De to siste ukene er det flere som har stilt meg spørsmål om jeg har endret på utseende mitt, om hvorfor jeg ser så annerledes ut og om hva jeg har gjort. Det toppet seg da jeg fikk melding fra en yngre jente tidligere i uken som sa at hun var så skuffet over meg, fordi jeg hadde endret på utseende mitt.

Egentlig så har jeg mest lyst til å le av det hele, men jeg føler allikevel for å si noe.

For:

1. Jeg har ikke lagt meg under kniven. 

2. Man er ikke et dårlig menneske hvis man endrer på utseende sitt. 

Men ja, jeg ser annerledes ut om dagen og jeg ser helt annerledes ut enn det jeg har gjort tidligere.

Jeg er nemlig glad, jeg smiler, jeg gløder og jeg er fornøyd. Smilerynkene mine har blitt vekt til live og øynene mine har begynt å leve igjen. Jeg har ikke blå ringer under øynene eller en bekymringsrynke i panna. Og DET er forskjellen. Jeg trives, jeg tar vare på meg selv og jeg har det bra. Faktisk bedre enn på veldig lenge.

Faktisk blir jeg nesten litt lei meg når jeg ser på bildet til venstre, for jenta på bildet hadde det ikke bra. Jenta på bildet var sliten, lei og ja – Ganske så grå. Jenta på bildet var tom, trøtt og forvirra.

Jenta til høyre har enda en lang vei å gå med mye, men nå om dagen ler til hun får vondt i magen, hun trener fordi det gir hun overskudd, hun nyter, puster med magen og hun tillater seg å ha det som hun har det.

Jeg bruker ikke tid på å kjase over at hendene mine er tørre, at håret er fett eller at øyenbrynene burde vært nappa. Jeg bruker ikke tid på å tenke over alt som burde vært annerledes, på å deppe over alt som kan deppes over og på å sammenlikne meg med alle og enhver. Jeg er nemlig mye mer opptatt av å smile, le og sette pris på meg sjæl om dagen. Jeg er tilfreds, jeg er stolt og jeg er gira.

For meg er det faktisk det aller viktigste og jeg er både takknemlig og glad for at jeg har det fint om dagen ♥

Og ja – Jeg stråler, og ja – Det er digg. Skikkelig digg. Det er nemlig digg å ha det bra, og om du ikke har det – Så håper jeg at du får det snart.

Klem fra meg!

12 kommentarer

12 thoughts on “Ja, jeg ser annerledes ut

 1. Du gløder som aldri før og det kommer innenfra.
  Nyt dagen og Grip livet kjære deg. Det er vel fortjent.

 2. DU STRÅLER VIRKELIG🌟
  Ingenting slår et ekte smil, å en ekte glede. Det vises så sinnsykt godt!

 3. Så du la ut på instastory hvor du filmet litt rundt med et vintage filter? Hvor fikk du tak i det, har lett etter sånn så lenge! Håper du skjønte hvq jeg snakket om:))

 4. Hei. Har ikke tenkt på at du ser annerledes ut, men ser at du har lagt ut flere bikini-bilder, noe jeg synes er litt synd. Greit å legge ut bikini-bilder på sin private instagram-konto, men synes ikke influencere bør legge ut så mye slike bilder da jeg tror det kan påvirke unge mennesker negativt. Føler selv på presset når jeg ser bikini-bilder på blogger og instagram, og merker at det går utover selvtilliten. Prøver derfor å ikke følge influencere som får meg til å føle meg dårlig, men er derfor litt skuffet over at du nå legger ut slike bilder. Det er jo tydelig at du har valgt ut de fineste og mest flatterende bildene, og du har (sikkert) lagt dem ut fordi du er stolt av kroppen din og synes den ser bra ut på de bildene, og det er bra, men må man (du og andre inluencere) gå rundt å vise den frem for hele verden?! Trodde du var mer jordnær og at du var enig i at mer kropp og fokus på kropp skaper kroppspress.. Når man velger å poste bikini-bilder og da de mest flatterende (noe jeg på et vis skjønner når så mange kan se bildene), gir jo det et inntrykk av at du/dere har den kroppen, selv om de er tatt i en flatterende posisjon og kanskje redigert osv. Men det gir jo et feil bilde av virkeligheten.

  1. Hei! Tusen takk for kommentar <3
   Denne syntes jeg først og fremst at det er litt vanskelig å svare på, men jeg syntes også at den er viktig å svare på. Om du følger meg og har fulgt meg en stund, så håper jeg du har lagt merke til at jeg VELDIG ofte poster både ufiltrerte og uflatterende bilder av meg selv. For meg er det viktig å vise litt av alt, og det hender også at jeg har lyst til å legge ut litt fine bilder. Både av meg selv og av ting jeg gjør! Sånn som for eksempel nå når jeg er på ferie. Jeg føler meg på veldig mange måter annerledes enn veldig mange andre influensere og blir litt trist når jeg blir satt i samme bås og spesielt når det kommer til kroppspress. Det er nemlig det siste jeg ønsker!
   Jeg føler sjeldent at jeg legger noe skjul på hvordan jeg ser ut, og ja – Jeg er tilfreds i den kroppen jeg har og syntes det er viktig å vise. Det er ikke alltid jeg føler meg verken tilfreds eller fin, og det prøver jeg også å formidle.
   Jeg vet egentlig ikke hva mer jeg kan si, men om jeg, eller noen andre gjør at du føler deg dårlig så er mitt aller beste tips å avfølge. Jeg prøver å innfinne meg med at jeg ikke kan gjøre alle til lags, men jeg håper du finner eller har funnet noen andre som inspirerer deg og som gjør at du føler deg HELT KONGE! Klem fra meg <3

   1. Hei igjen. Takk for at du tok deg tid til å svare! Er en stund siden jeg har vært på Instagram-kontoen din (og bloggen) og ser nå at du har både flatterende og litt mindre flatterende (om jeg kan si det?) bilder der. Så vil jeg også si at det er mange influencere som er “verre” enn deg, og etter å ha sett Instagram-kontoen din trekker jeg tilbake noe av det jeg skrev på forrige melding. Håper i hvert fall du fortsetter å (også) vise litt mindre perfekte sider av livet, og ikke bare “perfekte” bilder. Fortsatt god sommer 🙂

 5. Hei ☺️
  Syns ikke du gjør noe galt med å legge ut bikinibilder av deg selv☺️ Hvem gjør ikke det når man er på ferie i 3 uker i et varmt land?🤔 bloggere er bare vanlige mennesker uansett hvor populær bloggen er. Jeg digger bloggen din akkurat fordi du er så sykt ærlig og åpen. Har ikke alltid hatt verdens beste selvtillit jeg heller men dømmer aldri noen fordi de viser seg i bikini eller legger ut bilder av seg selv i bikini. Gjorde rett og slett bare noe med det i stede ☺️ 💪🏻
  Fortsett med bra, morsom, ekte og sann blogg ☺️
  – marrysverden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *