Hvordan møttes jeg og Christian egentlig?

Hvordan møttes egentlig jeg og Christian?

Jeg skulle så gjerne ønske at jeg kunne svare at vi tilfeldigvis dunket borti hverandre på trikken. At vi møttes på en strand i Hellas mens vi begge så på solnedgangen. Eller at vi møttes i en eller annen romantisk setting der det var kjærlighet med første blikk. Men neida. Vi møttes ikke på noen fet, romantisk eller merkverdig måte. Vi møttes heller ikke på Tinder, selv om jeg på en måte kunne ønske det. Det hadde jo på en måte vært en litt festlig historie, kanskje? 

Jeg pleier hvert fall å si det til folk når jeg ikke orker å fortelle historien. 

For hvordan møttes vi egentlig? Det er nemlig ikke noe kort svar, for historien er så lang og på en måte så føler jeg at den varer enda. 

C og jeg hadde en felles bekjent, nemlig en som spilte på laget hans. Venninna mi var sammen med bestekompisen hans, og av en eller annen grunn hadde denne felles bekjente fått C til å legge til meg på Snapchat (og følge meg på Instagram selvom vi fortsatt krangler om hvem som begynte å følge den andre først. Selv om jeg vet at det var han:)). Jeg ryddet i vennelista mi på Snapchat en kveld i november og kom plutselig over navnet til C. Det høres kanskje rart ut å ikke ha kontroll over hvem man er venn med på Snapchat, men det var faktisk ståa. 

Jeg sendte han en snap og spurte hvem han var. Han svarte et helt enkelt og litt festlig svar, så jeg lot bare være å slette han. 

Noen uker senere skulle jeg egentlig ha vært på en hockeykamp, men var i så dårlig form at jeg ikke orket det. Tilfeldigvis så jeg at han var på den kampen jeg egentlig skulle ha vært på, så jeg spurte hvordan det gikk, og klissete og rart som det er så har vi snakka sammen hver eneste dag siden den dagen. Vi begynte bare å tulle, jeg ble flau og smilte fra øre til øre når det teite Snapchat-navnet hans dukket opp på skjermen.

Litt senere så møtte jeg han og jeg falt pladask. Det gjorde heldigvis han også. 

Jeg var 16 år første gang jeg pratet med C, og på det tidspunktet hadde jeg faktisk bestemt meg for at jeg aldri skulle bli forelska og at jeg aldri skulle bry meg om en fyr igjen. To dager senere så ble jeg sjokkbetatt av han, haha. 

Det er veldig kort fortalt, og jeg vet egentlig ikke hvordan jeg kan forklare det på en annen måte. Det var hvert fall sinnsykt fint, og jeg må le bare av å tenke på det. Jeg syntes også det er rart hvor unge vi var i forhold til nå. Det er rart hvordan vi har forandret oss og vokst sammen!  

Jeg er hvert fall veldig takknemlig og gleder meg til alle minner, dager og opplevelser videre. Det er digg å være forelska hvert fall.

// Marty

 

2 kommentarer

Siste innlegg