Er jeg deilig nå?

Jeg fikk akkurat en melding fra en jente. Jenta lurte på om jeg visste hvordan hun kunne bli så tynn at hun ikke får valker på magen når hun sitter ned. Hun hadde nemlig vært på sydenferie med familien og hun hadde ikke brukt bikini på stranden en eneste gang. Grunnen var at hun ikke ville at folk skulle se at hun fikk valker når hun satt ned. Hun ville så gjerne være digg, sånn som alle andre. 

Jeg sendte derfor to bilder av meg selv til denne jenta, og jeg vil gjerne dele de med dere andre også. 

Dette er min kropp. På bildet står jeg på tærne, sånn at bena mine skal se sterke ut. Jeg svaier ryggen så rumpa mi skal se fin ut. Og om jeg holder inn magen? Så mye at jeg måtte holde pusten. 

Dette er også min kropp. Det ble tatt få sekunder etter det andre bildet. På bildet sitter jeg ned på senga, jeg puster ut og jeg slapper av. Stort sett så er kroppen min sånn som dette. Stort sett så er den helt vanlig og normal. Sånn som alle andre sine kropper. 

For selv om vi blir fortalt at vi skal ha flate mager, hvordan vi kan bli kvitt valkene våre på 1-2-3 og samtidig som vi ser perfekte kropper på Instagram, så er de aller fleste av oss sånn som meg. Hvert fall i virkeligheten. 

Vi er nemlig helt normale, og vi må ikke finne på å tro at vi er unormale. Og hvis vi tenker oss om… Hvor mange av oss bryr oss egentlig om hvordan andre ser ut på stranda? Selv har jeg hvert fall mer enn nok med meg selv og min egen mage, til å bry meg om hvordan noen andre ser ut. 

Vi er heldige å ha en fantastisk sommer, mange av oss har ferie, det er sol, det er varmt og temperaturene i vannet er høyere enn noen gang. Skal vi virkelig bruke tiden vår på å holde inn magen, på å ikke tørre og ta på oss bikinien vår eller på å tro at vi ikke er bra nok? Deilige nok? Tynne nok? Fine nok? 

Det gidder søren ikke jeg. Og det håper jeg heller ikke at du gidder! 

Lev, dans, spis god mat, nyt, bad, le og aksepter – Da tror jeg resten av sommeren blir topp, valker eller ei ☀️

PS: Jeg ønsker ikke en hyllest fordi jeg tør å poste disse bildene av meg selv, for min kropp er ikke bedre eller verre enn noen andre sin. Min kropp er kun er fasit for meg, og ikke noe noen andre skal strekke seg etter. 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty 

 

  1. Vi lever i en verden hvor unge mennesker tror de skal se sånn og sånn ut for å være normal. De ser på andre kjendiser og tror at sånn her skal jeg også se ut. Det er ikke normalt å ha den flate magen runde hofter og den KaaBoom rompen. Pluss store pupper. Vi lever for mye på sosiale medier og sammenligner oss selv. Syntes det er så synd at unge jenter i dag, måler seg i utsende og ikke hvem de er som personer. Alle har jo vært igjennom den sårbare tiden der hvor vi skal finne oss selv og hvor vi passer inn i denne verden. Vi trenger jenter som er jenter som
   tør å vise vei og si Se Her Dette Er Normalt. Jeg syntes du er en av de som tar ansvar og viser deg selv. Å de som sier det er noe galt med kroppen din, bør gå inn i seg selv å finne ut av hva som er galt med de.

  2. Det er helt sykt at unge mennesker tror det ikke skal være “valker” når kroppen krølles sammen i en eller annen sammenklemt sittestilling. Selvsagt skal det det, ellers ville man jo ikke være særlig tøyelig og bøyelig i kroppen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg