Hva skjer egentlig med leiligheten vår?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

God lørdag fra Østerrike 💛

Det kjennes ut som at det er et kvarter siden jeg ønsket dere god lørdag sist, for forrige uke bare fløy avgårde! Det syntes jeg egentlig at uken før det gjorde også, og det er vel egentlig er godt tegn på at jeg trives om dagen.

På torsdag var jeg og snuste litt på vårt kommende hjem, sendte snap til kjente og kjære om at “herreguuuuud, nå har det til og med begynt å komme vegger på veggene” og kjente at det kriblet i magen. På en måte så virker det som at det er en evighet til vi skal flytte inn, allikevel så veit jeg at det kommer til å gå fort, eller, det er hvert fall det jeg forteller meg selv😂

Forhåpentligvis så kan vi flytte inn i desember, men datoen er ikke satt enda, og det kan godt hende vi må vente helt til februar neste år. Da kan vi snakke om at det begynner å virke som en evighet, men jeg holder motivasjonen oppe med å tenke at vi i mellomtiden har mulighet til å spare så mye som mulig, så vi kan få det sånn som vi vil ha det og at livet kommer til å bli enda bedre den dagen vi overtar nøklene.

Alle tilvalg er bestemt, så nå sitter vi egentlig bare på gjerdet og venter. Nå har jeg nesten kommet dit at jeg har glemt hvilke kombinasjoner vi har valgt, hvordan flisene i gangen ser ut og hvor stort soverommet faktisk er.

Jeg traver lett forbi alle interiørbutikkene jeg går forbi om dagen, for jeg har en tendens til å finne på å kjøpe noe til leiligheten, som jeg ikke en gang har litt peiling på hvordan egentlig blir. Jeg har heller ikke peiling på hvor jeg skal ha det i mellomtiden, og foreløpig så seirer fornuften – Men vi får se hvor lenge det varer…

Jeg gleder meg hvert fall skikkelig til å overta, til å få et hjem og noe som bare er vårt. Et hjem vi kan prege, skape minner i og vokse i! Om du vil lese litt mer om leiligheten, størrelse, pris og det som hører med, så kan du klikke deg inn HER.

Nok dagdrømming for denne gang. Nå skal jeg ut og oppleve Klagenfurt, før det er klart for landskamp i ettermiddag!

Jeg håper dagen din blir like fin som det du er❤️ Vi snakkes i morgen.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *