Hva syntes jeg om de andre bloggerne?

Er det et spørsmål jeg ofte får, så er det hva jeg syntes om de andre norske bloggerne. Jeg kan selvfølgelig skjønne hvorfor folk syntes det er så spennende, men jeg må alltid le litt når noen spør: Ja, hvordan er egentlig hun i virkeligheten? I bunn og grunn er jo de aller fleste fine folk som det er hyggelig å være sammen med!
 


Hanna Martine & Maria

Jeg tenkte derfor jeg skulle skrive noen linjer om noen av de jeg oftest får spørsmål om:

Andreaasveinsdottir: Jeg har møtt Andrea én gang, og det var veldig hyggelig. Hun er en energisk, oppegående og inkluderende dame! Jeg føler at hun har mye bra på gang, og at hun er veldig snill. Jeg oppfatter henne som veldig jordnær, samtidig som at hun er veldig tydelig på det hun mener. Jeg titter innom bloggen hennes fra tid til annen, og det dukker alltid opp noen spennende innlegg! 

Hanna Martine: Hun måtte med siden jeg fant det veldig koselige bilde av oss, haha! Altså. Jeg DIGGER henne. Hun er glad, sprer så mye glede og energi. Jeg er jo litt dårlig til å se på YouTube, som er hennes hovedplattform, men jeg prøver å følge med så godt jeg kan for det 🙂 Tommel opp for denne dama. 

Idawulff: Ida er kul! Hun har jeg også bare møtt én gang, men jeg oppfatter hun som smart, glad og veldig søt. Jeg tror vi er ganske forskjellige, samtidig som vi mener mye av det samme. Ida har en sånn blogg jeg titter innom hvis jeg er nødt til å hente litt inspirasjon, eller trenger å lese noe fint og nyttig!

Mammasom16: Er en sikkelig søt jente! Hun er veldig godhjertet og raus. Jeg liker hun godt, og her om dagen sendte hun meg faktisk en sikkelig hyggelig melding der hun skrøt av meg, og det trenger vi mer av i bloggnorge! Jeg syntes hun skriver bra, og at hun er flink til å holde en rød tråd med alt hun produserer.

Sophieelise: Jeg er mektig imponert over alt Sophie får til. Ingen kan si at ikke hun jobber hardt og at hun fortjener applaus. Jeg liker Sophie, hun er kreativ, ærlig, mystisk og empatisk. Jeg er ikke enig i alt hun sier og gjør, og det tror jeg også hun vet, men det betyr ikke at man ikke kan like hverandre! 

Mammatilmichelle: Jeg leser veldig lite av det Anna skriver, og det er rett og slett fordi jeg føler at det ikke er relevant for meg. Jeg kjenner ikke Anna noe særlig, og kan dermed ikke si så mye om hvordan jeg syntes hun er. Men jeg er også mektig imponert over hva hun har fått til! Hun er jo nærmest genial 🙂

Sofienils1: Jeg har aldri møtt Sofie faktisk, selv om mange tror det. Sofie virker som en kul jente som man kan le og ha det kult sammen med! Jeg er innom bloggen hennes fra tid til annen, rett og slett fordi hun gjør det så SJUKT spennende at jeg ikke klarer å la være, haha. Det blir veldig spennende å følge med på hva hun gjør fremover! 

Annebrith: Snakket jeg akkurat i telefonen med (når dette innlegget ble skrevet). Haha! Jeg har sikkelig sansen. Hun er ærlig, kontroversiell og kul. Hun sier hva hun mener og står for at rett skal være rett. Samtidig er hun kreativ, inkluderende og morsom! Anne Brith er jo egentlig utenfor min målgruppe hun også, men allikevel skriver hun til tider veldig gode innlegg som jeg digger. Hun skaper debatt og det digger jeg 🙂

Andreabadendyck: Jeg kom jo ganske sent inn i bloggverden, og jeg føler at Andrea har lagt seg litt bakpå. Jeg har aldri møtt henne personlig, og kjenner egentlig litt for dårlig til henne til å kunne uttale meg om henne. Men hun har også en slik blogg som jeg kan klikke inn på kun for å hente inspirasjon!

Krisssy: Jeg vet at Kristine og jeg er veldig forskjellig. Samtidig har jeg stor respekt for henne og jeg syntes hele dama er sikkelig tiltalende og spennende. Jeg klikker inn fra tid til annen for å lese, og syntes det hun skriver er fengende. På Instagram gjør hun det jo STOOORT. Så forresten at hun gikk en del modell under Fashion Week i Oslo, og hun så jo ut som en million. 

Pilotfrue: Er SÅ søt. Jeg får nesten lyst til å klemme henne hver gang jeg ser bilde av henne, hehe. Hun er en sikkelig søt dame, og jeg tror nesten det bare bor godt i den dama der. Jeg tror hun har et veldig streit syn på mye, og det har jo ikke jeg, så jeg tror vi kunne hatt noen sikkelig gode diskusjoner. 

Martinelunde: Virker kul, lojal og sikkelig ålreit. Jeg vet at Grunde liker Martine godt, og da har jo nesten ikke jeg noe annet valg. Jeg leser sjeldent bloggen hennes, men titter innom hvis det dukker opp noe spennende. Hun er også flink til å gjøre det veldig interessant, og det er imponerende! (Jeg likte henne nesten irriterende godt på Paradise, haha)

Sraad: Jeg og Isabel er veldig forskjellige, og jeg er uenig i mye av det hun har gjort. Samtidig så vet jeg gjennom felles venner at Isabel er en sikkelig glad og underholdende dame!

Spennende, hæ?? 😉 

// Marty

Siste innlegg