Derfor burde du droppe Valentine’s Day!

Hurra! Nå er det dags for Valentine’s Day (eller Valentinsdagen som det heter på norsk) igjen, og jeg merker at kjæresten min har snakket enda mindre enn vanlig etter at jeg tilfeldigvis nevnte nevnte det for han i går. Jeg passet også på å nevne at det er 3 år siden vi møttes for andre gang. Jeg vet at han har panikk, mest av alt fordi han ikke er hjemme så han kan feire det og fordi han ikke har peiling. Faktisk så gjelder det samme meg. Jeg blir faktisk mest stressa av å tenke på at jeg bare må være romantisk og gjøre noe spesielt. 

Jeg syntes det er hyggelig med både romantikk og oppmerksomhet, men ikke fordi handelstanden tjener penger på min romantikk eller fordi resten av verden gjør det samme.

Jeg har derfor ramset opp 8 grunner til hvorfor jeg syntes du skal drite i Valentines: 

1. Det koster penger. Valentine’s Day koster penger, ferdig snakka. Selvfølgelig går det an å gjøre noe for din kjære uten at det koster penger, men i utgangspunktet er jo denne dagen til for at handelstanden skal tjene penger på at vi skal kjøpe “I LOVE YOU”-bamser og sjokkis. 

2. Det er fullt. Det å gå på kino eller ut å spise middag på Valentine’s Day kan nesten være som å handle på Black Friday. 

3. Det er altfor høye forventinger! Og det får jeg panikk av selv. Jeg har i ukesvis lest innlegg og tips inn mot Valentine’s og jeg har falt av for lengst. Jeg blir glad for et klapp på rumpa og en hyggelig melding, jeg trenger ikke et helikopter til Paris og roseblader i hele leiligheten.

4. Det er bortkasta. En god middag, blomster eller en massasje er aldri bortkasta, men de hjertegreiene mange butikker selger er i mine øyne sjukt bortkasta. Hvor skal man gjøre av det, liksom?

5. Gaver…….. For det første så er det vanskelig å kjøpe gaver og for det andre så syntes jeg at det er en anledning til å gi gaver HELE TIDEN. Og hvem tjener på det? Jo, butikkene 🙂 

via GIPHY

6. Hva med de single? Alle er jo faktisk ikke i et forhold, og har de en egen singeldag der de feirer “YES, jeg er singel, selvstendig og sterk”? Det burde de forresten, hehe. 

7. Er det egentlig en grunn til å feire? I mine øyne finnes det en million grunner til å både heie på kjærligheten og feire kjærligheten! Men, jeg sliter litt med å skjønne hvorfor man skal feire samtidig som resten av verden. Kanskje det bare er jeg som er teit? 

8. Det er 364 andre dager i året å være romantisk på. Det er fint at vi feirer kjærligheten, men det er like viktig å feire den ALLE andre dager i året også. Den trenger ikke å være 14.februar for at man skal kunne kjøpe blomster til en man er glad i! 

La oss feire kjærligheten, vennskap, familien vår og alle vi er glad i – 365 dager i året 👊👩‍❤️‍👩👰🤵💋😍💍
 

Facebook HER – Instagram Martinehalv – Snapchat Martinehalvs

// Marty 

10 kommentarer

Siste innlegg