Når kjæresten min har vært utro

Er kjæresten min utro? 

I går, som flere ganger før fikk jeg et tips om at kjæresten min er utro. Denne gangen fordi han hadde likt et bilde av en annen dame på Instagram. Festlig, hæ?

Jenta som sendte melding var helt fra seg over at han kunne gjøre noe sånt, og jeg visste faktisk ikke om jeg skulle le eller gråte.

Jeg opplevde det samme for noen uker siden når noen hadde observert kjæresten min gi en klem til en annen dame. For ikke å snakke om den gangen han hjalp en dame på byen som ikke klarte å stå på egne ben. Eller hun som sendte melding å sa at han hadde vært utro med henne. 

For nei, kjæresten min er ikke utro fordi han liker bildet til en annen dame på Instagram. Hvordan syk regel er egentlig det? Det er jo ikke sånn at jeg er det eneste kvinnemenneske på jorda, og at han ikke under noen omstendigheter kan ha noe med andre damer å gjøre. Jeg digger ikke at kjæresten min ser på andre damer, men at han liker bildet til en venninne på Instagram betyr ikke at de har et forhold altså. 

For nei, kjæresten min er ikke utro fordi han har gitt en klem til en annen dame. Det er heller ikke sånn at det er ulovlig å være vennlig og hyggelig, eller å i det hele tatt være nær noen andre enn meg. I dette tilfelle ga han en klem til en venninne, og hvis jeg anser det som er problem så er det faktisk jeg selv som har et problem, og ikke han. Det er ikke sånn at kjæresten min ikke har lov til å ha kvinnelige venner, fordi han er sammen med meg. 

For nei, kjæresten min er ikke utro fordi han hjelper en dame på byen som er så full at hun ikke klarer å stå oppreist. Da vil jeg faktisk heller si at han er en skikkelig fin fyr. At han viser omtanke for en annen enn meg er helt i orden, og i en situasjon som det så skal man hjelpe, uansett hvem det er som har problemer. For det er da ikke sånn at kjæresten min ikke kan bidra og hjelpe andre, fordi det er en dame! 

Er man utro, så er man en dritt. Men man er ikke utro fordi man omgås, hjelper eller er venn med andre damer. 

Hvis kjæresten min er utro fordi han har andre venner, hjelper andre eller følger vennene sine på Instagram så veit ikke jeg altså. Men den energien jeg, eller andre eventuelt bruker på å bekymre seg over det, burde kanskje heller brukes på noe viktig. 

Sorry altså, haha. Men kanskje folk kanskje heller burde tenke på seg sjæl? 

// Marty

Siste innlegg