Jeg er litt flau for å vise dere dette…

ADVARSEL: Hvis du er en av de som alltid har sofaputene stående pent i sofaen, alltid har en oppredd seng og aldri har sko stående i gangen tror jeg du har kommet feil. MEN! Om du bor i et hus eller i en leilighet der det ser ut som det bor noen, da har du kommet rett.

Jeg liker interiør. Jeg liker å ha det fint og jeg blir alltid litt sjalu når jeg er på besøk hos noen som har det sånn som jeg gjerne vil ha det. Jeg leser en del interiørblader, blogger og jeg følger en hel del interiør-kontoer på Instagram. Det jeg derimot lurer på er hvordan folk klarer å ha det så fint og så ryddig – HELE TIDEN. Sover ikke folk i sengene sine? Går de ikke på do? Søler ikke de tannkrem på speilet? Bruker de ikke klærne i skapene sine? 

Siden det alltid er rent, fint og pent? Vel. 

Her har dere bilder av hvordan leiligheten min ser ut på en helt vanlig tirsdag. Den er egentlig ikke så veldig bildevennlig… Men, jeg liker å tro at den er ganske normal: 

Denne senga er helt magisk, men den ser ut som dette 83 % av tiden. Jeg skjønner ikke hvordan folk har tid (og ork) til å re opp senga si hver morgen? Jeg skulle gjerne gjort det, men det går bare ikke. Det er rett og slett umulig. 

Fun fact: Bildet under la jeg ut for noen måneder siden. Jepp. 

Det er ikke det at vi ikke har tørkestativ (tørkestativet er fullt). Det er bare veldig lett å henge klær som skal tørkes her. I starten fikk kjæresten min kjeft når han gjorde det, men så fant jeg ut at det var veldig behagelig å gjøre det for meg også. 

Jeg vet nesten ikke om jeg tør å vise dere klesskapet en gang… Og ja. Etterveksten burde sikkert tas den også ja. 

… Jepp. Jeg skulle egentlig rydde det for et par uker siden, men så ropte sola på meg og jeg fant ut at jeg heller ville ha litt D-vitaminer enn et ryddig klesskap som blir sånn igjen etter to dager. 

Det er rart hvordan putene i sofaen nesten aldri står som de skal og at sofaen blir et samlingssted for absolutt alt. Til info: Jeg er ikke et menneske som sitter pent i sofaen.

Det bare skjer. Vipps, så er det kaos liksom. 

Og en annen ting. Sånn her går jeg kledd hjemme. Noe annet skjer ikke. Denne shortsen var forresten en bukse en gang. Jeg trengte en shorts og syntes at buksa var litt liten, så jeg klipte av bena. 

Ja takk til ekte interiørreportasjer sier bare jeg. Sånn for oss vanlige folk 😅

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty 

 

  1. «For oss normale folk» .. sååå vi som liker å ha det ryddig rundt oss, er ikke normal? Eller?🤔 Man må da få lov til å ha det slik man vil, foruten å bli satt i noe bås?🙂

  2. Rer opp sengen med en gang jeg står opp og rydder stuen og ja putene før jeg legger meg. Kan ha det rotete mange ganger jeg også. Men det tar jo egentlig bare 2 minutter å gjøre det, så er det så mye hyggeligere og finere rundt deg også 😊

  3. Fantastisk bra,endelig en blogger der det ser ut som nokon bur. Eg har slutta å følge fleire av dei store bloggarane,husa ser ut som det aldri har budt folk i dei. Så martinehalvs👏👏👏👏

  4. Det er faktisk ikke bra å re opp sengen med en gang man står opp om morgenen. Dersom man gjør det, vil ikke madrassen og dynene få luftet bort alt vi legger ifra oss igjennom natten 😁 lever lenge på den ✌️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg