Når kjæresten er utro på byen

I går dro kjæresten min ut på byen sammen med en haug av kompiser. Jeg var hjemme alene, spiste digg middag og hang på sofaen. Egentlig var jeg overlykkelig for å bli kvitt han sånn at jeg kunne slenge bena på bordet, spise smågodt og se på de seriene han syntes er teite – Men som jeg elsker. 

For, selvom jeg er veldig glad i han setter jeg stor pris på litt tid alene og tid til å gjøre “alene-ting”. 

Utover kvelden og etter x-antall episoder med fjas begynte det å komme kommentarer på bloggen og et par meldinger i innboksen på Snapchat, og alle med samme beskjed. Eller nesten samme… Den ene lød:

 

Den andre lød:

 

Og en annen lød:

Når den øverste kommentaren dukket opp i innboksen hadde jeg akkurat lagt meg under dyna og vurderte om jeg skulle se på porno eller sove. Okei, det var tull. Men, jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte. For hallo folkens! 

Kjæresten min er en meget oppegående fyr, han er glad, snill og jeg vet at han elsker meg. Han elsker meg når jeg er trøtt, sint, glad, forvirra og når han er på byen med kompisene sine. Jeg orker faktisk ikke å være den dama som er hysterisk fordi han er ute og har det kult, og andre behøver faktisk ikke å være det på mine vegne heller. Det går fint an å være i et forhold, samtidig som man treffer andre mennesker, snakker med det motsatte kjønn og har det morsomt med andre enn den man er sammen med. Jeg er faktisk veldig glad for at det er sånn, hvis ikke kunne det blitt rimelig kjedelig! 

Og vet dere hva? Om han ikke kommer hjem etter en kveld på byen… Da er jeg hvert fall heldig å få senga for meg sjæl. Og mer plass i klesskapet. 

 

via GIPHY

By the way: Han kom hjem, nussa meg på panna og la seg. Fornøyd etter en fin kveld! 🖤

// Marty 

Siste innlegg