Ja, jeg ser annerledes ut

De to siste ukene er det flere som har stilt meg spørsmål om jeg har endret på mitt eget utseende, om hvorfor jeg ser så annerledes og om hva jeg har gjort. Mange har vist til forskjellen mellom de to bildene øverst og det har vært spekulert i alt fra botox til kjeveoperasjoner. 

Jeg har til og med fått kommentarer på bloggen om at jeg er et dårlig menneske fordi jeg liksom har forandret på utseende og jeg har fått kommentarer fra folk som er sinnssykt skuffet over meg. 

Og egentlig har jeg bare en ting å si til det: SERIØST! 😂

For: 

1. Jeg har ikke fikset på noe når det kommer til utseende mitt. 

2. Man er ikke et dårlig menneske hvis man endrer på utseende sitt. 

Men ja, jeg ser annerledes ut om dagen og jeg ser helt annerledes ut enn det jeg har gjort tidligere. 

Jeg er nemlig glad, jeg smiler, jeg gløder og jeg er fornøyd. Smilerynkene mine har blitt vekt til live og øynene mine har begynt å leve igjen. Jeg har ikke blå ringer under øynene eller en bekymringsrynke i panna. Og DET er forskjellen. Jeg trives, jeg tar vare på meg selv og jeg har det bra. Faktisk bedre enn på veldig lenge. 

Faktisk blir jeg nesten litt lei meg når jeg ser på bildet til venstre, for jenta på bildet hadde det ikke bra. Jenta på bildet var sliten, lei og ja – Ganske så grå. Jenta på bildet var tom, trøtt og forvirra. 

Jenta til høyre har enda en lang vei å gå med mye, men nå om dagen ler til hun får vondt i magen, hun går turer i skogen fordi hun setter pris på den digge lufta og hun tillater seg å ha det som hun har det. 

Jeg bruker ikke tid på å kjase over at hendene mine er tørre, at håret er fett eller at øyenbrynene burde vært nappa – Fordi jeg er så mye mer opptatt av å smile, le og sette pris på meg sjæl om dagen. Jeg er tilfreds, jeg er stolt og jeg er gira. 

For meg er det faktisk det aller viktigste og jeg er både takknemlig og glad for at jeg har det fint om dagen ♥ Og ja – Jeg stråler, og ja – Det er digg.

// Marty 

3 kommentarer
    1. Dessverre syns det ikke alltid på utsiden at man ikke har det bra. Mange er så sykt opptatt av utseende at man glemmer å være glad. Fortsett å stråle du😊 og håper flere klarer og gjøre som deg😊 you rock 😊💪

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg