Han kalte meg tjukk, se hva jeg svarte:

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️, Tanker 💭

I går kveld fikk jeg en melding i innboksen min på Instagram (der heter jeg @Martine.halvs). Jeg vet ikke om mannen som sendte meldingen var langt nede i et rødvinsglass for mye eller om han rett og slett har gått lenge og tenkt på at “oi, dette burde jeg virkelig fortelle denne dama, da blir hun nok glad”.

Som regel flirer jeg av meldinger som dette og lar være å gi det noe oppmerksomhet, men i går kjente jeg at jeg faktisk ønsket å svare. Mannen skrev nemlig: 

Jeg vet ikke med deg, men jeg kjenner at jeg er temmelig lei av folk som skal fortelle andre hvordan de burde se ut, hvordan de burde være og hva som er feil med dem. Altså, personlig har jeg liksom mer enn nok med meg sjæl og mitt jeg. Er jeg den eneste? Jeg har liksom nok med å passe på meg sjæl, ha kontroll på min egne greier og hvordan min egen kropp ser ut.

Hvis det er lov å si så er det jo kanskje greit å feie for egen dør først og med mindre du ser ut som drømmemannen burde du kanskje klappe igjen, og når jeg tenker meg om… Drømmemannen hadde ikke sagt noe sånn.

Snakkes sier bare jeg. Og til andre som får meldinger som dette: Plis, vis de fingeren og fortsett å rocke.

// Marty

39 kommentarer

39 thoughts on “Han kalte meg tjukk, se hva jeg svarte:

 1. Jeg tenker at folk som skriver sånne meldinger egentlig “mangler” et eller annet. Man burde nesten ikke ta de seriøst, for det de sier “teller” ikke om du skjønner hvor jeg vil… 😮

 2. Fyfaen! Takk for at du deler sånne ting!
  Jeg er f eks ikke glad i å trene.. jeg ser ikke på meg selv som tykk og er faktisk veldig fornøyd med mine former 😎💪 men kan høre andre sier «hvis du hadde gått ned noen kilo hadde du sett MYE bedre ut» 🙄
  Det der blir jeg så irritert for!!!! Hvorfor bry seg om vekten til andre??
  Du er SUPER vakker Martine ❤️

 3. Synes du er sjikkeli pen jeg ❤ hvordan en jente vil være får hun bestemme selv 😊 har aldri vert ute etter utseende og kommer aldri til å være d 😊 masse kos og klem til deg 😊 fortsett å være deg selv å lev livet du vil leve for d fortjener du 😊

 4. Nok en person med amputerte/manglende sosiale antenner, og sikkert enslig av samme grunn.
  Drit i dem. Man kan virkelig ikke bry seg om alle på denne kloden,- det er helt umulig. Det beviser de selv gang på gang, så spar energien.

 5. Jiiiiz, erre mulig? Du er så flott sånn som du er og et stort forbilde for mange. Du sprer så mange gode vibber med alt du skriver og med det gode vesenet du er. Blir helt oppgitt over at folk kan si noe sånt i det hele tatt. You go girl!

 6. Humrer for meg selv og kan nesten ikke vente på hva han svarer deg 😂
  Fy flate for en jubeldust 🙄

 7. Det ironiske er at de karene som ofte har sterke meninger om hvordan vi damer skal se ut ofte er overvektige og ikke spesielt attraktive selv. Jeg skal ikke være helt bastant og påstå at han sitter alene med grandiosaen dag ut og dag inn, og at dette er en måte å føle seg bedre på, men generelt sett er det ingen fornøyde, selvsikre menn som trenger å tråkke på vakre, sterke unge kvinner for å kjenne selvfølelsen vokse. Det føler jeg er innafor å si. You go, girl 💪🏻❤️

 8. Utrolig bra svart! Slike mennesker fortjener å få høre det!
  Du er perfekt akkurat slik du er, og fortsett med å være så rå som du er!

  Stor klem!

 9. En ung gutt på byen trengte å fortelle venninna mi med kort hår at hun hadde vært fin med langt hår, lite visste han at kreften tok håret hennes.

  Hold kjeft bare, hva er poenget?!
  En spesiell type dumskap spør du meg.
  Garantert avsmak er det eneste de oppnår.

  1. Hvem er dum ku, Jonas? En ku er gjerne av hunkjønn, så om du siktet til den fyren som sa dette til Martine, så ble det litt forvirrende dersom han ikke er transvesitt. Hvis du siktet til Martine, så er det grunn til å tvile på ditt intellekt og empati.

 10. For det første er hva som et pent eller ikke relativt. Vi har alle våre personlige preferanser så bare fordi han har den smaken betyr ikke det at det er fasiten -_- og for det andre mistenker jeg at mange av dem som skriver/sier sånt. Som liksom har et såå stort behov for sine “velmente” ord egentlig er manipulerende. Han sitter der og vet innerst inne at du er “for bra for han” men mangelen på selvinnsikt og frykten for å innse at han kanskje ikke er så bra som han innbiller seg, gjør at han lurer seg selv med å komme med nedsettende ord til andre mennesker som i hans øyne er bedre enn han og det tar han som et personlig hån. Han ser på deg og istedenfor å se deg slik du er så ser han deg sammen med sin egen refleksjon av seg selv, så da føler han er stort behov for å “jekke deg ned fra din høye hest” fordi han vet du er bedre enn han og han tolker det slik som at du tror du er bedre enn han (om du forstår?😂) Så da må han jekke deg ned slik at du skal hige etter bekreftelse fra han så han kan få en egoboost og glemme hvor dårlig selvbilde han har i en times tid til og føle seg fornøyd med at forhåpentligvis finnes det et menneske til i denne verden som også misliker seg selv slik som han.

 11. Lurer på om han føler seg ‘flink nå, etter det ‘velmenende’ rådet…..guuud for en dust

 12. Sånne meldinger er så irriterende.. Jeg fikk en sånn melding på tinder, av alle ting 😅
  Ble rimelig irritert og ba han vel dra til en varm plass.
  Og jeg er SÅ enig med deg om at drømmemannen aldri kommer til å si jeg er tjukk. Samboeren min har aldri sagt at jeg tjukk (selv om han er enig at jeg bør gå ned i vekt, men det er KUN med tanke på helse og ikke noe annet)

 13. Du er helt rå Martine! Digger svaret ditt, du redder nok mange yngre jenter ved å stå frem slik som du gjør. Klem til deg <3

 14. Du er pen akuratt som du er. Jeg får daglig sånne meldinger. Å har nå bare lært meg å over se de.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *