Jeg ender nok opp naken!

Det er den tiden på året igjen. Den tiden på året der de tjukke genserne skal pakkes bort, der klærne skal av og bikinien på. Og hvis du er en sånn som meg, som bruker opp bikiniene dine hver sesong og derfor trenger en, to, eller fire nye bikinier hvert eneste år…

Oh boy. 

Hvert eneste år må jeg kvinne meg opp til å gå inn i landets butikker, vrenge av meg klærne og dra med meg de bikiniene jeg syntes er fine inn i prøverommet. Prøverommet som viser frem hver eneste valke og cellulitt jeg ikke en gang var klar over at fantes. Og det er like frustrerende hver eneste gang.

Faktisk lurer jeg på om bikinishopping er på topp 10 lista mi over ting jeg hater. For nei, jeg hater ikke bikini, sol eller sommer… Det elsker jeg faktisk så høyt at jeg nærmest går rundt i en konstant lykkerus i disse dager. Jeg hater bare det å finne en bikini, eller tre som jeg føler at passer meg og som jeg føler meg fin i på stranda. En som ikke viser frem alt annet enn streken i rumpa eller niplene mine. For det vil jeg faktisk aller helst ha i fred! Tro det eller ei. 

Jeg er en stor dame. Jeg er 1.80 cm høy og jeg er alt annet enn en størrelse small. Jeg er bred over skuldrene, jeg har både rumpe og hofter. Jeg smiler stort sett hele tiden og jeg er relativt fornøyd med det jeg har fått utdelt. 

Det jeg derimot ikke er så fornøyd med er hvor små og smale mange av bikiniene som selges er. For selv om jeg ser ut som jeg gjør, så vil jeg også ha fine bikinier. Jeg vil ikke måtte bruke fire ganger så mye penger som en annen, kun fordi at puppene mine er store eller fordi at rumpa mi er bred. Jeg vil ikke gå med “mammabikinier” (nei, ikke noe galt med det) når jeg er 20 år og jeg vil også være deilig på stranda! Selv om jeg ser ut som jeg gjør (Noe som faktisk er ganske normalt). 

Jeg har langt i fra landets største pupper, og det sier litt når 90 % av bikiniene viser, skivser eller moser puppene mine. Og jeg kan være enig i at kløft er tøft, men det er fint om det ikke er mer kløft enn bikini. 

Hvis jeg skal være helt ærlig så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre med det såkalte bikiniproblemet mitt, så hvis dere plutselig ser en naken dame som tar bomba fra landets brygger, som soler seg på terrassen eller kjøper is i kiosken… Så er det nok bare meg. For jeg ender nok opp naken. 

Æsj, jeg HATER bikinishopping. 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Marty

 

  1. Altså, amen!! Jeg er selv 1.78, med 75H og hofter/rumpe som “passer” kroppen min. UMULIG å finne ok bikini som ikke likner på en gammel tante sin 🙁 med mindre man betaler alt for mye penger da!

  2. WORDS!!!!!! har leita i 1 mnd no, prøvd ca 50 overdeler, de største av de største størrelsene og likevel henger enten nippelene ut over eller så detter puppene ut under. Orka ikkje meir

  3. ah jeg kjenner meg så igjen, jeg var innom så mange butikker i går og prøvde på så mange bikinier til jeg ble svett og jeg ble så frustrert. Jeg bruker en M/L størrelse og alt var så trangt og jeg så på meg selv og prøvde så hardt å tenke positivt. hahah Jeg husker jeg så på kroppen min og tenkte at dette er ikke min kropp, dette stemmer ikke. Kort sagt så dro jeg hjem i går med en svart badedrakt fra Lindex.

  4. Bruker du 4x så mye penger, håndvasker og tørker bikinien i skyggen så slipper du å kjøpe ny hvert år!

  5. AMEN! Har leita i flere uker her også nå, prøvd et titals forskjellige bikinier men ingenting passer!
   Jeg elsker kroppen min, og er så vanvittig stolt over rumpa og hoftene mine. Men, ingen bikini underdeler passer! De stopper midt på rumpa, dekker bare en 20. del av stussen, noen skviser og deler rumpa i fire osv…
   GIR OPP!

  6. Jeg fant tre bikinitopper på kappahl(XLNT) som virkelig ikke var mammabikinier. hvis du fortsatt er på utkikk.

  7. Sjekk ut Weekday, der har jeg funnet både bikini og badedrakt selv om jeg ikke finner noe som passer min kropp i de andre kjedebutikkene 🙂

  8. bikinishopping er et herk. finner heller ingen om passer ;). tar vi bomba sammen kanskje? hehe. tør ikke kjøpe is naken da.

  9. Kjøper ALDRI bikinier i butikken. Bestiller på nette så prøver jeg de når jeg har leiligheten for meg selv siden sjansen for at den passer er relativt lav.

  10. Så sjukt enig med deg! Er det værste som finnes, spesielt når ingentig sitter fint. Kan du dele noen tips hvis du klarer å kapre noen fine bikinier i år? Klem

  11. Enig med deg. Helt umulig å finne en bikini på kjedebutikkene. Cubus kan man tenke seg er en mulighet (siden de er store i størrelse kontra de andre) men neida.. bikiniene er like små.
   Men du.. du som påstår å gi f i kroppspress osv hvorfor poserer du slik ? Beina fra hverandre, armene ut fra kroppen, og det som ser ut som bikinitrusa som er perfekt for bildet som når til midjen og holder litt inne. Alle og enhver kan se at dette bildet ikke er random tatt i et prøverom. Og det er trist.. for du er en flott jente som overhode ikke har noe å skamme deg for. Du trenger ikke å lete etter en perfekt positur der du ser best mulig ut. Du kunne tatt den bikinien som satt aller dårligs og tatt en kjapp selfie. Det hadde blitt mer ekte sånn mtp innlegget.

  12. Enig!
   Jeg jobber hos Zizzi, å vi har fått/får nå badetøy i vårt eget merke. Å størrelsene er helt supre 😍 Anbefales å ta en titt på de på nettbutikken. Mye fint i forskjellige modeller.
   Lykke til med badetøy jakten.

  13. Jeg har bikini som er blå med hvit striper. Jeg synes den er kul. Kjøpt på Kappahl. De har større størrelser og noen kule bikinier. Mange av de er litt gammel tante aktig men du må prøve litt og leita. De kan vøre finere på kroppen enn på hengeren på butikken.
   Løsningen på problemet er å ikke være så kresen og ikke bare skjekk på HM, Bik Bok, Gina.. for eks. Gå på Kappahl, Lindex, Cubus (eller synes cubus er litt som bik bok når det gjelder bikini).
   Nå i dag kan du ikke forvente at bik bok og gina har bikinier som passer deg når du er litt stor og/ bred.
   Jeg er stor kan man si og i fjor godtok jeg det og kjøpe bikini som ikke visste alt for mye og var behagelig, som jeg synes var fin også.
   Ja det er dumt at bikinier er trange i størrelsen men man må nesten tilpasse shoppingen etter kroppen din. Men det er min mening 😊

  14. selv jeg med størrelse 85C sliter med å finne bikinier. i topper er jeg fint xs og s men i bikinitopper går jeg gjerne opp til m og l. kan IKKE vært lett med dine bryster da tenker jeg men så er du jo heldig som har dem! hehe

  15. Hvorfor tilpasser du ikke shoppingen til kroppen din? Hvis du syns du lider så voldsomt for å finne klær, hvorfor slanker du deg ikke da? Så du kommer inn i de normale størrelsene? Du har hatt xx antall innlegg om klesstørrelser nå, og det er jo veldig spesielt at du ikke lærer av det du oppdager?
   Du snakker jo omn at man skal være glad i kroppen sin sånn som den er, og det er greit – men likevel så er det helt krise hvis bikinien din ser “feil” ut for en på din alder? Bikinikroppen ser vel samma ut om du har stor truse eller en liten minitruse? Dobbeltmoralsk det du gjør nå syns jeg..
   Nei, klesbutikkene er vel ikke laga for de som er på din størrelse, da? Get over it. Du har jo ansvar selv, er mange som er 1.80 som finner massevis av klær, så du kan ikke skylde på det. Det finnes dessuten “spesialbutikker” for de som er store, så du burde vel sjekke litt rundt istedenfor å gå på Cubus og Bikbok hver eneste gang. Er vel ikke sunt for psyken heller det her, men virker ikke for at du har tenkt å la dette ligge.. Hva er neste innlegg? At leggene dine ikke passer nedi støvlettene til vinteren?
   Du har en høy og kraftig kropp. Det er ok. Men det må du bare venne deg til….

  16. Aldri kommentert på bloggen din før, men kjenner jeg blir så sykt provosert av det denne såkalte marit skriver.
   Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver, for jeg finner veldig sjeldent en bikini som er flatterende på kroppen min. Jeg er ei kraftig jente med over snittet store pupper(naturlig), brede hofter og kraftige lår. Men er det sånn at vi med litt ekstra på kroppen skal kle på oss i burka i sommervarmen da, kun fordi vi ikke er interreserte i å legge en halv månedslønn på to bikinier som i utgangspunktet ikke er en bikini jeg ønsker å gå med?! Synes synet til Marit er veldig tunellsyn og viser lite generell inteligens når hun får seg selv til å skrive noe sånn.
   Og mener du, Marit, at vi som i følge kjedebutikkene er en pluss size kvinne, at vi skal slanke oss fordi kjedebutikkene mener at en “normal” kvinnekropp skal være uten former og skal være høy og slank?
   Og siden du så fint drar frem hvordan psyken til martine vil forandre seg etter en runde med shopping, har du i det heletatt noe bakgrunn til å skrive noe sånn? Det går faktisk veldig fint å være en kraftig jente med gode former uten å slite psykisk og det går faktisk også an for oss “tjukke” jenter å gå på stranda og ose selvtillit når vi har funnet en bikini som sitter flatterende!!
   Takk for meg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg