En liten hemmelighet fra meg

Let’s talk about love. Når jeg tenker meg om så har vel Celine Dion et album som heter det? Ikke det at jeg egentlig har peiling på den slags. HOLD ON! Jeg må google.

… Jeg hadde rett. Hadde det vært et spørsmål på en quiz hadde jeg imponert meg sjæl stort. Nå ble det derimot mest surrete, men det går fint. Sånn er’e!

Ser dere forresten det fine sluttspillsskjegget til C? Jeg lurer innmari på hvilken idiot som innførte «sluttspillsskjegg». Det betyr at skjegget ikke skal tas fra sluttspillet starter, til man ryker ut. Laget til C er jo i finalen, så det begynner jo å bli ganske langt – Og usexy. Men jeg står i det. Det er jo tross alt ikke fjeset mitt.

Hver uke så får jeg spørsmål om forholdet mitt, hva mine triks er og hvordan jeg holder gnisten i gang. Sannheten er jo at jeg veldig ofte ikke har peiling selv, at vi også har surret det til nå og da og at det rett og slett ikke alltid er så enkelt.

Vi har vært sammen i 4 år, og innimellom her gjorde vi det jo slutt, trengte å finne ut av litt på hver vår kant og ble enige om å kjøre på igjen. Noe jeg er skikkelig glad for, for vi har aldri hatt det bedre enn nå. Og uten å være verken klissete eller få noen til å skulle sammenlikne seg med meg og mitt: Fy, søren så fint vi har det akkurat nå.

Kanskje er det fordi han aldri er hjemme og at jeg aldri ser han, ikke vet jeg, haha!

Neida, fra spøk til alvor. Året i fjor var kjipt på kjærlighetsfronten, og heldigvis så ser dette året ut til å være alt annet. Jeg har ingen superoppskrift, men jeg tenkte å dele mine hemmeligheter til hva jeg tror er viktig for å ha det bra – Og som jeg har lært meg det siste året.

Til alle dere som spør, som er litt på tuppa, litt lost eller bare trenger litt innputt 💓

✗ Dra på date… Finn på ting sammen, få rumpa opp av sofaen og gjør ting! Gå en tur sammen, spis middag ute sammen, bli med på det den andre parten skal og berik livet litt! Det trenger verken å koste eller kreve mye, men jeg setter hvert fall stor pris på en time her og en time der til å gjøre noe annet enn hva hverdagen egentlig har å by på.

✗ Dress up! Jeg vet at det kan være tungt å skulle finne tid og energi i en hektisk hverdag til å skulle vise seg frem eller pynte seg for den andre parten, men jeg har tro på å av og til ta av seg joggebuksa, ta på leppestiften man hadde på første gang man møttes og vise at man fortsatt er like heit som det man var da man traff hverandre, hehehehe.

✗ Hold munn. HÆ, tenker du sikkert nå, men dette er noe jeg jobber med. Jeg må nemlig ikke aaaalltid klage over at ting ikke har blitt gjort, at det ikke er støvsugd bra nok eller at det ligger en genser på feil sted. Av og til er det greit å telle til ti og svelge tungt en gang, fremfor å lage dårlig stemning! For all del: Si ifra når ting ikke er greit, men hvis du er en som meg er det kanskje lurt å tenke seg om en gang, eller fire først. 

✗ Ikke klag på at bildene han tar av deg ikke blir fine nok. Det er ikke særlig poppis, hahaha!

✗ Men, fra spøk til alvor – Igjen. Det viktigste jeg har skjønt er at det å ha en viktig relasjon, enten med en kjæreste, med venner eller med familie handler om å spille hverandre gode. Det er enkelt å skulle konkurrere om hvem som en mest sliten, hvem som har det verst, hvem som er mest sulten og hvem som fortjener noe mest, men hvor fruktbart er det a? Tenk om man mye heller kan spille hverandre gode, spille på samme lag, gå sammen om å få til ting og ikke skulle sammenlikne hverandre hele tiden. Man er jo faktisk et team, og det gjelder å være en god lagspiller.

Hilsen den avdanka fotballspilleren som har prøvd å legge dette frem i praksis for ishockeyspilleren. Tydelig bilder og sånt, ikke sant. 

HAHA! Jeg tror hvert fall man ikke kan finne på å ta hverandre som en selvfølge, at man av og til må ha litt space og jeg mener at det av og til kan være lurt å dra ut, finne på noen med venner eller gjøre noe annet, uten hverandre. Ja, og logge av den forbanna mobilen.

Jeg tror mange av oss sveiper oss i hjel og at vi til en viss grad ødelegger relasjonene våre med å sammenlikne oss med det som skjer på sosiale medier. Vi ser lykkelige forhold, forelskede par og ting som bare er fryd og gammen. Det er lett å tenke at gresset er grønnere på den andre siden, men jeg tror at det også er lurt å huske på at gresset kanskje er grønnere på den andre siden fordi det er fake.

For vi vil ha det perfekte, vil vi ikke? Vi skal ha ALT, fordi vi tror det finnes. Men hey, jeg er ikke perfekt (selvom jeg av og til prøver og late som), og hvordan kan jeg da forvente at en partner skal være perfekt?

Vi leter oss i hjel, sveiper kun etter utseende og glemmer kanskje hva som er viktig. Vi er kravstore, vi vet akkurat hva vi skal ha og kanskje en del av oss ødelegger ting som kunne vært bra, fordi vi konstant jager etter det perfekte?

Jeg tror derfor at det av og til er lurt å logge av, se hvor heldig man faktisk er og slutte å sammenlikne seg med alle andre.

Nå skal jeg logge av selv, kjenne litt på vårsola og dra hjem til den skjeggete fyren hjemme.

Takk for at du er du, vi snakkes💓

// Marty

 

2 kommentarer
  1. Haha! Så koselig innlegg ☺️ Vi er i finalen mot laget til kjæresten din – måtte den beste vinne… Og sluttspill skjegg er no fordømt tull :p

   Du er forresten vakker ❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg