Jeg svarer på spørsmålene deres…

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

– Favoritthoodien min om dagen finner du HER

Hei søndag, hei dere og hei Fastelaven!

Søndag betyr ukens spørsmål og svar, kamp og litt lavere skuldre enn de andre dagene i uka. Digg!
Jeg tenker at vi bare drar i gang med ukens spørsmål og svar jeg, før jeg må opp og hoppe👋🏻

Hvordan har du det?

Jeg har det bedre! De to siste ukene har vært litt kaos, litt surrete og rare, men fra og med neste uka så skal det være andre boller igjen❤️ Jeg håper at du har det bra!

Når kan du tenke deg å få barn?

Dette spørsmålet får jeg ofte og jeg har besvart det nesten like ofte. Jeg velger å holde det for meg selv av litt forskjellige grunner, samtidig som jeg håper at jeg har mulighet til det og at det ikke er aaaltfor lenge til.

Hva syntes du om at Linnea Myhre har snakket nedlatende om deg i sine kanaler?

1. Jeg har hørt at hun har sagt et eller annet, men jeg aner ikke hva og det er ikke så viktig for meg å finne ut av hva det er heller.

2. Vet ikke helt hva hun skulle sagt, men samma det. Jeg veit ikke om det er nedlatende en gang.

3. Hun har vært et forbilde for meg i mange år, jeg har lest bøkene hennes og latt meg inspirere MASSE!

4. Jeg hadde ikke trodd at Linnea Myhre skulle vite hvem jeg var for tre år siden en gang, så det er jo nesten litt stas om hun i det hele tatt gidder å prate om meg!

Har du noen favoritt bikinier som både er fine og komfortable?

DENNE er både comfy, sporty og fin og det er DENNE også.

Så Sandra Taule kommenterte bildet ditt på Instagram, hva syntes du om henne?

Jeg liker Sandra!

Sandra har alltid vært supersøt og hyggelig mot meg, og jeg ønsker hun alt godt❤️

Når kunne du begynne å trene igjen etter skaden der du ødela leddbåndene i ankelen i november?

Jeg har gjort det to ganger, og første gangen fikk jeg beskjed om at jeg var heldig om jeg noen kan kunne komme til å løpe igjen. Den skaden var ganske mye verre og det tok tre år før jeg kunne begynne å spille fotball igjen. Denne gangen var heldigvis ikke omfanget så heftig, og jeg var faktisk på treningssenteret igjen allerede etter cirkabirka to uker. Da løp jeg selvfølgelig ikke, men jeg trente alternativt og jeg har fortsatt dager der jeg må det. Er det noe jeg har lært så er det at man ofte kan gjøre noe, selvom man ikke kan gjøre alt hva man vil – Og litt er jo bedre enn ingenting. Jeg kan trene overkropp selvom jeg har vondt i ankelen👊🏻

Hvordan gikk det på første fotballtrening denne uka?

Jeg skulle ønske at det gikk bedre enn det gjorde. Jeg fullførte ikke, men jeg var der, fikk gjort litt og det er en start. Jeg hadde kanskje både håpt og trodd at det skulle gå bedre enn det gjorde, men sånn er det og jeg får bare forsøke å ha is i magen.

Er grunnen til at du har vært blå i ansiktet at du har tatt botox der? Leste det på Jodel.

Hva jeg har å si til den saken👆🏻😂

Når gikk du på do første gang kjæresten var hjemme?

Haha, morsomt spørsmål! Jeg regner med at du mener på dodo, og det gjorde jeg ganske fort fordi jeg måtte😂 Det skal sies at jeg gjorde meg ferdig fortere enn om jeg bare skulle tissa, men heldigvis så kom vi relativt fort over den kneika.

Hvilke reiseplaner har du fremover?

Jeg har noen løse planer som avhenger litt av hva som skjer, hockeyen og litt til. Jeg har ingen bestilte billetter, men noen planer som jeg må avvente litt til med.

Hvordan har du lært å elske deg selv?

Jeg går ikke rundt og elsker meg selv hele tiden, faktisk så er det sjeldent jeg tenker på at “Gurimalla som jeg elsker meg sjæl”, hehe. Jeg jobber mye med meg selv, prøver å akspetere at jeg er som jeg er og ikke kaste bort mer tid på å tenke kjipe tanker enn nødvendig. Nå har det seg jo sånn at det er dette jeg har fått utdelt, og da kan jeg enten akseptere det og jobbe med det, eller ha det kjipt. Tenker hvert fall jeg❤️

Nå skal det trimmes, herregud, jeg skrev rimmes først (😂), vaskes klær, jobbes litt også skal jeg til Ida for å se guttakrutt spille kamp(er).

Nyt søndagen og vær grei mot deg selv. Vi snakkes snart igjen!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *