Jeg er ikke tjukk, jeg er glad

Her om dagen publiserte jeg et bilde av meg selv i bikini, og før jeg visste ordet av det dukket det opp en kommentar om at jeg var tjukk. Som regel hever jeg hodet, ser en annen vei og klarer å ikke bry meg, men denne gangen har jeg faktisk lyst til å svare. 

For du som kalte meg tjukk, jeg har aldri spurt deg om hva du mener om min kropp – Og føler du deg bedre av å slenge ut den kommentaren? Jeg anser det ikke som din oppgave å si ifra til meg eller å uttale deg om verken min kropp eller min størrelse. 

De siste dagene har jeg vært så heldig å få ligge langflat på stranden, og på stranden bugner det av alle slags mulige kropper. Det er kropper med historie, med arr, med merker, med sår og kropper med sjel. Jeg ser kun skjoldet til disse menneskene, og jeg er fullstendig klar over at de er mer enn de kroppene de bærer. I hele år har jeg følt et misnøye til min egen kropp, helt til sommeren kom – Og jeg fikk se mangfoldet av hvor mange forskjellige kropper det finnes. 

Jeg vet ikke når det ble greit å verken kritisere eller se ned på noe på grunnlag av utseende, og jeg mener at man har et problem hvis man tar seg rett til det. For andre sine kropper har ingenting å si for verken min eller for din verdi, og da syntes jeg egentlig vi kan la det ligge. 

Jeg er ikke tjukk, og jeg er heller ikke kroppen min. I disse dager er jeg glad, jeg er fornøyd og jeg anerkjenner meg selv, og det føles godt. Det skal så lite til for å ta den gleden fra noen, og det er faktisk ikke verdt det. 

Hvordan tilstand du som slenger ut sånne kommentarer er i, det aner jeg ikke. Du vet heller ikke hvordan tilstand jeg er i. 

Jeg er fullstendig klar over at jeg ikke passer inn i malen det muligens forventes at man skal passe inn i – Men hvem gjør egentlig det? Gjør du det? Jeg tror alle, på en eller annen måte har noe de ikke er fornøyd med ved sin egen kropp, og jeg tror det er sånn det er å ha en kropp! 

Det siste jeg ønsker er en hyllest til at jeg tør å poste et uretusjert bilde av meg selv i bikini. Jeg vil ikke hylles mer enn noen andre som gjør det, for min kropp er ikke bedre eller verre enn noen andre sin – Og jeg er ikke tjukk, jeg er glad – Og det føles mye bedre enn å kritisere andre. 

PS: En siste ting… Ble du mer fornøyd med deg selv av å kalle meg tjukk?

God sommer 🙂

 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

Her har’u tjukkasbildet mitt. 

 

 

// Marty

  1. Du ser smashing ut! Det er enkelt å gjemme seg bak en skjerm og slenge ut kommentarer for å trykke andre ned når man ikke føler seg helt vel selv. Er så glad for at du ikke tar det til deg! 🙂

  2. Helt enig i at man ikke er kroppen sin og uansett så finnes det så mye vakre mennesker i alle størrelser. Alle har rett til sin mening, men man har ikke en rett til å hakke ner på folk på grunn av den kroppen de har. Det er så unøvendig!

  3. Ikke noe å bry seg om. Folk som får seg til å kalle andre, hva det måtte være av nedsettende ting, har problemer med seg sjøl/lav selvtillit/misunnelige, alt etter som.

  4. Håper han som skrev dette et tjukk i hue og mindre pen. Og at han fortsatt leter etter barbie dama han aldri får.
   Jeg syntes du er flott

  5. Godt skrevet Martine. Det er virkelig helt respektløst og kommentere slik og ihvertfall til en kropp som ikke er tykk. I tilleg vet man aldri hvilken tilstand vedkommende er i og hvor hardt komme.taren kan treffe. Glad du har det bra og er glad så kommentaren kan få fly sin vei.

  6. Amen! Du ser helt smashing ut, og du har så rett i det du skriver! <3 Vi er alle vakre på hver vår måte, og ingen skal måtte være redd for å vise seg i den kroppen man har.
   Keep up the good work!
   Klem! <3

  7. Og jeg lurer alltid på hvem eller hva som er målestokken. Det er virkelig ikke opp til meg å vurdere og rangere andres utseende.

  8. Du er fantastisk flott!!! Jeg er lei bilder av fargeløse, underernærte, og direkte usunne “skjønnhetsidealer” Ønsker deg en fantastisk deilig sommer!!!!

  9. Jeg synes heller ikke du er tykk. Bena er vel heller nokså tynne? I den posituren er det ve naturlig å få litt valker rundt magen.

  10. Den personen som kalte deg tykk må det feile noe alvorlig. Ut fra bilde ser du veldig bra ut kanskje enda bedre i virkeligheten.

  11. Du er absolutt ikke tjukk, nydelig er du 💜
   Bra innlegg og takk for at du setter på plass de som er så gjennomsiktige at de ikke hadde sett skjønnhet selv med de rette brillene på..
   Stå på og post bilder av deg selv.. Forfriskende å se en normal kropp,istedenfor en retusjert og fikset en.. Du er akkurat som du skal være 😃

  12. Noe med damer i bikini som får meg til å trykke på de mest rare plasser 😮
   Lure på hva som driver folk til å skrive stygge komentarer til spesielt kvinner. Synes det er flott du skriver om dette fordi jeg er skremt av statestikk på hvor sjeldent det er kvinner er fornøyd med sin egen kropp. Noe som er ødleggende for oss menn som liker selvsikre damer.

  13. Takk for dine refleksjoner. Du er moden og modig. Jeg jobber til daglig med studenters psykiske helse og vet hcor mange aom sliter med dårlig selvfølelse på ulike måter og da også knyttet opp mot kropp.
   Jeg er som du nær strandlivet i Italia. Det er vidunderlig å se hvordan alle kropper kan kle av seg for å få helsebringende og deilig sol på kroppen.
   Lykke til der du befinner deg og med bloggen din.

  14. Er umodent å svare slik som du gjør, du har lagt ut et bilde og må i så måte tåle andre sin mening.Bra om du er fornøyd slik du er, ingen ting er bedre 😊 Det spørs hva du legger opp til og hva du sammenlikner deg med.

  15. Huff 🙁 tragisk at det er folk som må prøve å trykke andre ned …jeg syns du ser slank og flott ut 🙂 du er ikke i nærheten av å være tjukk 🙂 kos deg masse på ferie👍

  16. Nettavisen publiserer så mye gnåling rundt kropp hver bidige dag nå at jeg har måttet stenge siden for tenåringsdatteren vår via ruteren.
   Denne avisen skaper kroppspress

  17. Veldig bra skrevet! Du er flott! 🙂
   … og hvem er det som kan skrive at noen er tykke eller tynne. Tenk om vi istedet kunne være mer opptatt av å løfte hverandre istedet for å trykke hverandre ned.
   Det er personen innenfor “skallet” som teller!
   Takk for er flott innlegg, og fortsett å være den du er! 🙂 Ser ikke noe galt med kroppen din. 🙂 God sommer!

  18. Smmmmmekkerlekker er du!!! ….og en niiice brunfarge!! Kos deg på stranda i sommer du (akkurat som jeg gjør med min ikke-A4 kropp!) 🙂

  19. Så flott at du tar denne kampen. På vegne av alle de flotte kroppene der ute som ikke tør åvise den frem. Fordi de er redd for negative kommentarer. Den som kalte deg tjukk har nok et veldig dårlig selvbilde. Prøver nok å heve seg selv ved å tråkke ned andre.
   Jeg ville nok svart: Jeg er feit, du er stygg. Jeg kan slanke meg 😜 Men du er jo klokere enn som så. Jeg jobber med å ha fokus på framsnakking! 👏

  20. Godt å se en helt normal kropp. Godt å lese dine refleksjoner. Arr, bilringer, pose på magen, alle må vi få være som vi er. Gå i bikini eller badedrakt eller evas drakt om en føler seg vel. Fælt med alle som uoppfordret kommentere andres kropper. Det være seg tynne eller tjukke. Gammel eller ung. Du ser flott ut i mine øyne, vakker sjel og kropp. God sommer,

  21. Viktige ord og bra skrevet 😊Det viktigste er å kunne være fornøyd med seg selv og den man er.
   Ha en fortsatt god sommer☀️

  22. Hadde jeg hatt en slik kropp som deg,hadde jeg gått i bikini ell undertøy årer rundt! Du er rett og slett LEKKER 💖👌
   Jeg reiser snart sydover og gruer meg skikkelig til bikini / kropp og strand! Vær stolt av din, du er vakker!

  23. Nei, du er ikke tjukk!!! Om du er det, så er eg megafeit! Bare noen som er sjalu på deg rett og slett! Du er flott.💕

  24. Leita og leita etter en tjukk dame i bikini…. Fant ikke noe bilde av henne her, bare ei flott dame, med en brunfarge jeg er misunnelig på👍

  25. Tjukk? Du ser skikkelig sunn og fornøyd ut. Synes du ser “smashing” ut jeg 🙂 Er man fornøyd med seg selv, er det ingen ting feil.

  26. Du e ett forbilde for mange ! Hadde bare alle vært som deg , hadde alle turt å gå i bikini samma ka kropp en har !!! Ej digga dej 😉

  27. Du er ikke det minste tykk, syns det er ett veldig fint bilde jeg og du ser blid og sunn ut ☺️ ☺️ ☺️ ☺️. Forsett med å være deg selv 😊😊😊

  28. Du har jo bare en utrolig vakker kvinnekropp! De fleste normale liker kvinner med hud… Og her er det ikke noe overflødig… Men hud
   … Du er strålende vakker!

  29. Tjukk-skallen som kom med kommentaren om din helt perfekte kropp, ga meg i hvert fall dagens første LOL her i sommer-feber-tåka! FOR en dott! Keep on rockin! :-

  30. Hei Martine den som mener at du er tjukk trenger briller og uansett hvordan kropp man har så mener jeg at mener man noe om andres kropp så får man holde det for seg selv. Er så mange som slenger av seg kommentarer uten å tenke over hvor stor skade de kan påføre andre. Selv om jeg vet selv at jeg har noen kilo til overs, ikke at jeg er smellfeit, så har da ingen rett til å eventuelt trykke meg ned med en sånn kommentar. Nå er jeg 48 år så jeg hadde nok overlevd men det er ikke noe ålreit det hadde nok vært sårende en liten stund. Tenk på de som eventuelt er yngre,tror ikke alle tenker over hvor ødeleggende kommentarer om kropp eller utseende kan være

  31. Syns du er flott som du er, og med en figur der mange ville uansett misunt deg soleklart. Den som kalte deg det er en loser, og ikke verdt å bruke energi på den taperen.
   Nyt sommeren som du gjør på bildet og fortsett med det. 🙂

  32. Et forbilde er det du er..En sunn kropp.Noen må jo slenge med leppa for å føle seg bedre selv vet du.

  33. Jeg liker at du ikke ser ut som du har spiseforstyrrelser.
   Jeg syntes det er trist at vi ikke skal ha kropp etter alder😂 kor normalt er det at 30 åringer skal ha kropp som ligner 17 åringer? Jeg syntes du er flott og et godt forbilde for både unge og eldre😁

  34. Du er langtifra tykk! Du ser fantastisk ut!
   Og det at folk føler de har en frihet til å mene noe om andres kropp har gjort at jeg i år ikke har turt å kle av meg til bikini. Jeg er tykkere enn jeg har vært før. Fortsatt ikke smellfeit, men tykk nok til at jeg er redd for hva folk tenker.
   Skulle ønske jeg klarte å drite i det. Jeg fikk barn i fjor. Kroppen er en magisk ting som kan skape noe så underbart. Jeg holdt også på å dø i fjor. Kroppen jobbet på spreng og klarte seg gjennom det også. At jeg nå ikke klarer å nyte sommerdagene på stranda med ungen min er egentlig litt tragisk. Kroppen min har gjort en fantastisk jobb de to siste årene, og allikevel er jeg så flau at jeg gleder meg til vinter og klær!!! Folk aner ikke hva en kropp skjuler av historie, og burde aller helst holde kjeft!

  35. Du skriver det mange tenker og føler. Ikke noe galt i å være litt utenfor A4 og fornøyd med seg selv. Lykke til videre med skrivingen og tankene, og bildet ditt er helt ok det.

  36. Noen skal virkelig kommentere alt. Har også fått den kommentaren, nå er jo jeg tjukk, ganske kraftig, men jeg forstår ikke hvorfor noen føler de må komme bort og si det. Jeg VET hvordan jeg ser ut. Og det gjør vel vi alle.
   Du ser råflott ut og må være stolt av deg selv. En god personlighet stråler ut av deg. Flott at du sier ifra!
   God sommer 🙂

  37. Hei.
   Kom over innlegget ditt via Facebook. Jeg synes det var veldig godt og reflektert skrevet. Det kan synes som om internettet og det at man ikke snakker direkte til mennesker lengre gjør det lettere å kaste skit og nedsettende om hverandre enten det nå er meninger eller utseende.
   Mvh Paul M

  38. Så bra skrevet. Det kan ligge så mye mer bak, det er mange årsaker til at folk er “tjukke”, har arr osv. Vi ser kun utenpå, og det kan ha kostet den/de personen/personene mye å endelig våge gå ut. For alt vi vet kan de være skamfulle ovenfor hvordan de ser ut. Føle at de ikke passer inn i “det perfekte idealet”.
   Stå på videre Martine!

  39. Du er nemlig veldig flott jente med en sunn kropp <3 Skulle gjern ha sett sånn ut. Vedkommende som sa det vet ikke bedre, dessverre. For du er SMASHING!

  40. Du er flott😀 stå på. Og nyt sommeren med god samvittighet og ein fin kropp og utstråling👍👍

  41. Hei, du er overvektig og har en litt “rar” fasong.
   Men det er jo like great, vi er som sagt forskjellige. Let’s face it, hvor skal denne debatten? Er du overvektig får du masse positive kommentarer, men er du “fit” så hagler det inn m drit?!
   Jeg er stolt på dine vegne at du omfavner deg selv i den kroppen du har! Jeg er slank og trent og har problemer med å vise meg i bikini. Du får 10 poeng av meg for å være glad i den du er!!!

  42. Du er NYDELIG!! Aldri la noen tråkke deg ned! De er ikke verdt det. Du er flott! Smil og hver glad videre og gooood sommer! <3

  43. Synes du tar opp mange interresante temaer, men synes dette blir litt feil vinkling.
   Hvorfor skal det være okei å kommentere om noen er tynne?
   Om man skal synes det er feil at folk kommenterer kropp, kun fordi det er av større størrelse, blir det feil. For det er ingenting negativt med en litt større kropp. Og synes dette inlegget kanskje bygger litt opp om tankene at en større kropp er en dårlig en.

  44. Personlig så er du ikke etter min smak. Det er helt subjektivt hva folk synes er slankt eller tykt. Så han som syntes du var tykk var rett, for han var du tykk og han sa sin mening. Hadde han rett til å si det, vel du legger deg ut offentlig så da vil folk kommentere. Du har nå skrevet om det og dermed åpnet døren for kommentarer om du er tykk eller ikke. Hvis du ikke vil ha kommentarer så må du stenge for folk å kommentere. Du er sikkert fornøyd nå siden alle støtter deg og forteller hvor flott og fantastisk du er. Det at du i det hele tatt måtte skrive om den forferdelige opplevelsen du hadde om at noen ikke syntes du var så slank og flott er vel et symtom på at du lider av mindreverdighets komplekser og ikke er så trygg på deg selv at du kunne ignorere en annen mening.
   Det er ikke deg det er noe feil ved. Du er også kun et produkt av tiden der hvor alt skal være perfekt hele tiden. Jo mer man fokuserer og tenker på det så vil det styre våre tanker og handlinger. Det vil ikke ta slutt før man rett og slett gir blaffen og ignorerer det ihjel.

  45. Du har en sprek kropp, vær glad for det 🙂 Er selv 50 år og går i bikini uten å tenke for mye på hva andre mener om det.God sommer med hele kroppen 😉

  46. Jeg synes helt ærlig at man ikke skal kalle folk for tynn og tjukk.. 😊
   Man er normalvektig, undervektig og overvektig.
   Og NEI man trenger ikke å gå rundt å kalle hverandre for tykk og lubben uansett hvordan personen ser ut..
   Jeg begynner å bli smellfeit og har bmi på 35.5..
   Hvis jeg hadde fått sånne kommentarer så hadde jeg blitt lei meg. For man vet som regel hvordan man ser ut.
   Og Martine er så ikke stor på noen måte. Jeg synes hun er gjennomsnittlig.
   Hvis man skal handle klær så er ofte str.XL borte.. det betyr jo at mange handler de størrelsene.. så JO HUN ER NORMAL 😊

  47. Hærrefred sei e bære…… DU TJUKK….. Næi ærlitalt, du e vakker, bære fortsætt å va glad og fortsatt god sommer 🌞 😎 💖

  48. Du er bare flott..stå for det du sier..å tenk at altid noen må være så stygge i seg og snx stygt om andre..Kos deg masse i sommer .hilsen meg som alti sier drit i 🙂 <3

  49. er helt enig i alt du sier, og jeg vet at det jeg sier nå ikke burde ha noe å si for deg til eller fra (fordi det SPILLER INGEN ROLLE) men du er da virkelig ikke tjukk?? du har en helt normal, sunn og frisk kropp. er det rullene på magen personen(e) mener så har da ALLE mennesker ruller på magen når de sitter i den posisjonen du gjør på bildet, uansett hvor mye kropp de har på kroppen. herrejesus det er ikke rart det er krig i verden, når man skal dømme hverandre for å være menneskelige.

  50. Du er ikke tykk, Men tviler på at personen som kalte deg tykk bryr seg nevneverdig om det du skriver her.

  51. Vi får alle en liten “valk” på magen når vi sitter. No shame in that og man er definitivt ikke “feit” av den grunn 😉

  52. Kunne ønske jeg så slik ut jeg 😊
   Nå har du fått mange positive kommentarer. Håper du klarer og huske dem i stedet for de(n) negative 😊God sommer!

  53. Du er vakker ❤️
   Har en mistanke om at alle som skriver noe nedsettende er misunnelige.
   Takk for at du sier fra!

  54. Synes man skal være akkuratt sånn som man er.! Du er fin sånn som du er !:) jeg har selv fått et parr upasselige kommentarer på min blogg jeg tenker at folk misunner en annen når de ikke klarer og holde ordene i munnen. Og heller skal slenge dritt til andre. Fint skrevet av deg. <3 ta gjerne en titt innom min blogg 👍😊

  55. Hei!
   Den personen som sa du var/er tjukk er nok bare misunnelig.
   Du er lekker! Det er mange som skulle ønske de hadde en kropp som deg.
   Sjalusien kjenner ingen grenser.

  56. Fantastisk! Godt innlegg 😁
   Men om man likevel hadde vært tjukk – hvem ba om den meningen?! Right?!

  57. Hallo, du må jo kunne innfinne dæ med virkeligheita; at du e lubben. Du koste jorda 3 anorektikera i karbonadeavtrøkk!

  58. Du er flott 🙂 vi er som vi er og hvorfor skal vi endre på det? Kan ikke skjønne meg på folk som ikke kan forstå at skjønnhet kommer innen ifra. At vi damer har arr etc vel det tyder da bare på at vi har bært frem vakre barn det 😀 1 arr eller 10 hva gjør det 😀
   Klem fra ei lubben dame som er fornøyd med hvordan jeg er 🙂

  59. Det er bedre å være glad og tjukk, enn glad og fornekte at man er tjukk. Ingen blir ordentlig glade av fornektelse og mangel på selvaksept. Vær stolt av den du er. Du har all mulig rett til det.

  60. Liker damer med litt former jeg. Ikke damer som ser ut som 15 år gamle gutter.. Tror de fleste heterofile menn gjør det(:

  61. Hvis dette er å være tjukk, da vet sannelig ikke jeg. Noen folk presterer å slenge ut av seg hva som helst. Enten har denne personen såpass store mentale utfordringer at det er på tide å oppsøke profesjonell hjelp, eller så er vedkommende …. vel, tjukk i huet. Der kan man nemlig være rimelig tjukk. Det ser man på de fleste kommentarfelt rundt omkring. Inkludert dette, dessverre. Stå på, du ser veldig flott ut!

  62. Flott svar på tiltale. Vil si deg en ting; Du ER kroppen din også. Og du er mye mer enn øyet ser. Det skal du eie og kreve respekt for. Kroppen din er det ingen ting i veien med.

  63. Du e ikje tjukk!! Du ser veldig bra ut :).æ e sjøl ei som har fått mange negative kommentarer pga kroppen min.eg e ikke akkurat *tynn som ei flis*men e gla i meg sjøl,og som æ e 🙂 .de som har bare negative ting å si, e vel ikje fornøyd med sæ sjøl tenke æ. Hilsen ei som har blitt mobba for å ha non kg ekstra

  64. Hei Martine. Bra skrevet han som sa at du er tjukk er en tosk han ville ikke likt det hvis vi sa det til han, og da er spørsmålet hvordan han da liksom kan tro at det ikke sårer andre. Jeg vet hvordan du har det jeg har også opplevd noe lignende, men han som sa det sto ved siden av meg og han spurte meg om jeg var gravid. Du er ikke tykk du er tynn i mine øyne.

  65. Du er flott. Kommentaren fra “K” som har skrevet at man skal slutte å glorifisere latskap må være Kari Jaquesson. Ingen andre en henne kan skrive noe så tåpelig og dessverre er det mange lik henne. Er du fornøyd selv er det det som teller. Ferdig snakka.

  66. Når man frivillig bretter ut ens liv på åpne fora som blogg, facebook og instagram – får man tåle at noen påpeker det åpenbare. Å forvente at internett skal være et ekkokammer der man ukritisk sitter og jatter med og pisser hverandre oppetter ryggen er helt på trynet. Du har uansett fått en overveldende positiv respons, men valgte likevel å henge deg opp i den ene kommentaren.
   Offermentalitet.

  67. Du är fin som du är. Ingen ska få trycka ned dig med åsikter som du själv inte bett om. Ner med nättrollen! Kram //Andreas

  68. Skal man virkelig se ut som en retusjert bikinimodell for å unngå å få negative kommentarer om kroppen?? Litt skuldre og tegn til innvoller i magen betyr ikke at man er tykk. Og omså en person skulle være på sykelig overvektig forstår jeg ikke hvorfor noen tenker at det da er greit å hakke på dem. Hva har overvektige mennesker gjort for å fortjene mindre respekt?

  69. Vel, du er jo ikke akkurat slank! Du må nesten tåle å høre sannheten av barn og fulle folk når du ekshibisjonerer deg på den måten.

  70. Så langt ifra tjukk det går an å komme 😀 og alle har en kropp uansett,kropp er topp ,uansett passform 😀😀

  71. Du er faen ikke tjukk søta alle liker frodige kvinnfolk jeg r STOR. Selv i kropp .. ikkebhør på den dritten som håner deg politianmeld svinet stå på jente JG r med deg

  72. Hei!
   Kanskje du ikke leser denne kommentaren, men føler at jeg bør uttale meg om dette.
   Du er en fantastisk inspirasjon for alle jenter. Jeg er personlig litt større enn deg i størrelse, men ikke tjukk, jeg heller. Kompleksene er dog der, og jeg har følt meg usikker på egen kropp lenge. Jeg synes det er fantastisk at du legger ut sånt som dette. Det hjelper ALLE med å innse at alle kropper er normale, og det trenger vi så sårt i dagens samfunn, hvor målet er perfeksjon. Målet burde være å føle seg bra, og det formidler du kjempegodt!

  73. Hej Martine
   Jeg syntes din krop er perfekt. Du er lækker som Du er, så ignorere folk der kommer med så nedladende kommentar. Så længe Du er tilfreds med Dig selv. 👍

  74. Tyk? Tja du har da en lille “delle” nÃ¥r du sidder som du sidder pÃ¥ billedet. Og hvad sÃ¥? Jeg tror ogsÃ¥ jeg har en eller to.
   Folk er blevet sÃ¥ hoppe pÃ¥, at jage indialet for det bedste udseende og krop. Problemet for mig er, at jeg faktisk ikke ved hvordan dette ideal ser ud…..
   Og folk som har tendenser til at kommentere på andre folks kroppe/udseende med mere har som oftest et problem med sig selv. En måde at retfærdiggøre sine handlinger/tanker på.
   Du er sin egen person og lækker i sig selv. Keep on going ð???

  75. “For du som kalte meg tjukk, jeg har aldri spurt deg om hva du mener om min kropp” – jo, du har spurt. Da du offentliggjorde billedet, spurte du hvad vi mente om det.
   Hvis du ikke vil høre meninger, så lad være at poste billeder.

  76. amen! Fortsett som du gjør Martine, digger hele deg! Nyt sommeren, nyt kroppen din, nyt livet rett ås lett!
   Hilsen fra ei som også er drittlei av kroppspress!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg