikkelig ben i nesa (eller ribben som hun faktisk har…) og som går sin helt egen vei, til tross for mange meninger om det hun velger å gjøre.

Ved siden av å fullføre videregående, planlegge russetid og rumpeoperasjon, så er også Jenny en såkalt sugerbaby. Om du ikke vet hva det er, så tenker jeg at Jenny kan sette oss inn i det, sånn på ordentlig. Hun er nemlig ekspert, og jeg lurer… Finansierer den tittelen noen av inngrepene hun velger å gjennomføre? Hvorfor velger hun det? Hva gir det henne?

Denne måneden er tema kvinner, og jeg har hatt lyst til å snakke med en som er ja, stort sett alt det motsatte av meg. Hvilke verdier er viktig for Jenny? Hva syntes hun er viktig for dagens kvinner? Hvorfor er hun så opptatt av det hun er?

Jenny er et arbeidsjern, hun er ekstra og i dag er hun dagens gjest, og jeg er veldig spent på å bli kjent med henne, for jeg må ærlig innrømme det… Jeg er ganske nysgjerrig.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *