Han kalte meg tjukk, se hva jeg svarte:

Rett før jeg skulle legge meg i går kveld tikket det inn noen rimelig spesielle meldinger i innboksen min på Instagram. Jeg vet ikke om mannen som sendte de var langt nede i et rødvinsglass for mye eller om han rett og slett har gått lenge å tenkt på at “oi, dette burde jeg virkelig fortelle denne dama… Som regel flirer jeg av meldinger som dette og lar være å gi det noe oppmerksomhet, men i går kjente jeg at jeg faktisk ønsket å svare:

Jeg vet ikke med deg, men jeg kjenner at jeg er temmelig lei av folk som skal fortelle andre hvordan de burde se ut, hvordan de burde være og hva som er feil med dem. Altså, personlig har jeg liksom mer enn nok med meg sjæl og mitt jeg. Er jeg den eneste? Jeg har liksom nok med å passe på meg sjæl, ha kontroll på min egne greier og hvordan min egen stump ser ut. Hvis det er lov å si så er det jo kanskje greit å feie for egen dør først og med mindre du ser ut som drømmemannen burde du kanskje klappe igjen, og når jeg tenker meg om… Drømmemannen hadde ikke sagt sånn.

Ingen skal fortelle oss hvordan vi skal se ut, hva vi skal veie eller hvordan vi skal være. Ingen. Snakkes sier bare jeg. Og til andre damer (og menn) som får meldinger som dette: Plis, vis de fingeren og fortsett å rocke.

Bye boy.

Snakkes.

Aldri. 

😀

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty

20 kommentarer
  1. Haha, godt gjort Marty 🙂
   Synes du er kjempeflink og kjempepen og ingen skal “komme her” å si at du må forandre noe på deg selv 🙂
   Alle har den kroppen man har og skal være fornøyd med den 🙂

  2. Så sykt bra svart av deg. Du har helt rett ingen skal fortelle oss hvordan vi skal se ut. Tror ikke det er noen henter tykke eller tynne som er fornøyd med seg selv uansett og det blir ikke bedre at noen skal rakke ned på de da. Selv driver jeg og slanker meg men for min egen del og min egen helse 👍🏻 Gått ned 7kg så langt 👏🏼😁

  3. Kanskje denne mannen har en kone som er bitter og som skrev til deg under mannens konto.. Kanskje denne mannen følger deg på instagram i skjul og syns du er så bra så hun blir sjalu 😎

  4. Haha, blir nesten som han fyren som kom bort til meg etter byen.. Slang armen rundt meg og sier «veit du hva jeg tenner på? Damer som er litt for runde i kantene!» selvfølgelig med en stemme og måte å si det på at jeg skjønte at han mente meg 😂
   Altså..
   1. Jeg driter langt i at han tenner på damer som er litt FOR runde i kantene
   2. Blir aldri med ukjente hjem fra byen.
   3. Jeg er bra nok som jeg er, og trenger ikke å bli analysert av folk hvordan jeg ser ut.

  5. Dette var utrolig bra svart! Håper han tenker seg godt om før han sms’er en dame igjen, men det er vel høyt tvilsomt om tankevirksomheten er spesielt stor.

  6. Haha! Elsker svaret ditt! 😂 👍 Att folk orker å skrive slikt til andre. Om man har så mye tid for hendene så kan man vel gå å omorganisere i kjøkkenskapene eller noe.

  7. Perfekt svar 🙂 Utrolig at folk bruker sin tid på å skrive sånne stupide meldinger:/ Flau på mitt eget kjønns vegne…
   Alt for mange nettfjolser derute.
   You rock Girl 🙂

  8. Folk er rare. Noen er uhøflige. Andre igjen er tankeløs og dum. Du er unik. Alle mennesker burde leve etter det å ikke etter å såre andre. Syns du er flott!
   Ha en god dag 😊

  9. Du er oppegående, pen, har fin kropp og virker som en veldig bra person. At han er misfornøyd med seg selv, gir han ingen rett til å slenge usaklig dritt til andre. Hold hodet ditt hevet – han derimot, burde skamme seg.

  10. You go girl! 🙂 Smak er subjektivt, vi har alle våre greier vi faller for (alternativet ville ført til at menneskeheten gikk under). Etter min smak, har han dårlig smak 👍
   Hvis du ligner på deg, ser du perfekt ut! Synd folk opererer seg bort fra sine slektstrekk/genotype, men det er en annen diskusjon.
   Håper du lar hans kommentarer uten rot i virkeligheten preller av deg, og håper at han husker tilbake på sin pinlig umodne oppførsel når han blir voksen.

  11. Hei du Marty. Gjelder forsåvidt ikke denne posten. Så greia med den voldtekten i nærheten av Drammen som venninna de var involvert i. Dere var liksom helt sjokkert over at denne innvandrer gutten ikke fikk lang fengselstraff fordi han hadde puttet tungen i munnen på venninna de. Hvor lang straff burde han få for å ha vært borti trusekanten hennes og forsøkt å putte tungen i munnen hennes? Jeg ser dere skrev at alle gutter må lære seg at et nei er et nei osv. Må si jeg blir veldig støtt av dette da jeg aldri har vært i nærheten av å voldta noen en eneste gang. Jeg har også arbeidet i politiet i over 8 år, og blir litt sjokkert når dette liksom skal være et stort problem med overfallsvoldtekter fra norske etniske menn. Ut fra de statistikkene jeg har sett på er knapt en eneste overfallsvoldtekt utført av en etnisk norsk mann blitt anmeldt på flere år. Da er det jo litt merkelig at du og venninna de i Drammen mener at alle gutter må lære seg at et nei er et nei? Jeg er litt dritt lei av den feminismen igrunn. På grunn av løgner fra eksen min, og et veldig merkelig rettsystem så ser jeg kun min sønn på 9 år 6 dager i måneden. Noen tanker om dette. Kan det hende at noen gutter ikke er voldtektsmenn eller dårlige fedre? Ellers overrasker det meg at seriøse avviser legger blogger på førstesiden sin, men det er forsåvidt ikke din skyld.

  12. Jeg er ikke sint, men skuffet over hvor langt ned folk synker. Jeg synest man skal snu budskapet hans oppned og minus minus blir pluss. Jeg synes hun er akkurat passe, en unik modell i bare ett eksemplar 😉
   A genuine one of a kind, limited edition. Hun er en ekte levende Lady som jeg liker å kalle dem, de får meg til å tenke på en vill hest som er full av energi og raser avgårde så røyken står 😉 Absolutt en sunn og frisk Lady etter mitt ønske 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg