Ja, hun er deilig!

Gjesteinnlegg fra C //

På bildet over ser dere kjæresten min. I går fikk hun en kommentar om at jeg umulig kunne syntes at hun var deilig, og at jeg fortjente noe bedre – Og jeg kan faktisk ikke la være å kommentere det…

For på bildet ser dere er frisk, sunn og glad jente. Dere ser en jente som drar meg opp fra senga hver morgen, som kjefter på meg når jeg glemmer å rydde opp etter meg og en jente som får meg til å smile som ingen annen. Dere ser en jente som har troa på seg selv og som ikke er så opptatt av å likne på alle andre. 

Hun har ikke sixpack, hun har ikke Instagram-lepper eller “ideal-rumpa”. Hun har ikke tight-gap mellom lårene eller synlige ribben. Det hun derimot har er et nydelig smil, en sunn kropp og et hode som er smartere enn de fleste. Hun har en kropp som gjør det mulig for henne å få til akkurat det hun vil, en kropp som kan bære henne jorden rundt og som jeg er heldig å få elske. 

Som mann har jeg faktisk sett meg lei av kroppspresset. For er vi ikke litt ferdig med det? Er vi ikke ferdige med å slenge stygge kommentarer om hverandre? Med å kalle hverandre tjukke, stygge, ekle og feite? Har vi helt seriøst ikke noe bedre å drive med enn det? Kan vi ikke alle være enige om at det viktigste i livet ikke er å være deilig? Og at det viktigste i livet ikke er å bedømme hvem som er deilig og ikke? 

Så, når noen lurer på hvordan jeg syntes hun kan være deilig, så kan jeg faktisk ikke forstå hva dere mener. For meg er hun nemlig helt perfekt – Og jeg vil mye heller ha en glad, sunn og fornøyd jente, enn en som ikke har det bra og som er opptatt av at alle andre skal syntes at hun er deilig. 

Gi nå litt faen i hva alle andre driver med og hvordan alle andre ser ut – Jeg lover deg at du får det bedre da 💪🏻 God sommer og nyt sola! 
 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Christian 

40 kommentarer
  1. Så fint og reflektert skrevet! Godt å høre dette fra en gutt/mann. Du høres ut som en fornuftig og jordnær mann. Martine er heldig som har deg (og du er heldig som har henne).
   Føler så mange, både gutter og jenter er så opptatt av den perfekte kroppen, og at man må ha sprettrumpe, flat mage og store pupper for å være attraktiv :/ Så fint å høre at du som gutt/mann er mer opptatt av at jenter skal ha en sunn og frisk kropp, og ha det bra med seg selv 🙂 Det er jo tross alt det viktigste. (Nå skal det sies at jeg synes Martine er en pen jente med en fin kropp altså).

  2. “Kan vi ikke alle være enige om at det viktigste i livet ikke er å være deilig? Og at det viktigste i livet ikke er å bedømme hvem som er deilig og ikke?”
   Så sant, så sant.

  3. Så herlig å høre dette. Jeg er helt enig med deg❤ Martine er utrolig flott og en stor inspirasjon. Ikke fordi hun er uvanlig og skiller seg ut, men fordi hun er som hun er. Dere er to herlige mennesker. Elsker å lese innleggene❤

  4. Herlig innlegg! Helt enig med deg!
   Martine tørr å være seg selv, og hun viser at hun virkerlig ikke bryr seg om hva alle andre synes. Det er så tøft, og hun er virkelig en inspirasjon for så mange! Fordi hun er seg selv, fult ut!😃

  5. Ville bare si.
   En rett igjennom vakker kvinne, kjernefrisk og flott..
   …..
   Og, jeg er helt enig med deg mht. kroppsfikseringen som er…

  6. Så at en kommenterte på FB profilen din at “de fleste menn liker jo kvinner med litt former”, men jeg tror de fleste jenter vet det, og det er ikke idealet for de fleste i dag, hvert fall ikke for meg og jenter jeg kjenner. (Det uoppnåelige) idealet i dag, slik jeg ser det hvert fall, er å ha stor rumper, store/medium pupper, flat mage ( gjerne med litt markerte muskler), trente ben (så man ser at man trener knebøy etc)… Det er ikke lett å både være slank (flat mage) OG ha sprettrumpe og store pupper :/ Det er dette dagens kroppspress handler om for mange, ikke å være tynnest mulig (for noen er det sikkert det, men..) Er selv slank, men har ikke så stor rumpe eller pupper 🙁

  7. HVA FAEN? Unnskyld meg, jeg er ikke ofte innom blogger og har faktisk ikke vært innom denne bloggen før (btw, den er meget interessant) men seriøst HVA FAEN?? Hun på bildet er virkelig lekker, og nydelig på alle måter. Sikkert like fin om ikke enda finere på innsiden , men nå må folk skjerpe seg… Det å kommentere negativt på andres utsendet er UT UT UT GAMMEL NYHET OG BØR FORKASTES. Folk må skjerpe seg!!
   Og nei, jeg er ikke feit som sitter og skriver det her. Jeg er godt trent og har en ok kropp. Det betyr IKKE at jeg skal rakke ned på folk som er større eller mindre enn meg selv. vi er alle forskjellige. jesus christ…
   GIRLPOWER TIL ALLE (ALLE!!) vakre damer der ute. smask

  8. Martine ser ut som en vanlig jente, en 5 på skala. Men det viktigste er hvor skjønn hun er på innsiden, og da stråler utsiden også. Det viktigste er at du finner henne digg. Jeg er litt for opphengt i eget utseende, jeg vet. Men er ikke operert. Min mann synes jeg er vakrest med joggis, null sminke og håret i en dott. Vel, jeg tror han ikke, men har faktisk gått uten sminke i 2 mnd nå. Det gjør meg glad at mannen min er glad for det. Hadde jeg noen gang komt hjem med vippeextens.. hadde han skilt seg. Så dessverre er han ekstrem den andre veien. Når jeg leser at M spiser god mat, is osv, kunne jeg ønske det var jeg som hadde den tryggheten i meg. Godt innlegg C. Kos dere!👏👍💜

  9. Så heldig du er som kan kalle denne mannen din! En mann som åpenbart elsker deg av hele sitt hjerte og forguder deg. Wow. Jeg skulle ønske alle gutter og menn tenkte som han <3

  10. Veldig bra skrevet👌🖒 Synd å se hvordan verden er blitt desverre,utrolig bra at noen bloggere tør å være seg selv å være stolt av det:) Dette kan være med på å forandre synet til ungdommen å hvordan alt skal være! Nå er det jo få som faktisk ikke har opperert noe eller ønsker å forandre noe… Nå er du heller mer unik om du kan være deg selv å ikke bry dg om hva alle andre sier:) Finn en som elsker deg for akkurat den du er!!! Tenk å mye lettere å bedre liv du vil få:)

  11. Vet du hva Martine! Jeg elsker at du er deg selv på bloggen, driter i hva andre sier om kroppen din. Du har en kjempe fin kropp som du burde være stolt av. Du er deg selv, og det er så viktig. Jeg misunner måten du er på, du er så sterk og må stå imot så uendelig mye piss som du overhode ikke fortjener. Fortsett å vær den sterke, flotte og vakre jenta du er! Ingen kan ta fra deg styrken din. Og alle de dritt kommentarene gjør deg bare sterkere enn du allerede er. Alle vet jo at de bare er misunnelige og derfor må kommenterer dritt til deg ! Stå på, gi aldri opp ❤️ Du er fin akkurat som du er, du er Martine

  12. Jeg kunne ikke vært mer enig! Er mann selv og er 100% enig med deg! Et menneske består av annet enn kropp 😉

  13. Heisann, jeg leser somregel ikke blogginnlegg i det hele tatt, men dette fanget interessen min. Jeg er også enig i alt som står skrevet her, om kroppspress og så videre, veldig positivt.
   Men jeg føler at jeg burde påpeke en liten selvmotsigelse her; “Gi nå litt faen i hva alle andre driver med og hvordan alle andre ser ut”.
   Det er en god leveregel, men jeg vil påstå at den ikke gjelder så mye for mennesker som utleverer livene sine offentlig. At kommentarfeltet her i det hele tatt eksisterer er beviset for det. Folk vil mene, på både godt og vondt, og her har man mulighet for å skrive meningene sine.
   Ha en ellers flott helg 🙂

  14. Du er dritpen Martine. Og jeg er drittlei av at folk skal sammenligne seg med hverandre hele tiden. Jeg bryr meg ikke litt engang lenger, og det er sykt deilig.
   Kjæresten din virker som tidenes gutt, og du er serr tidenes jente. Power couple

  15. Hun er ei flott, pen og sunn jente med et velsignet normalt syn på kropp og ansikt. Og takk for det! Altfor mange andelepper, hair extensions eller hva det heter, og silikonpupper og etterhvert stive botoxfjes rundt omkring. Ikke alle synes det er så pent, selv om jeg ser at mange har dette som ideal og liker det. Det må være trist for foreldrene å se at døtrene deres driver på slik med utseendet….
   Hold fast på jenta di, for hun er spesiell. 🙂

  16. Hun er så absolutt søt, men hun er ikke en sunn jente. Ser du ringene rundt magen? Det er noe av det “farligste” fettet man kan ha. For all del, nydelig jente, men hun er nok ikke så sunn som du gjerne vil ha hun skal være. Hun er faktisk på grensa til lubben, men menn liker litt kjøtt på beina.

  17. Hva er så gærnt med instagramlepper, lurer jeg nå.
   En neger jeg traff, på Kiwi, sa det at mannfolk med instagramlepper gir bedre oralsex.
   Noe sånt.

  18. Ikke noe galt med dama på bildet, men at du følte behov for å skrive dette innlegget, forteller kanskje at du gir for lite blaffen i hva folk mener? Og det er jo kjernen i problemet med kroppspress. At folk lar andres oppfatninger få for stor betydning i eget liv.

  19. Nå er det jo du òg henne som er ute etter å få kommentarer hela jævla tia også.
   Er dritt lei av Martine skal bli dratt frem på tv for ensomhet, for frodige kvinner ògså videre.
   Aldri opplevd mer PR-kåt kjerring, så om dere gir dere med å vær så jæææævlig PR-kåte, så får dere ikke negative kommentarer heller!

  20. Jeg kunne sagt mye negativt om Martine, men det meste hadde handlet om hvordan hun skaffer seg klikk på bloggen med valg av temaer og overskrifter, ikke henne som person. Minst av alt utseendet.
   Flott jente jeg hadde «feid» når som helst om jeg var singel. (Sorry Martine, garderobeprat-allert). Skjønner deg godt jeg C! De som skrev det må både ha vært jente og kraftig misunnelig. Bare å overse 🙂

  21. Mulig jeg er blind og dum, men ser ikke problemet. Hvem er det som sier at alle må være som alle andre ? Alle er jo seg selv enten de vil eller ikke. Og de som velger å se ut som sine idol, må jo få lov til det om de vil. Er jo ingen som presser dem. Dette er sånn typisk chat. Ja alle skal støtte opp, om man ikke har en figur som i noens øyne er ideell. Men i bunn og grunn er man seg selv. Det er det indre som teller, og det vet jo folk (om man er voksen nok hvert fall) Samme med reklame, det er jo bare reklame, er det så vanskelig å skjønne? Eller er det noen som sier at man må se slik og slik ut ? Dette har jeg ikke fått med meg i så fall. Moter kommer og går, akkurat som tiden.
   Tror dette heller er et psykisk problem, om noen er så forfengelig i utseendet, eller i tenårene, men dette er en periode alle må gjennom. Og som han karen her sier, hun er klokere enn de fleste ? Så vil det da si at han ser ned på alle andre ? Da er man jo like langt. Alle er fine nok som det er, og takk at alle er forskjellig og ikke minst har forskjellige meninger. Sånn er det bare, og ser som sagt ikke problemet, mener man må heller være takknemlig for at man er Norsk, og alle muligheter vi har i dette landet, at man kan velge sin egen fremtid selv. At vi har mat på bordet hver dag, og at vi kan kose oss med venner og familie, for det er ingen selvfølge.

  22. DejaVu: Det er jo ingen som sier at en må være som alle andre, men med sosiale medier er det umulig å ikke komme over bilder av lettkledde jenter med “perfekte” kropper som får masse positive kommentarer og likes (fra både jenter og gutter). Det kan jo virke ganske “viktig” å ha en bra kropp for mange ungdom når man ser at folk får så mye anerkjennelse og beundring når de legger ut bilder av sin flotte og trente kropp. De fleste vet sikkert innerst inne at utseende ikke er det viktigste, men i ungdomstiden kan utseende faktisk være ganske viktig for mange, og mange er usikre på seg selv, og er redd for å ikke være “pene nok”. Idealet i dag med stor rumpe, flat mage, store pupper, liten nese, fyldige lepper osv er ikke lett å leve opp. Og nei, det er ingen som tvinger noen til det, men det er mange som synes dette er fint og man ser at folk som ser slik ut får masse positiv oppmerksomhet på sosiale medier.
   Uansett om det kanskje er “en periode alle må igjennom”, så er det jo fint om ungdommen kan ha det best mulig i denne tiden, og alt presset om å være pen, flink på skolen osv som mange unge føler på kan faktisk føre til psykiske problemer som spiseforstyrrelser og depresjon, samt dårlig selvbilde.
   Kunne skrevet mye mer, men håper du ble litt klokere, for ut i fra innlegget ditt virker det ikke som du har stå stor forståelse eler klarer å sette deg inn i situasjonen til mange unge..

  23. Jeg må bare si dette. Helt ærlig kan jeg til tider være ganske overfladisk. Men den jenta der var jo super nydelig ! Det er sånn jente jeg gjerne skulle sett ut som. Så detta er kanskje i mot innlegget, men hallo! Ho var rå pen!
   Btw. Utstråling har mye å si. Driter i om du er 50 kg overvektig. Smiler man blir man automatisk 10 × penere.
   Det var holdninga mi som gjorde at jeg fikk han jeg er med. Jeg veier 30kg for mye. Jeg valgte å være positiv og glad. Det gjør mye på utseende og alt.

  24. Nå skriver jo bare de overvektige om det å like seg selv. Omfavne kroppen som den er osv. Det er det du gjør hele tiden, nettopp for det du er stor! En ser aldri slanke bloggere skrive om samme tema, så jeg tenker at du sliter med vekta! Alle ser at du er en svær jente, og det er det ingenting galt i!! Men serr, for mange innlegg om kropp. Klart du sliter på Bik Bok og Gina T. Der bruker jeg også å gå opp i str. Men en plass må grensen gå for deg også. Men jeg er innom, fordi du også har mye bra ved deg!

  25. Jeg er helt enig med Mr. T.
   Jeg syntes det fortsatt var en fint innlegg av en søt kjæreste, men Martine har en offentlig blogg hvor hun velger selv å legge ut bilder av kroppen sin for å hylle kvinners ulike kropper, da må hun/dere også takle å få kommentarer. Det finnes drittsekker og fine folk der ute og man kan ikke bare utslette alle drittsekker.
   Jeg har opplevd gang på gang at Martine velger å IKKE poste saklige kommentarer på sine innlegg, noe som viser til meg at hun ikke driter så mye i hva andre har å si.
   Selvfølgelig blir det mye snakk om offentlige personer I OG MED AT DE ER OFFENTLIGE, ALLE kan jo si hva de mener og ikke mener og det kommer ALLTID til å finnes noen som liker noen og noen som ikke gjør det. Hvorfor er det da også så feil at alle har forskjellige preferanser? Jeg er naturlig veldig tynn pga en underfungerende bukspyttkjertel og har slitt med mitt selvbilde pga det, men er nå så heldig som har funnet en kjæreste som synes jeg er fin. Jeg har ALLTID fått høre at synlige ribbein IKKE er fint, så nå synes jeg virkelig at alle burde slutte å si at en spesiell kroppstype er fin og en ikke. ALLE har forskjellige preferanser, la dem få ha det. Det gjør oss til forskjellige mennesker.
   Fint innlegg ellers, utrolig fint av kjæresten din å skrive det.

  26. Thea: jeg har også hatt komplekser for at jeg er tynn og har små pupper/rumpe. Mulig du ikke har komplekser lenger nå når du har funnet enn mann som liker deg slik du er, men jeg kom over en tråd på et forum der det var menn som likte tynne jenter, og det er overraskende mange som liker det også. Det er en litt spesiell tråd der menn legger ut bilder av attraktive kvinner, hahah, og en del av dem har store pupper, men alle er tynne OG det er mange som også har små pupper. Selv om det var en teit tråd, ble jeg glad for å se at det er så mange gutter som også digger tynne jenter (gjør jo heller ikke noe at de fleste mennene der er veldig veltrente selv: https://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=144206701 ) .
   Har jo også selv møtt mange gutter som sier de synes jeg er flott/sexy osv, men har allikevel alltid tenkt at de kanskje innerst inne synes det er finere med feks større pupper, men i den tråden (og andre steder jeg har lest) er det faktisk en del menn som elsker tynne jenter med små pupper. Akkurat som at det er menn som liker større jenter. Og bra er det: menn liker forskjellig typer jenter! Og ingenting er noe bedre enn noe annet.

  27. Hun er rådeilig!!!! Man skal lete lenger etter ei flottere dame, du er heldig som har kapret dette prakteksemplaret, og når hun i tillegg ser ut til å ha noe mellom ørene OG er en god partner, ja da skjønner jeg at du føler hun er perfekt! Ta godt vare på henne… <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg