Ikke alle mennesker burde være på stranda!

Det er sommer og for første gang på så lenge jeg kan huske har vi ordentlig sommer. Sånn ordentlig sommer at jeg svetter mens jeg dusjer og spiser fire is om dagen. Dette betyr at landets strender fyller seg opp og at enkelte strender nesten er litt for fulle. 

Og hvis du tror at alle mennesker burde være på stranda, så tar du faktisk feil! 

For hvis du kjenner deg igjen som et av de menneskene som er nevnt under, burde du holde deg (LANGT) unna stranda: 

1. Hvis du er en som ser nedlatende på andre. Er du en som ligger på det halvvåte håndklet ditt og skuer på andre sommerglade mennesker mens du tenker stygge ting om dem? Eller kommentarer det til en av de du er sammen med? Finn på noe annet enn å dra på stranda. 

2. Hvis du ikke tåler at unger griner. Jeg er helt enig at det er slitsomt med barn som griner. Ah, faktisk kan det være veldig irriterende! Men, det er ikke sånn at jeg har noe mer rett til å være på stranda enn den gråtende ungen og foreldrene. Har jeg et problem, så får jeg finne meg en annen strand. 

3. Hvis du blir lett støtt. Det kan hende du er et menneske som syntes at andre mennesker er ekle. Det betyr at hvis du syntes mennesker med en annen hudfarge enn deg, folk med hårete rygger eller rullestoler er plagsomme, ekle eller i veien… Bli hjemme. 

4. Hvis du spiller musikk veldig høyt. Jeg elsker musikk, så du må virkelig ikke tro at jeg hater å høre musikk, men! Det er jo ikke sikkert at dama ved siden av deg digger musikken du spiller. Spill gjerne musikk, men se an publikummet ditt og respekter at alle ikke vil høre på det samme. 

5. Hvis du er en som mener at alle andre bilsjåfører er dumme. Landets strender mangler parkeringsplasser og det virker jo ikke akkurat som at det skal komme flere med det første. Hvis du er en av de som nekter å rygge, være hjelpsom og bruker større plass enn det du må… Ta bena fatt eller finn på noe annet! 

6. Hvis du er en som tar bilder av andre. Aldri vær det mennesket som tar bilder av andre. Ligger det en flott og frodig dame med brystene i været, betyr faktisk ikke det at du kan ta bilde av henne. Det samme gjelder hvis det er noen søte barn på stranda eller en mann som er større enn deg selv. Klarer du ikke å la være er et godt tips er å bad om natten (kan anbefales). 

7. Hvis du er en av de som overhode ikke har fått med deg at det er ekstremt tørt ute og at skogbrannfaren er skyhøy. Kanskje tror du at du har full kontroll og at du er en av de som fortjener å fyre opp engangsgrillen selvom det kan gå skikkelig galt… Ikke. 

8. Hvis du er en av de som ikke liker å rydde opp etter deg. Det kan hende at du tror at søppelet ditt forsvinner hvis du lar det ligge igjen på bakken? Det gjør det dessverre ikke. Hvis ikke du evner å rydde opp etter deg, så har du faktisk ingenting på en strand å gjøre heller. Morra di jobber ikke der. 

9. Hvis du liker å seksuelt trakassere andre. Det kan være at du mener at du har rett til å seksuelt trakassere noen, at du liker å bli en dritt når andre går i badetøy eller at du liker å klype fremmede rumper i vannet… Men ikke gjør det. 

10. Hvis du mener noen mennesker er stygge, feite, ekle og i veien. Det kan hende at du blir både sliten og sur av å se valker, cellulitter, sixpacker, pappakropper og hud – Men da er nok det beste å holde seg unna stranden. 

11. Hvis du er en av de som irriterer deg over glade mennesker. Sommeren betyr lek, latter og mye moro. Bli heller med i stedet for å irritere deg over de som spiller volleyball i vannkanten! 

Jeg kan ikke huske sist det har vært så deilige temperaturer i vannet og at sola har gjort meg så godt. SOM jeg elsker sommer! Kos deg, bad, nyt og lev livet. Jeg er hvert fall skikkelig klar for stranda, er du? ☀️

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty 

9 kommentarer
  1. Som fryktelig godt voksen og bestefar er bloggere for meg en merkelig rase med gakkakfjes og merkelig selvopptatthet. Derfor er dine innlegg Martine Halvorsen en opplevelse å lese med forstandige og herlige innlegg. Tusen Takk. Fortsett med det. Mvh Tore Aas

  2. Sabla gode poeng her. Er ikke akkurat noen strannløve, men det må da gå ann å forstå att man ikke har verden alene og faktisk ikke kan gjøre akkurat som man vill. Så om du på død og liv skal lage kvalm for andre og ignorere regler så er jeg helt enig, bli hjemme!!

  3. Når jeg leste overskriften, og starten på denne Bloggen. Så tenkte jeg at du var nok den som ikke passet på stranden.
   Denne tanken måtte jeg fort hente inn igjen.
   Du har helt rett, og jeg er litt lei meg for først å tenke motsatt om deg. Jeg forventa att punktene dine skulle være stikk motsatt av hva dem virkelig var.
   takk for den første bloggen, som var virkelig verdt å lese.

  4. Er så enig,drit lei folk som kommenterer alle andres feil. Mest irriterende,etter og ha vært over gjennomsnittet mye i skog og mark med fiskestang…TA MED DET JÆVLA SØPPELET DERES HJEM.Hvis du klarer og bære en full flaske ut i skauen,klarer du kanskje og bære den tomme hjem?????

  5. Hvis du mener at strender i Norge frekventeres av personer med egenskaper og tilbøyeligheter som du antyder i dine 11-punkts- advarsel/kommandoraid, burde du ikke heller gå på kino?

  6. Jeg er aldri ufin, aldri trakasserende, tar aldri bilder osv. Jeg skal likevel innrømme at jeg stjeler både et og to blikk av pene jenter som går forbi eller ligger på stranden.
   Blikkene kan bli litt lange noen ganger, men stirrer ikke. Er dette innafor?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg