Er jeg gravid?

En sen kveld i midten av juli ringte en journalist meg og spurte om det stemte at jeg var gravid. Den siste uken vet jeg at det har vært diskutert heftig i et anonymt diskusjonforum på nettet. Jeg vet helt ærlig ikke hva man gjør når noen konfronterer deg med noe sånt, og skal jeg være helt ærlig så ser på det som ganske respektløst.

Jeg har en stor drøm å stifte familie en gang i fremtiden, og jeg gleder meg enormt til å en gang skulle bli mamma. Men for min del er det uaktuelt nå, og akkurat nå er jeg på et sted i livet der det ikke er et tema. I mine øyne er jeg jo fortsatt et barn! Jeg er fullstendig klar over at det selvfølgelig kunne vært mulig, og jeg håpte egentlig at jeg skulle slippe å uttale meg om saken. 

For nei, jeg er ikke gravid. Jeg er glad, jeg er fornøyd og jeg har det bra. Jeg smiler, jeg lever og jeg opplever mer enn på lenge. Jeg holder på å finne meg selv, finne mennesker jeg vil knytte bånd med og finne ut hva jeg vil. Jeg holder på å etablere meg, treffe nye mennesker og gripe fatt i nye muligheter. Jeg holder på med å leve livet som ungdom, og det har jeg tenkt til å gjøre en god stund til. Jeg har tenkt til å leve uten gode nok rutiner en god stund til og jeg har tenkt til å finne meg selv enda litt mer før jeg skal leke med tanken om å få barn. Så, den dagen jeg har funnet meg selv, slått meg til ro og etablert meg, da kan vi godt ta praten om barn. 

Jeg gleder meg til dagen kommer, men jeg er fast bestemt på at jeg ønsker å leve en god del før den tid kommer. 


(Hvis jeg har vært litt av i sommer er det fordi jeg har vært opptatt med ting som dette, ikke noe annet) 

Altså:

Jeg spiser ikke sunnere fordi jeg er gravid.

Jeg legger ikke ut færre bilder av meg selv fordi jeg er gravid. 

Jeg avstår ikke fra alkohol fordi jeg er gravid. 

Og nei, jeg er ikke medlem av noen mammagrupper på Facebook. 

Jeg lever, opplever og nyter – Og ser frem til den dagen jeg skal bli mamma. Men, jeg har litt jeg må gjøre først. 

Sorry å skuffe dere anonyme, og dere burde virkelig få dere noe bedre å gjøre. 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Marty

    1. Med internett ble journalistikk redusert til sladderformidling fra diverse sosiale plattformer. Snakker om degradering av et en gang så viktig og respektert yrke….

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg