Dette er ståa

Categories TIPS!

Reklame | GoMentor

Husker dere at jeg fortalte om at jeg endelig hadde tatt mot til meg og at jeg hadde begynt å snakke med en hos GoMentor24/7? Nå har jeg gjort det i over en måned og jeg skal aldri igjen tenke at jeg verken er for flink eller at jeg burde være sterk nok til å la være og prate med noen igjen.

Herregud, så tullete!

For en måneds tid siden lastet jeg ned appen til GoMentor 24/7, som er en side der man kan prate med en psykolog, en coach eller en terapeut og den er tilgjengelig døgnet rundt.

Jeg har kjent til konseptet lenge, men det var først for en måneds tid siden at jeg bestemte meg for å gi det et forsøk. Jeg lastet ned appen, bestemte meg for hvilken abonnement jeg ville ha (jeg gikk for et basic-abonnement) og opprettet meg en profil.

Jeg bestemte meg for at jeg ville snakke om forventinger til meg selv og til relasjoner, og jeg ble matchet med en coach som heter Jorunn. Jeg kunne selv velge om jeg ønsket å ha videosamtaler eller om jeg kun ønsket å skrive til henne før jeg valgte abonnement, og for meg så har det vært et stort nok steg å sette ord på tankene og følelsene mine over melding. Og hallo, hvor genialt er det ikke å ha coachen, terapeuten eller psykologen i lomma a? Haha, det har vært midt i blinken for meg hvert fall.

Jeg skal ærlig innrømme at det enda sitter litt langt inne hos meg å gå for og prate med noen ansikt til ansikt, men jeg er faktisk skikkelig stolt over at jeg har tatt steget med å i det hele tatt prate med noen. Ja, det jeg har likt godt med GoMentor 24/7 er at det har vært så ukomplisert, at det har vært etter mine behov og at jeg har følt at jeg har hatt kontrollen.

Jeg har også likt spesielt godt at jeg svarer når jeg selv har tid. Om det er mens jeg sitter på bussen, rett før jeg legger meg eller hvor og når jeg enn måtte ønske. For ikke å snakke om tryggheten jeg har følt. Jeg har faktisk turt å åpne meg og sette ord på følelsene mine.

Du kan lese mer om GoMentor 24/7 HER. Jeg anbefaler også å laste ned appen, det er superenkelt! Søk etter GoMentor, så dukker den opp! Nå får du forresten 10 % rabatt hos GoMentor 24/7 ved å bruke koden MARTINE10. Det er en egen rubikk som heter gavekort/kupong, skriv den inn der og så er det i orden.

Takk til Jorunn for å ha gjort meg enda mer bevisst og ja, litt tøffere og tryggere i meg selv. Fortell meg gjerne hvordan din opplevelse av GoMentor 24/7 er!

Jeg håper dagen din er fin, klem fra meg 💛

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *