Jeg har fått sparken!

Vi kom hjem fra ferie for noen timer siden og når vi kommer hjem fra reise er enkelte (dere kan jo gjette hvem) flinke til å la kofferten sin stå urørt i dagevis, til andre sin STORE frustrasjon. Denne gangen hadde jeg bestemt meg for at det ikke skulle skje, og derfor var det første som skulle gjøres når vi kom hjem å pakke ut av koffertene og hive det inn i vaskemaskinen. 

Her i huset (eller leiligheten) så er jeg sjefen. Noen ganger har jeg bestemt det selv, mens andre ganger er det rimelig ufrivillig. Sånn som når jeg får spørsmål om hvor hans ting er, akkurat som at det er mitt ansvar hvor tingene hans ligger… Men siden jeg er delvis ufrivillig sjef, så er det mitt ansvar. Og faktisk er det sånn at når jeg ikke vet hvor tingene hans er, er det nesten så jeg får et erstatningsansvar – Såpass ille er det. 

Jeg er også klesvasksjefen her i huset og når man kommer hjem fra ferie er det alltid mye som skal vaskes. Hvis du lurer på hvorfor jeg er klesvasksjef er det mest fordi jeg er livredd for at mine ting skal bli ødelagt og fordi at det bare har blitt sånn. Det betyr at jeg både vasker mine klær og hans klær og det hender innimellom at jeg blir nødt til å kjefte på han for at han har lagt røde boksere i den hvite skittentøyskurven. Eller det skjer ofte. Litt for ofte. 

Jeg er også veldig glad i å rengjøre med klor, noe jeg også gjorde før vi dro på ferie. Mamma har gang på gang fortalt meg at jeg er for uforsiktig til å gjøre det, men det er jo tross alt min leilighet og mine klær som blir prydet av klorflekker… Og vet dere hva? Kluten som var FULL av klor som jeg hadde brukt før vi dro på ferie hadde av en eller annen grunn havnet i skittentøyskurven med alt det andre som lå der, og alt som har vært med på ferie.

……………..

Så når jeg nå nettopp tok ut klesvasken og skulle henge opp klærne så jeg at 70 % av klærne hadde blitt redesignet inne i maskinen… Jeg kan love deg at det ble så mye baluba her at jeg nesten ikke tør å skrive det en gang.

Klærne ble rett og slett ødelagt og jeg fikk ganske tydelig beskjed om at jeg fikk sparken både som klesvasksjef og nærmest som kjæreste. Problemet er bare det at han ikke får lov til å røre mine klær og at jeg ikke får lov til å røre hans klær – Så det kan jo bli dyrt i lengden og ganske illeluktende… Spesielt siden jeg ble sur tilbake og sier at jeg ikke er interessert i å vise hvordan han bruker maskinen (Som må sies å være litt for avansert). 

Så, hvis du ser meg og jeg lukter enten vondt eller ser ut som en dalmatiner så må jeg bare beklage.

Men jeg har fått sparken.

… Og, velkommen tilbake fra ferie til meg. 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Marty 

4 kommentarer
  1. Jeg ler meg ihjel av deg👍😘👏. Kjenner meg såååå igjen! Dessverre kan mannen sette på vaskemaskin selv, han har jo livserfaring 😂. Det er jeg som i begynnelsen krympet og farget klær, så det er vel jeg som har fått mest kjeft. Men ifølge han, skal jo nesten alt på 90 GR, og det har gått utover en del undertøy for å si det mildt. Da får han heller fra nå av leve med at jeg vurderer å gå over til bomullssloggi( særdeles sexy) spør du meg🙈😂. Du får nok jobben tilbake skal du se, han gidder nok ikke beholde vaskejobber lenge😂.

  2. Gjør det til en vane å ALLTID skylle klorkluten grundig etter bruk. Så slipper du sånt.
   Minnes da min mor hadde klart å få en rød sokk oppi klesvasken, og det var seksti graders vask med bl.a. min fars bomullstrøyer og underbukser. De ble lyserøde. Han tålte mye, men ikke akkurat det. Sa ikke noe, men dro til byen og kom hjem med nytt undertøy.

  3. Jeg må smile for meg selv, for jeg kjenner meg så igjen her. Dessverre har jeg kjeftet så mye at ene guttungen nekter å røre maskinen, fordi han skulle vaske noe klær og heiv mitt lintøy sammen med 90 grader vask, og ja, jeg var nok ikke den blideste, men det gikk over til slutt, men jeg er igjeninnsatt som vaskesjef, så vasker ungene klærna selv. ( de er 20. 22 )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg